Şimdi Ara

Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.205
Cevap
272
Favori
617.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-4 arası 3 sene sirona kullandık, 2 senesini ön takozla kullandık hiç sıkıntı olmadı, 4 yaşında 15 kilo 105cm iken bile montla oturdu sıkıştım demedi hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirona hakkında muhtemelen çok yazılmıştır. ben kendi yorumlarımı ekleyeyim.

    İlk başta alırken bu fiyata değer mi, dönmesi gerekiyor mu illaki düşünmüştüm. fakat kullandıkça o kadar çok memnun kaldım ki fiyatını sonuna kadar hakkettiğini düşünüyorum. özellikle benim gibi haftaiçi çocugu her gün tek başınıza arabaya koyup alıyorsanız büyük rahatlık dönmesi. Rahatlığı yatma pozisyonu, ters oturabilmesini v.s. hiç saymıyorum daha.

    not: zamanında kampanya ile 1670e almıştım.
    not2: yeni çıkan dönmeyen i-size sirona'dan bahsetmiyorum. klasik cybex sirona.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 20 Kasım 2016; 0:21:25 >
  • merhaba 15-36 kg için araç koltuğu alacağım ama ne önerirsiniz concord transformer x bag 950 tl ye netten sipariş verdim ama yatış yok sanırım iptal etmek üzereyim. Hem yatışı olan isofixli 15-36 kg için güvenlikli koltuk öneriniz ne olur acaba teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler erman bey. 8 aylık oğlum yaklaşık 10 kg. civarında. oto koltuğu araştırıyoruz fakat yüksek bir bütcem yok.
    ikinci el maxi cosi tobi mi alayım yoksa uygun fiyata tavsiye edebileceğiniz bir oto koltuğu var mı acaba?
  • İkinci el tobiyi kaca buldunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermantpc

    İkinci el tobiyi kaca buldunuz?

    300 400 civarı ilanlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mharununal

    merhaba 15-36 kg için araç koltuğu alacağım ama ne önerirsiniz concord transformer x bag 950 tl ye netten sipariş verdim ama yatış yok sanırım iptal etmek üzereyim. Hem yatışı olan isofixli 15-36 kg için güvenlikli koltuk öneriniz ne olur acaba teşekkürler...

    Hocam ben kendim için 9-18 bakarken şu ürüne denk geldim, fiyat çok iyi değerlendirilebilir.

    https://www.operaistanbul.com/collections/cybex-solution-x2-fix-oto-koltugu-15-36-kg/products/cybex-solution-x2-fix-oto-koltugu-15-36-kg-pure-black-1

    açıkçası ben bile almayı düşündüm, ama 3 sene sonra kullanabileceğim için vazgeçtim :) bir bakın..




  • bende 9-36 almak istiyordum fakat bu yazıyı okuduktan sonra 9-18 almanın daha doğru olduğunu düşündüm.

    şuan besafe izi comfort x3 ile britax römer king 2 ats arasında kaldım.

    bulabildiğim son fiyatlar besafe 1000tl britax 800 tl.

    bu iki modelden birini incelemiş, kullanmış arkadaşların önerilerini bekliyorum.


    Edit: şimdi bakınırken birde şu ürüne denk geldim. 600tl civarına bulunabiliyor. isofix ve top teather'li. italyan malı sanırım..
    http://www.camspa.it/en/prodotti/020-car-seats/422-viaggiosicuro-isofix/


    markanın adacda şöyle bir sonucuda var ama anlamıyorum..
    https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/detail.aspx?KisiID=180&nc=True&info=CAM++Viaggiosicuro+Isofix+S157&ergo=False

    şurada da yabancı kullanıcıların yorumları ve test sonuçları var
    http://www.prams.net/cam-viaggiosicuro-car-seat

    ürünün isofix ve top teatherli olmasına karşın fiyatı uygun. kafama yattı gibi. varmı bu ürünü gören inceleyen?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 22 Kasım 2016; 10:36:8 >




