Şimdi Ara

Rekabet Kurumu, TTNET hakkında soruşturma başlattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Batarsınız inşallah.İnteret hızı konusunda 15-20 yıl gerideyiz.Hala 8 mbps tarife satan,ülkemizi kenya kadar ülkenin bile gerisine düşüren bir şirket bu.Adını duyunca nefret ediyorum.80 milyonluk gelişen ülkeyi yıllarca rezil ettiniz,sıralamalarda haketmeyeceği yerlere soktunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 14 Şubat 2017; 16:12:20 >
  • bir kere ttnet in altyapısı yok, o türk telekomun altyapısı. ha diyceksin ki ikiside aynı şey, hayır! türk telekom ülkedeki tüm servis sağlayacılara altyapı sunması için oluşturuldu ve kendi servis sağlayıcı şirketi ile birleşmesi yasaktı! türk telekom dediğinde milletin vergileriyle yapılmış milli bir kurum(du). sonra özelleştirdiler, bunlar kim biliyorsunuz, babalar gibi özelleştirip hiç uğruna pardon 2.5 milyar dolar rüşvet uğruna verdiler.

    pekiii türk telekomu alanlar verdikleri parayı kaç senede çıkardılar biliyor musunuz ? adamlar 3. sene kara geçti. ondan sonrası hep indiregandi. altyapı yatırımı gelirin yanında sıfır. para yurtdışına uçtu, bide birilerinin cebine. bazı bakan yakınları var telekomda vasıfsız ama 40-50 bin tl maaş alan.

    ha birde telekomun taşınmazlarınıda babalar gibi sattılar satıyorlar. buda yasak tabi ama dinleyen kim. güç tek kişide, o ne isterse o; yasa masa hikaye. nisanda evet çıkarsa bu örnekler çok daha artar ama bizim milletimiz görmez, bilmez.
  • Tabi para ödemeyince TTNET bir anda kötü kurum oldu. Yıllardır millet soyulurken kaplumbağa hızlarıyla internet kullanırken nerdeydin adalet kurumu.
  • İnşallah batarlar bidaha çıkamazlar
  • arap telekom batsa da kurtulsak
  • Rekabet kurulunun armut topladığını sanıyordum. Güzel sonuçlar gelsin tüketici yararına artık.
  • teknikist kullanıcısına yanıt
    BTK denen kurumdaki zihniyet ne zaman değişirse bu alanda rekabet o zaman başlar işte...


    Rekabet = Alternatif = Kaliteli Hizmet = Sorun Çözme

    TEKEL = DAYI = BANANE = İŞİNE GELİRSE, BİZDE BÖYLE...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Kardeşler ttnetin alt yapısını kullanmasınlar madem mağdur ediyorlar başka şirketler kendi alt yapısını oluştursunlar alt yapısı yok ttnet in hattı üzerinden satış yapıyor. Arıza ekibi yoksa satış da yapmasınlar. Tek suçlu ttnet de değil bence.

    bir kere ttnet in altyapısı yok, o türk telekomun altyapısı. ha diyceksin ki ikiside aynı şey, hayır! türk telekom ülkedeki tüm servis sağlayacılara altyapı sunması için oluşturuldu ve kendi servis sağlayıcı şirketi ile birleşmesi yasaktı! türk telekom dediğinde milletin vergileriyle yapılmış milli bir kurum(du). sonra özelleştirdiler, bunlar kim biliyorsunuz, babalar gibi özelleştirip hiç uğruna pardon 2.5 milyar dolar rüşvet uğruna verdiler.

    pekiii türk telekomu alanlar verdikleri parayı kaç senede çıkardılar biliyor musunuz ? adamlar 3. sene kara geçti. ondan sonrası hep indiregandi. altyapı yatırımı gelirin yanında sıfır. para yurtdışına uçtu, bide birilerinin cebine. bazı bakan yakınları var telekomda vasıfsız ama 40-50 bin tl maaş alan.

    ha birde telekomun taşınmazlarınıda babalar gibi sattılar satıyorlar. buda yasak tabi ama dinleyen kim. güç tek kişide, o ne isterse o; yasa masa hikaye. nisanda evet çıkarsa bu örnekler çok daha artar ama bizim milletimiz görmez, bilmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Şu batsada kurtulsak diyen kafayı anlamıyorum ülkenin en büyük iletişim ağının ve devletin sayılacak şirketin batmasını istemek nası bir kafa anlamak ilginç.

