Şimdi Ara

BKM ile Hepsiburada Alışverişi İçin Destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BKM ile Hepsiburada Alışverişi İçin Destek

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, BKM Express ile Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmak için destek vermenizi istiyorum.
    Biliyorsunuz Hepsiburada sitesinde BKM ödeme geçerli değil.
    Bazı günlerde çok sıcak fırsatlar olabiliyor.
    Mesela geçen gün yapılan Black Friday Kampanyası gibi...
    *BKM Black Friday kampanyasında 30 tl ye 20 tl iade fırsatı vermişti.
    *Hepsiburada sitesi ise bazı ürünlerde güzel indirimler yapmıştı.
    Eğer Hepsiburada sitesinden BKM ile ödeme yapılabilseydi fırsat çok çok iyi olacaktı.

İşte bunun için sizden destek istiyorum...
    Amacımız şu;
    Hepsiburada sitesi BKM ile ödeme kabul etsin.
    Aynı şekilde BKM de Hepsiburada sitesi ile anlaşma yapsın.

Sizden isteğim mail olarak bu 2 siteyle iletişime geçmeniz.

Şimdi aşağıda vermiş olduğum mesajı mail olarak bu sitelere göndermeniz gerekiyor.

BKM EXPRESS SİTESİ İÇİN GÖNDERECEĞİNİZ METİN:
    "Merhaba...
    Hepsiburada.com alışveriş sitesi ile anlaşma yapmanızı ve bu siteden yapacağımız alışverişlerde BKM express'in kullanıma açılmasını istiyorum.
    Lütfen bu mesajım ilgili birime iletilsin ve en kısa sürede anlaşma yapılsın."

BKM EXPRESS İLETİŞİM BİLGİLERİ:
    BKM Express Destek Merkezi numaramız: 0850 2010 256 (BKM)

BKM Express Kayıtlı E-Posta Adresi: bkm@hs02.kep.tr

HEPSİBURADA SİTESİ İÇİN GÖNDERECEĞİNİZ METİN:
    "Merhaba...
    BKM Express şirketi ile anlaşma sağlayarak, BKM Express ödeme sisteminin Hepsiburada.com sitesinde ödeme seçenekleri arasına eklenmesini istiyorum.
    Lütfen bu mesajım ilgili birime iletilsin ve en kısa sürede anlaşma yapılsın."

HEPSİBURADA İLETİŞİM BİLGİLERİ:
    Müşteri hizmetleri departmanımız HEPSİBURADA İLETİŞİM linkinde bulunan "Bize Sorun" bölümünden sorularınıza en hızlı şekilde yanıt verir. Sorularınızın cevaplarını “Hesabım” sayfasındaki “Bize Sorun” bölümünde yer alan “Sorularınızın Cevaplarını Okuyun” bölümünden takip edebilirsiniz.

Ne kadar çok mail gönderilirse o kadar yararlı olur desteklerinizi bekliyorum.

• Doğan Grubunun sömürücü organına destek olmak istemiyorum. Dünyalar kadar maaş alan Arge elemanları düşünsün bunları

Yaşasın N11 yaşasın AliBaba Yaşasın Amazon diğerleri umrumda bile değil sömürücü herifler
  • okadar çok istiyorsan kendin farklı bilgiler ile yüzlerce talep atabilirsin. daha çok uzun süreler doğru düzgün bkm kampanyası olmaz zaten.
  • hepsiburada kendini bence kaf dağında görüyor, n 11 in 11.11 kampanyası sonrası, kendine çeki düzen vereceği yerde, hala bi atak yaptığı yok. bırak bkm yi, n 11 in avantajları yanında hiç şansı yok.
  • 20 lira için değmez. BKM de az uyuz değil hani, sadece Cuma günü herkese indirim vardı, şu an sadece yeni kayıt olanlara..
  • N11 - Aliexpress - Amazon - Gearbest kalsın diğerleri batsın
  • yurtiçi kargonun yanına başka bir kargo seçeneği daha getirin diye defalarca rica ettim
    ipledi mi ?
    tabi ki hayır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

yurtiçi kargonun yanına başka bir kargo seçeneği daha getirin diye defalarca rica ettim
    ipledi mi ?
    tabi ki hayır :)

Bazılarını Aras'la gönderiyor HB.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    bana hiç denk gelmedi :)
    diğer satıcıları seçtiğimizde mi aras çıkıyor acaba ?
    ha belki ücretsiz kargo olmayanlarda seçenek çıkıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

bana hiç denk gelmedi :)
    diğer satıcıları seçtiğimizde mi aras çıkıyor acaba ?
    ha belki ücretsiz kargo olmayanlarda seçenek çıkıyor olabilir