  • bildiğiniz 360 derece dönebilen 9-36 veya 15-36 kg oto koltuğu var mı?
    çok araştırdım ama bu kiloda hiç denk gelmedim, 0-18 var cybex sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erman bey besafe izi up x3 isofix i gittigidiyordan 1050 tl ye buldum axess kampanyasıyla 950 tl ye geldi fiyat olarak ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • römer king 2 everyday 9-18 modelini 5 aylık oğluma yakın zamanda kullanmak üzere 11.11 kampanyasından 550-25axess puana yedek kılıf hediyeli olarak hepsiburadadan aldım. Bütçeme göre en korumalı kaliteli ve en uygun ürünü aldığımı düşünüyorum. Erman Bey'e teşekkür ederim. 9-36'dansa 9-18'in küçük bebekler için çok daha uygun olduğunu anlamış oldum. Bu başlık olmasaydı o fiyatlara fason üretim güvenliği kanıtlanmamış çocuğun pek rahat edemeyeceği 9-36 bir koltuk almış olacaktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 23 Kasım 2016; 8:54:1 >
  • 7,5 aylık kızıma Britax Römer King II Everday aldım ben de, hepsiburada da 700 lira yedek kılıf hediyeli, isofixsiz. kızım içinde çok rahat oturuyor, herkese tavsiye ederim
  • tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    x3 comfortu kullanıyorum.

    Genel olarak memnunum. araca bağlanması kolay ve zahmetsiz bağlandığında gayet sağlam tutuyor. oturuşu yüksek yani hakkaten yüksek. Bunun iyi tarafı kızım dışarıyı seyrettiği için daha bi sessiz özellikle sürekli konya-ankara yapan biriyim, gece yolculukları önceden ızdırap olurdu şimdi rahatca oturup gelen geçen ışıkları ayı yıldızları fln izliyor ve uyuyor. rahat olduğunu düşünüyorum kızım acıkma dışında mızmızlamıyor. oturuşu 4 farklı pozisyonda ve yatışı gayet iyidir. kalça kısmı trifiz kada geniş değil ama rahat oldu bizim için. Yanında SIP+ diye içi köpük dolu bişi verdiler bunu cam tarafından koltuğa sabitliyorsunuz ekstra koruma olarak sanırım. Alırken renk olarak bence kesinlikle premium car seçeneğini alın. Kafalık yapısı diğer renklere göre farklı ve kumaş farklıda var. Aracınız siyah renkli koltuk ise gayet güzel duruyor.

    Ekstra soracaklarınıza ayrıca cevap verebilirim. şimdilik yeter sanırım bu kadar.




  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıtınız için teşekkür ederim.

    Sanırım bizde X3 alacağız, yatış pozisyonu gerçekten çok iyi. Bu koltuğa göre diğer koltuklar hiç yatmıyor denilebilir. Fakat aklıma takılan tek şey isofix olayı, isofixli olsun istiyordum ama x3 ün isofixli modeli 1700'ü buluyor. kemerli olanla arada 700tl fark var. Sizinki isofixli mi? değilse sizce kemer yeterli mi?

    renk öneriniz için ayrıca teşekkürler, ama bebek arabasını da simsiyah almıştım koltuk konusunda eşimin mavi olanını almamız konusunda kesin talimatı var
  • tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    Ne demek her zaman...

    Renk konusunda ben ısrarcıyım, gidin gözünüzle elinizle premium ve diğer renkleri inceleyin farkı hem görecek hemde hissedeceksiniz. Renk konusunda ise kılıfları var, yurt dışından getirteceğim bahara doğru şuan için acil ihtiyacımız değil tokerde beyazımsı yada krem rengi kılıfı vardı açık renk olarak ihtiyacınızı görüecektir.

