Şimdi Ara

Haftasonu FETHİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Çok sevdiğim birinin hayalini gerçekleştirmek için 3-4 Eylül'de Fethiye'ye gitmek istiyorum. Yani 3 Eylül sabah 7.00 uçağı gidiş 4 Eylül akşam uçağı ile dönüş. Bu 2 günde tandem uçuş yapmak istiyoruz hayal de bu zaten. Sanırım o bölgede sadece Skywalkers diye bir ekip uçuş yapıyor ve bu firma Ölüdeniz'de. Diğer tüm tur şirketleri de Skywalkers'a tur satıyor öyle bir durum söz konusu. Sizce bu 1.5 gün için Fetihye'de mi Ölüdeniz'de mi kalmalı? Uçuş ve gidiş toplam 1 saat, orada başka ne yapmalı? Çok teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 21 Ağustos 2016; 22:08:53 >

• Sanırım 3-4 eylül de geleceksiniz.Kurban bayramı öncesi indirimli fiyatların olacağını düşünüyorum.konaklama için bence Fethiye merkez yerine hisarönü ve ölüdeniz taraflarını tercih edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttuna13

Sanırım 3-4 eylül de geleceksiniz.Kurban bayramı öncesi indirimli fiyatların olacağını düşünüyorum.konaklama için bence Fethiye merkez yerine hisarönü ve ölüdeniz taraflarını tercih edin

Gün sıcağında yazdığım için karışmış vallahi çok teşekkür ederim. Fiyat baktım biraz gayet uygun. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Rica ederim . çalış mevkii ve kocacalış mevkiinde 40 50 tl arasi günlük kahvaltılı odalar mevcut .Çalış mevkii olan merkez sayılır yerde denize yakın.Kocacalistaki Çalıştan yaklasik 3 km uzakta.Araçla gelecekseniz rahat olur bence.

Otellerin ismi aklımda degil isterseniz yarin yazarım her gün aynı yoldan geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttuna13 -- 21 Ağustos 2016; 21:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttuna13

Rica ederim . çalış mevkii ve kocacalış mevkiinde 40 50 tl arasi günlük kahvaltılı odalar mevcut .Çalış mevkii olan merkez sayılır yerde denize yakın.Kocacalistaki Çalıştan yaklasik 3 km uzakta.Araçla gelecekseniz rahat olur bence.

Otellerin ismi aklımda degil isterseniz yarin yazarım her gün aynı yoldan geçiyorum

Google mapsten baktığımda Çalış mevkii Fethiye olarak görünüyor hocam ama bir yanlışlık olmasın. Yolculuğa çıkacağım gün rastgele bir yeri arayacağım hocam otel ismi çok önemli değil. Fiyatlar aşağı yukarı neredeyse aynı olacak sanırım.

• Evet dogrudur.Çalış merkez sayılabilir.Genelde müstakil ev ve otel vb.olan bir yer.Fethiye merkezde
    avmye gidebilirsiniz. tasyaka mah.mugla makası civarında teknosa ya yakin mesafede.
    önü turuncu renk olan dolmuslar sizi tasyaka ya götürür.bu dolmuslar fethiye merkez camii nin arkasindan çıkar ve mugla makasina kadar giderek sağa sapar ölüdeniz yokusuna kadar götürür.
    Ölüdeniz dolmuslari da ayni istikametten gider.avm den çıkınca aynı teknosanin biraz gerisinde carrefour sa var onun önünde durakta dolmus bekleyenlerin hepsi ölüdeniz yolcusudur.

Fethiye paspatur u gezmek isteyebilirsiniz
    Kaya mezarlari ve aşıklar tepesinden manzara izleyebilirsiniz.

Fethiye koylarında denize girebilirsiniz

12 adalar Tekne turuna gidebilirsiniz.

Baska da merkezde yapılacak bisey yok açıkçası.
    Gerisi hisarönü ölüdeniz tarafında.Gece hayati hisarönünde oluyor genelde.Ve fethiye merkezde paspaturda.Siz mutlaka bakmissinizdir ama tripadvisior dan hisarönü ve ölüdeniz de otel de arayabilirsiniz.ucretsiz rezervasyon yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttuna13 -- 22 Ağustos 2016; 0:00:02 >

• Eğer maddi acidan kısıtlamanız yoksa araba da kiralayabilirsiniz.fethiye su aralar biraz daha rahat ama hala sıcak.

Çalıştan merkez 3km
    Merkezden ölüdeniz 10km civarı mesafeleri bilmiyorsanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ttuna13 T kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Gezi süresi 1.5 gün süreceği için araba kiralama olayına girmek istemiyorum. Zaten cumartesi günü tandem ile geçecek devamında otelin deniz/havuz imkanlarını kullanırız gibi. Akşamı Ölüdeniz'de dolaşırız.

Önerilerinizi not aldım. Pazar gününü biraz gezerek geçirip yoğunluk sebebiyle biraz da erken havalimanına gideriz. Tekrar teşekkür ederim hocam. Planı oturttum biraz daha.

• Rica ederim .dalaman havaalanina gidiş için muttaş ve havaş ile gorusebilirsiniz.kişi başı 10tl diye hatırlıyorum

• 4-8 ağustos arası fethiye - ölüdeniz tecrübelerimi linkten okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119458205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 22 Ağustos 2016; 13:14:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

4-8 ağustos arası fethiye - ölüdeniz tecrübelerimi linkten okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119458205

Baştan aşağı okudum elinize sağlık. O konuya da yazarım artık

@ttuna13 Havaş varmış evet. Her iç hat seferine düzenleniyormuş. Dalaman-Fethiye arası 45 dakika sürüyor ve 10 lira.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.