Şimdi Ara

Kredi kartımdan alışveriş yapılmış... steamgames.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ykb kartımdan arka arkaya alışveriş yapılınca mesaj geldi 4 tanesi steamgames.com 1 tanesi morhipo.
    Mesaj gelir gelmez aradım iptal ettirdim kartımı. 600tl lik ve 100tl lik 2 alışveriş daha denemiş morhipodan ama kerdi kartını kapatınca başaramamış.
    Banka biz şu an iade edemeyiz dedi harcama itiraz formu faxlamaniz lazım dedi. Şu an provizyon da iptal edilmesi daha kolay değil mi dedim maalesef şu an bişey yapamayız dendi.
    Morhipo yu aradım pazar olduğu için finans bölümü calışanları yok yarın kontrol edilir ve iadesi yapılır dendi. Umarım sorun çıkarmazlar.
    Asıl steam için ne yapılabilir hiç bir şekilde ordan bi alışverişim olmadı sistemlerini bilmiyorum oraya nasıl itiraz edebilirim başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba?
    Yaklaşık 10 yıldır internet mobil bankacılığı kullanıyorum. İnternet üzerinden sayısız alışveriş yaptım. Ama ilk defa bu sekilde bilgilerim ele geçirilmiş oldu. Aman dikkat edin. Erken davranmasam meblağ çok çok yüksek olabilirdi.

Kredi kartımdan alışveriş yapılmış... steamgames.com Kredi kartımdan alışveriş yapılmış... steamgames.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk alışveriş de benim değil 6 tl lik olan neyin nesi anlamadım. Western union bi yere para göndermiş sanırım

• Babamın başınada gelmişti steamgamesten 800 lira ve hand4others diye bir kuruluştan 3000 lira çekmişti harcama itiraz formu vermiştik iade etmişlerdi hepsini.

• Geçmiş olsun hocam, steam ve csgo forumlarina bi sorun isterseniz bilirler onlar

• şu sıralar bu tarz dolandırıcılıklar çok olmaya başladı. dikkat etmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Bütün alışverişler 15-20 dk içinde gerçekleşiyor. Sanırım ek tedbirler almak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAG

Teşekkürler arkadaşlar. Bütün alışverişler 15-20 dk içinde gerçekleşiyor. Sanırım ek tedbirler almak gerekiyor.

Sanal limit olayını araştırın hocam biz öyle yaptık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking.com Kredi Kartı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanal kart kullanıyordum ama her alışveriş te değil. Bazen iş acele oluyordu. Üşenmemek lazım her alışverişte kullanmak lazım. Hatta internet alışverişine kapalı tutacaksın sadece lazım olduğunda açacaksın.

• benim enpara uzerinden de cekmislerdi iade aldim

• arkadaşlar benden de çekmişler aşagıdaki tutarlarda haberim olmadan. Onayda bekliyor iadesi kesin olur degilmi baya yüksek çünkü?

Kredi kartımdan alışveriş yapılmış... steamgames.com
  • Morhipo iade etti. Siparişi iptal etmiş parayı da iade etti.

Steam e mail atmıştım cevap gelmiş ama uzun tam anlayamadım ne demek istemiş bilen biri anlatırsa sevinirim.

Thank you for contacting Steam Support.

I was able to locate the charge(s) and they were already caught and refunded by a fraud representative. It appears that your credit card information is compromised. We would recommend that you contact your bank or credit card company to have the card number cancelled.

Since the refunds were processed within 24 hours of the purchase, the original transactions were cancelled. Steam has not received any funds for this purchase.

Once the bank reconciles your account and sees that we have not collected funds for these transactions, the charges should drop-off your bank or credit card statement. This process may take several weeks depending on the bank.

If the charges don't drop off your bank statement you will need to contact your bank/credit card company and have them release the funds.

Thank you for bringing this to our attention

• Biz iptal ettik anlaminda demis hocam.Sonra bizim tavsiyemiz internet bankaciligini kapali tutun demis.Sonunda eger kapali tutarsaniz alisveria yapamazsiniz demis

• Bayram öncesi benim de başıma geldi. İtiraz ettik bekliyoruz bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ininal bile bana iade ettiyse o banka kesin iade eder hocam canını sıkma

• Hocam aman dikkat baktı 25 TL çekti abanmış karta insafsız bence bilişim suçlarına başvurun. Gereken yapılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

benim enpara uzerinden de cekmislerdi iade aldim

hocam enpara üzerinden 3D olmadan hiçbir işlem yapılamıyo bildiğim kadarıyla ? nasıl yapmışlar ki

• quote:

Orijinalden alıntı: kazazz

quote:

hocam enpara üzerinden 3D olmadan hiçbir işlem yapılamıyo bildiğim kadarıyla ? nasıl yapmışlar ki

3d güvenlik önlemi olmayan siteler var orakardan kart bilgilerini girdikten sonra onaya gerek kalmadan her karttan çalarlar. encard dahil.
    tek önlem kartı alışveriş yapmadığınız zamanlar internete kapatmak. 3 saniyelik tek tuşla yapılan bi işlem, alışveriş yapacağınız zaman da öyle.
    ben de yakın zamanda böyle bi durum yaşadım. 2 site ve bankamla irtibata geçtim. bi site ertesi gün iade etti. bi site 2 haftayı buldu. banka zaten işler aksamazsa max 45 günü bulur diyor. ama yatar yani içiniz rahat olsun

• Telefon onayı her kart alışverişine zorunlu hale gelmeli, eğer ttnet anonim. den falan hesabınızdan fatura çekildi diye mesaj alırsanız önce kredi kartı geçmişinizi kontrol edin olay sahteyse kartı iptal edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

quote:

3d güvenlik önlemi olmayan siteler var orakardan kart bilgilerini girdikten sonra onaya gerek kalmadan her karttan çalarlar. encard dahil.
    tek önlem kartı alışveriş yapmadığınız zamanlar internete kapatmak. 3 saniyelik tek tuşla yapılan bi işlem, alışveriş yapacağınız zaman da öyle.
    ben de yakın zamanda böyle bi durum yaşadım. 2 site ve bankamla irtibata geçtim. bi site ertesi gün iade etti. bi site 2 haftayı buldu. banka zaten işler aksamazsa max 45 günü bulur diyor. ama yatar yani içiniz rahat olsun

hocam bildiğim kadarıyla banka kartlarıyla 3d olmadan öyle sitelerde bile işlem yapılamıyor hata verip kartı kabul etmiyor o yüzden dedim. eğer varsa bildiğiniz öyle bi site banka kartıyla denemek isterim
    en mantıklısı zaten hocam 3 sn'lik şey için günlerce uğraşıyoruz sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

quote:

hocam bildiğim kadarıyla banka kartlarıyla 3d olmadan öyle sitelerde bile işlem yapılamıyor hata verip kartı kabul etmiyor o yüzden dedim. eğer varsa bildiğiniz öyle bi site banka kartıyla denemek isterim
    en mantıklısı zaten hocam 3 sn'lik şey için günlerce uğraşıyoruz sonra.

chesmistry.com
    rvca.com

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.