    Bendekide kemerli eğer 1700 lira civarına çıkacaksanız zaten buna değil direk olarak sirone m2 isize alın derim size. Kemer olarak ermantpc ninde bahsettiği durum vardı. eğer kemerlerinizde herhani bir sıkıntı varsa isofixli alın, benim durumumda bütçem buna yetiyordu ve kemerli aldım. Bağlarken tabiri caiz ise deli bağlar gibi bağladım.Kemerli olanının kullanıma hiçbir etkisi yok bende. yani çocuğu indir kaldır vs işlemleri rahat kemerle işiniz olmuyor. Bende bora var hocam iki taraftada isofix bağlantısı var, dediğim gibi araca sıkıca bağladığınızda kolduğu salladığımda araçta sallanıyor ve çok hafif esniyor serinden, şahsi kanaatim allah korusun bir durum olursa kemer çözülmedikçe o koltuk oradan kalkmaz. İşin özünde bütçeniz varsa ve koltuğu zırt pırt çıkartacaksanız isofix rahatlık ve güven verir, benim gibi bir kere bağlayıp 3-4 ay çıkartmayacak ve sıkıca kemerle sıkacaksanız kemerli gayet yeterli onun dışında x3 için konuşuyorum isofixin pek farkı yoktur.

    kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 23 Kasım 2016; 14:48:40 >




  • Arkadaşlar merhaba 4 yaşında 15 kg bir kızımız var
    isofixli, güvenliği kanıtlanmış, 1000 tl bütçeli hangi marka modeli önerirsiniz?
  • oranj O kullanıcısına yanıt
    Bizim abi Britax-Romer kullanıyor , biz memnunuz, çocukta memnun. Konunun ilk sayfasında Erman beyin notlarına bir bakın. Fiyatıda diğer kaliteli markalara göre uygun bence. Akakçe sitesinde "isofix bağlantılı" seçeneğide var taramada, diğer marka ve modellerede bakabilirsiniz.
  • Merhaba,
    Öncelikle çok faydalı bir konu olmuş emeğinize sağlık.
    7 aylık bebeğimiz var koltuk araştırması yapmaya başladım ve konuya rastladım.
    Doktorumuz bize britax römer önerdi ilk tercih olarak. Fakat ben nette dolaşırken şu ürünü gördüm ve çok fazla yorumda var dikkatimi çekti.
    Görsel olarakta sanki britax dan daha güvenli daha kaliteli gibi duruyor. Yanlış düşünüyor olabilirim çünkü koltuk işinden anlamam daha yeni araştırmaya başladım. bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

    http://www.hepsiburada.com/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg-gri-p-AILEBLH12312G




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arph

    Merhaba,
    Öncelikle çok faydalı bir konu olmuş emeğinize sağlık.
    7 aylık bebeğimiz var koltuk araştırması yapmaya başladım ve konuya rastladım.
    Doktorumuz bize britax römer önerdi ilk tercih olarak. Fakat ben nette dolaşırken şu ürünü gördüm ve çok fazla yorumda var dikkatimi çekti.
    Görsel olarakta sanki britax dan daha güvenli daha kaliteli gibi duruyor. Yanlış düşünüyor olabilirim çünkü koltuk işinden anlamam daha yeni araştırmaya başladım. bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

    http://www.hepsiburada.com/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg-gri-p-AILEBLH12312G

    Hocam bu ürüne bende bakmıştım ama hiçbir kaza testine girmemiş ve çin firması olarak göründüğü için ben direk başka markalara bakmaya başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam ben de bütçeyi zorlayıp be safe izi comfort x3 isofix almayı planlıyorum. en önemli kriterlerimden biri avrupadaki bir çok ülke ve abddeki bir çok eyaletin yasal olarak zorunlu kıldığı iki yaşına kadar rear-facing yapmak istemek ve en üst seviye güvenlik imkanı sunması. combi x3'te bu özellik mevcut ancak comfort x3'te var mı, biliyor musunuz? internette detaylı bilgi bulamadım. bir de siz sirone demişsiniz, sirone'nin be safe'ten fazlası var mıdır ve neden özellikle onu tavsiye ettiniz? cevabınız için şimdiden teşekkürler.


    @mustiki212



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzson -- 23 Kasım 2016; 20:3:49 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.