Kendi sattığı ürünlerde. Kargo ücretsiz USB bellek aldım, Aras'la geldi.
  • Kargo ayrı bu ayrı...
    Hem yurtiçi kargo ile geliyor yaptığım alışverişler ben bir sorun yaşamadım.
    En geç 3 günde geliyor.
    Diğer kargolar gibi adresi bilmeyipte telefonla arayıp adres sordukları da yok (Bölgesel sorunlar olabilir ona bir şey diyemem)
  • HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Güvenilir mağazalardan aldıkça sorun olmaz. Ki N11 deki çoğu mağaza hepsiburada da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroMan999

Kargo ayrı bu ayrı...
    Hem yurtiçi kargo ile geliyor yaptığım alışverişler ben bir sorun yaşamadım.
    En geç 3 günde geliyor.
    Diğer kargolar gibi adresi bilmeyipte telefonla arayıp adres sordukları da yok (Bölgesel sorunlar olabilir ona bir şey diyemem)

kargo ayrı bu ayrı dediğiniz nedir anlamadım :)
    kargo firmalarının durumu evet gölgeye ,hatta elemanlara göre dahi fark ediyor
    eskiden bana kargo getiren elemanla iyi tanışıyorduk ve bir gün dahi geciktirmezdi ama o işi bıraktıktan sonra çok sorun yaşadım
    gerçi son kargoları aynı gün getirmeseler dahi ikinci gün getirmeye başladılar ,bu bile iyi bir gelişme
    ayrıca bazı bölgelerde kişileşme mi ne olmuş ,yani bir tür özerk gibi olmuşlar ve en çokta onlarda sorun çıktığı söyleniyor

yalnız 3 gün dahi uzun bir süre ,bu gün getiriler mi diye evde beklemek insanı sıkıyor

• Yaptığın güyük işgüzarlık !

Senede 1 gelen ve çoğu kimseyi tatmin etmeyen ve önce bindirim sonra indirim şeklinde tatbik edilen bir kampanyayı öne sürerek bkm desteği istemen çok garip; madem bu işten bi çıkarın yok bırak o işi o firmanın elemanları halletsin, senin başka işin yok mu?!
  • HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Merhaba HeroMan999,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com Donanım Haber Ekibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroMan999

quote:

Orijinalden alıntı: emırkozcuoglu

Güvenilir mağazalardan aldıkça sorun olmaz. Ki N11 deki çoğu mağaza hepsiburada da var

Güvenilir mağazalarda da aynı sorun var. %100 olan
    Mesela geçen kupon kampanyasında...
    Kuponu kullanmak için mağaza puanı %100 olan bir mağazadan tirebolu 42 adında bir çay aldım ve ürün geldi.
    Tadını beğenmediğim için ürüne olumsuz yorum yaptım ve 1 yıldız verdim.
    Ardından bi kaç saat geçti ve satıcı beni aradı. Mağazamıza neden olumsuz yorum verdiniz, yorumu kaldırırmısınız...vs vs.bir şeyler konusuyor.
    Bende dedim kaldırmam yorumu, Yorum yapmak her müşterinin hakkı dedim o yorum alanını boş yere koymadılar falan filan anlattım
    Neyse görüşmeyi sonlandırdık.
    Sonra ürüne tekrar baktım.
    Adam kendine yorum atmış ve 5 yıldız vermiş. Yok artık...
    İşte kanıtı:

ÜRÜN LİNKİ

Harbi iyi çakallık yapmışlar. Yorumlara daha dikkatli bakmak lazım bundan sonra.

• Yapmayın arkadaşlar!BKMexpress,hepsiburada'nın ne olduğunu iyi biliyor.Biz de biliyoruz...
  • Yurtiçi kargo da ayrı bir dert.Aynı ayardalar.Kurumsallık sıfır
  • hocam BKM ye hiç bulaşma daha iyi.
    kasım ayı içinde bkm'yi ilk kez kullananlar için 30 tl ye 20 tl iade vardı katıldım.alamadım hala.
    25 kasım kara cuma günü de 30 tl ve üzeri ilk alışverişe 20 tl iade vardı sonra bunu bkm'yi ilk kez kullananlar için 30 tl ye 20 tl iade şekline çevirdiler.
    hiç güven vermiyorlar bana.
  • İkisinede gönderdim. genelde n11 kullanıyorum ama dediğiniz gibi bazen hepsibuardada güzel fırsatlar oluyor. Kredi kart bilgilerimn net üzerinde çalınması ve kartı iptal edip yeni kart aldıktan sonra internete hangi site olursa olsun kredi kartı no vermemeye karar verdim. BKm ye geçtim kafam rahat. BKm olmayan siteden alışveriş yapmıyorum.

Bu mesajdan önceki arkadaş yanlış bilgi vermiş. Hem yeni üyelik hem blackfridayde ayrı kampanyalar oldur. BKm ikis içinda ayrı ayrı 20+20 TL ödeme yaptı bu ay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.