    Biz mi dedik devlete Telekom'u kelepir fiyatına özelleştirin diye?
    Madem öyle devlet el koyup adam gibi hizmet verilsin. Herşeye güç yetiyorda buna mı yetmiyor?
  • Topluca dua edelim bence batsın diye..



    Batar inşallah herkesin ahı var bu şirkette inşallah batar inşallah. Az çektirmediler zamanında kapısından bile geçmiyorum artık.
  • Türkiye de en nefret edilen kurumlar anketi yapsalar birinci sırayı kimseye kaptırmaz ttnet
  • Telekom sektöründe rekabeti bitirip tekelciliği getiren devlet bunların çıkarları dışında bi adım atacak ha . komik olmayın bakın görün bu soruşturma kullanıcı için negatif neler getirecek
  • Vurun daha ölmedi Ben olsam ödeyemeyeceği kadar büyük ceza kesip iflas ettirir devlete geri geçmesini sağlardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 14 Şubat 2017; 17:31:29 >
  • Turkcell önce aynada kendine baksın. Kendi altyapısı üzerinden sunduğu fiber internet abonelerine hangi hakla upload kotası koyabiliyor? Bunun da mı sebebi TT? Al birini vur ötekine. İSS'lerin alayı paragöz, şeref yoksunu firmalar. Millete fiber diye kakaladığınız tarifeleri alında siz anladınız onu. Yıl 2017 kaç yüz bin sözde fiber kullanıcısı var ulan bir tane bile simetrik tarife olmaz mı? Fiber ulan bu fiber teknik imkan var e o zaman nerede 100Mbit upload hızları sunan paketler? Hani nerede 50/50 100/100 simetrik paketler?

    Millette konuda gaza gelmiş. Aklı azcık çalışan bilinçli bir kullanıcı bu haberin konusunun "benim de tt kadar kaz yolma hakkım var." demek olduğunu anlar. Adamların derdi İSS'ler tarafından yolunacak kaz sayısının eşit olarak dağıtılmaması, pastanın çoğunluğuna TT'un çöreklenmesiyken siz hayırdır bir gaza gelmeler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subkick -- 14 Şubat 2017; 23:41:31 >
  • Turknet'e geçtim kafam rahat, hiç bağlantım kesilmeden modeme gelen şifreyi girerek bağlandım direkt.

    Sabahın köründe alacaklı gibi arayan 375 li numaradan kurtuldum,ayrıca millete zorla farkında olmadan 5 tl filan tivibu kitliyorlardı görünce iptal etirmiştim,sonra 2 sene taahhütmü olur el insaf,şimdi taahhüt bile olmadan kafa rahat kullanıyorum hem telefonuda içinde 59.99 daha ne olsun,kotasıda 150 gb.

    Bazı arkadaşlara Turknet'e geçerken zorluk çıkarıyorlarmış,heralde diğerlerine de port yok,kablo çekmek bizim işimiz değil vs diyerek Telekoma dönmeye zorluyorlar,umarım kısa zamanda cezasını çekerler.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    O zaman ne demek lazım?


    Özel bir firmayı milletin sırtına binene kadar tekelleştirmemek lazım!

    12 yıl önce bu adamlar taahhüt vermedi mi her yıl altyapı yatırımı yapacağım diye?

    Nerde? Fiber toplu kullanım alanı diye sitelerde...

    Millet halen tahta direkteki telefon kablosundan internet hizmeti almaya çalışıyor.

    Kanalizasyon hattından giden en ucuzundan bakır kablodan, yıkılmak üzere olan ve çocukların şut çektiği, sorun çözmeye gelen ekiplerin tekmeleyerek kapatırken görülüp dövülmek üzereyken zorla kurtarıldığı telefon dolaplarından internet hizmeti alıyor. 70 yaşında adamın başlarında şef diye oturduğu, daha bilgisayarın düğmesine basmaya korkan adama altyapı sorunu anlatmaya çalışanların olduğu bir kurumdan ne beklersin ki?

    Demek ki neymiş?

    SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETTİRENE BAKMAK LAZIMMIŞ!
  • 2001-2002 yılında benim oturduğum yere 22mb down 3mb upload'lı altyapı yapmışlardı hala o altyapı var.Ve şehir merkezinden uzakta oturuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 10 Eylül 2020; 20:2:9 >
  • inşallah sağlam bi ceza keserler
  • Bunlar hep Superonline'nın oyunları
  • Devlet Halkının özgürlüğünü gelişimini ve refahını engelleyici adımlar attığı sürece her zaman
  • Batın da kurtulalım be. 3 mbit nedir be? Yeter. Ayıptır. 2017 yılındayız!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.