Bildirim
Netflix İçeriklerini Taleplerimizle Beraber Arttıralım!
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Konu gayet güzel açıklamalı olmuş Teşekkürler, Ancak kafama takılan soru biz 3 dizi yada film yazdığımız'da Türkiye Netflix'e istediğimiz'i nereden anlıyacaklar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR.U
Konu gayet güzel açıklamalı olmuş Teşekkürler, Ancak kafama takılan soru biz 3 dizi yada film yazdığımız'da Türkiye Netflix'e istediğimiz'i nereden anlıyacaklar ?
Onur hocam, talep eden hesap TR hesabı olduğu için otomatik görecekler zaten. Netflix üyesi olmayanlar talep edemez. (Düzeltme: Üye olmadan da öneri de bulunulabiliyormuş, kullanıcı adımdan çıkıp formu o şekilde doldurdum gönderdim, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz dedi yine. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 3 Ekim 2016; 13:44:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: chaturanga
quote:
Konu gayet güzel açıklamalı olmuş Teşekkürler, Ancak kafama takılan soru biz 3 dizi yada film yazdığımız'da Türkiye Netflix'e istediğimiz'i nereden anlıyacaklar ?
Onur hocam, talep eden hesap TR hesabı olduğu için otomatik görecekler zaten. Netflix üyesi olmayanlar talep edemez.
Şimdi anlaşıldı,Ozaman lütfen türk dizilerini yazmayın
-
quote:
quote:
quote:
Onur hocam, talep eden hesap TR hesabı olduğu için otomatik görecekler zaten. Netflix üyesi olmayanlar talep edemez.
Şimdi anlaşıldı,Ozaman lütfen türk dizilerini yazmayın
Olsun kim ne istiyorsa destek verelim :) Zaten çoğunlukla yabancı yapımlar istenir diye tahmin ediyorum.
-
hocam yukardaki link ingilizce. onu Türkçe yapabilir misiniz ?
https://help.netflix.com/tr/titlerequest -
quote:
Orijinalden alıntı: buludag89
hocam yukardaki link ingilizce. onu Türkçe yapabilir misiniz ?
https://help.netflix.com/tr/titlerequest
Teşekkürler hatırlatma için Türkçe link olarak düzelttim. -
Üye olmadan da film dizi önerisi yapmama izin verdi bu arada. -
seri olarak efsanelerden harry potter serisi kesinlikle eklenmelidir.Ayrıca yüzükler efendisi varsa hobbitinde olması gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bagwell486
seri olarak efsanelerden harry potter serisi kesinlikle eklenmelidir.Ayrıca yüzükler efendisi varsa hobbitinde olması gerekiyor.
Teşekkürler, Netflix'e bildirimde bulundunuz mu? Sizler taleplerinizi Netflix'in ilgili sayfasından ekledikten sonra bize buradan bilgi verirseniz bizde destek olup aynı içeriklerin eklenmesini talep edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 4 Ekim 2016; 8:14:30 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bagwell486
seri olarak efsanelerden harry potter serisi kesinlikle eklenmelidir.Ayrıca yüzükler efendisi varsa hobbitinde olması gerekiyor.
Teşekkürler, Netflix'e bildirimde bulundunuz mu? Sizler taleplerinizi Netflix'in ilgili sayfasından ekledikten sonra bize buradan bilgi verirseniz bizde destek olup aynı içeriklerin eklenmesini talep edeceğiz.
evet yazdım sitesinede. -
Güzel konu
Polis akademisi Serisi
Ve Oz için talepte bulundum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Teşekkür ederim hocam.
Yüzüklerin efendisi serisi
Harry potter serisi
Six feet under için talepte bulundum.
quote:
Orijinalden alıntı: real07
Yüzüklerin efendisi serisi
Harry potter serisi
Six feet under için talepte bulundum.
Yüzüklerin efendisi ve harry potterları bende talep etmiştim. Six feet under'ı da göndereceğim talep formuyla.
Teşekkürler. -
Ghost whisperer, cylone & Galactica ve sansürsüz ve hd restorasyonlu olarak tüm Kemal Sunal Filmleri ni yazdım.
Talep ne kadar çok olursa netflix o kadar güzelleşir
quote:
Orijinalden alıntı: ocean72
Ghost whisperer, cylone & Galactica ve sansürsüz ve hd restorasyonlu olarak tüm Kemal Sunal Filmleri ni yazdım.
Bende talep ettim şimdi aynılarını. Teşekkürler
@ocean72
Benzer içerikler
- netflix desteklemeyen tv
- netflix sol üst köşe yazıları kapatma
- netflix 4k filmler
- netflix tvq-pb-101 hatası çözümü
- eski samsung smart tv netflix yükleme
- dizi önerileri 2024
- hızlı ve öfkeli izleme sırası
- netflix şifre paylaşımı
- en romantik tutkulu aşk filmleri
- efsane kült filmler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X