Şimdi Ara

Güney Ege Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tatil 2016


    Arkadaşlar 23-28 Ağustos 2016 tarihleri arası geciken tatilimize eşimle birlikte çıkacağız. Hem sizlere de fikir vermesi açısından hem de bölgeyi bilen arkadaşların tavsiyelerinden yararlanma maksadı ile bu başlığı açmış bulunmaktayım.

    • Tatil esnasında ve sonrasında fotoğraflar ile başlığı güncelleyeceğim, harcamalar ve alınan keyifler üzerinden dilimiz döndüğünce anlatıp, paylaşacağım ki sonra ki yıllarda aynı geziyi planlayanlara fikir verebilsin.

    Gelelim Gezi Planına;

    Manisa'da ikamet etmekteyiz.

    İlk durağımızı Didim olarak planladım ve ardı ardına gezmek istediğimiz yerlere öncelik vererek resimde ki rotayı oluşturdum.

    Güney Ege Turu

    Tatile eşimin aracı olan, 2008 Palio Fire Active Sole ile çıkacağız. Toplamda 1000 km civarı yol kat edeceğimizi hesaplar isek 200-TL civarında yakıt masrafı bekliyorum. Bu konuda da bir ölçüm yapıp yaklaşık yakıt masrafımızı da belirtmek istiyorum.

    Konaklama;

     Didim, Pamukkale Hotel 1 gece 86-TL
     Bodrum, Dilek Apart Hotel 1 gece 56-TL
     Marmaris, Adonis Hotel Marmaris 2 gece 222-TL
     Fethiye, Pinara Pension & Guesthouse 1 gece 98-TL
     Kuşadası, Sahil Siteleri, Yazlık 1 hafta (0-TL kayınpeder Sağ olsun  )

    * Konaklamaların hepsi 2 kişilik kahvaltı dâhil fiyatlar. Booking.com üzerinden rezervasyonlarımızı yaptım. Özellikle yorumlarda çarşafların günlük değişimi ve genel temizliği iyi olan yerler tercih sebebim oldu bunun dışında konaklama için ekstra beklentimiz yok.

    ** Bize özel durum; Eşim 7 aylık hamile, tatilimiz gezme-görme/keşif odaklı olduğundan konaklamada konfor değil, uygun fiyat/temizlik yönünden yeterli yerler tercih sebebimiz oldu.



    Görmek istediğimiz yerler;

    Didim;

    Tabi ki Altınkum plajına gidip, biraz serinleyeceğiz. Apollon Tapınağına daha önce gitmemiş idik. Listenin en başına Apollon Tapınağını aldık. Altınkum sahil şeridi boyunca yürüyüş akşamına da Medusa’ ya girip, eski günlere selam çakmak iyi gelecektir.


    Bodrum;

    Bodrum’a eşimde bende daha önce gitme şansı olmadı. Görmek istediğimiz ilk manzara doğal olarak Bodrum Kalesinden kuş bakışı Bodrum olacak. Halikarnas Mozolesi, Bitez Plajı ve bodrum barlar sokağı listemizde.


    Marmaris;

    Marmaris gezilesi bir yer daha önce içmelere gitmiş idik. Bu sefer daha geniş kapsamlı bir Marmaris turu olacak özellikle; Sedir adası, Kleopatra Plajı, İztuzu ve Dalyan görmek istediğimiz lokasyonlar. Yol üzerinde Belen Kahvesine uğramadan geçmek istemiyoruz.


    Fethiye;

    İlk kez gideceğimiz için heyecanlı olduğumuz başka bir durak. Fethiye Kral Mezarları, Saklıkent Kanyonu ve Ölüdeniz öncelikli yerlerimiz.


    Tavsiyeleriniz;

    Gezi öncesi ve esnasında sizlerin tavsiyesi ile hem yiyecek içecek yönünden tavsiye edeceğiniz cazip mekanlar hem de “burayı da gör gitmişken” dediğiniz gezi noktalarını belirtirseniz bizleri mutlu edersiniz. Özellikle akşam yemekleri için tavsiyelere sonuna kadar açığım.

    Allah herkesin yolunu açık etsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 22 Mart 2019; 14:0:41 >







  • *Marmaris'ten bal almayı unutmayın. En eskisi Balcı Görkem'dir yöre halkından öğrendiğimiz kadarıyla.

    *Kleopatra plajı çok kalabalık ve sadece tekne ile ulaşım var. Akyaka'da bir çok tekne var ulaşım için. Biz Gümüş Teknesini seçmiştik. Yemek dahil içecekler ücretli. 4 koy'da duruyor. Lacivert koyunda yemek veriyor. Yalnız sabah 10 gibi çıkıyorlar. Akşam 17:30 gibi geliyor hepsi. Hepsi bir aynı anda çıktığı için Kleopatra plajı için bir süre tekne içinde beklemeniz gerekiyor.

    *Marmaris'e giderken yol çok virajlı dikkat sürmenizi önemle öneririm. Bir çok yerde seyir terası var çok güzel fotoğraflar çıkabiliyor.

    *Akşam yemekleri için birçok yer mevcut fiyatlar da aynıdır. Zaten her mekanın adı 'X Grill' ya da 'X Barbecue' yani Türk müşteriye alışkın değiller kendinizi yabancı ülkede hissediyorsunuz Marmaris'te.

    *Bodrum yavaş yavaş sakinliyor. Bildiğim kadarıyla birçok mekan 27-28 Ağustos'ta kepenk kapatacak.

    *Bodrum'da kesinlikle kaleyi gezmelisiniz.

    *Bodrum'da bir de meşhur Bodrum mandalina gazozundan almayı sakın ve sakın unutmayın. Migros'larda satılıyor Bodrum içinde ya da marinanın orada satış şubesi de var.

    *Nedense ben Kuşadası'nı çok sevmiyorum tatil için. Denizi temiz değil bence. Ve birçok apartman olduğu için sanki Ege'nin gözdesi değil de Küçükçekmece sahil gibi.

    *Kuşadası çarşısı, barlar sokağı akşama doğru hareketlenir fakat otopark sıkıntısı çok fazla.

    *Fethiye'yi bende haftaya göreceğim bir fikrim yok.

    *Didim'e tanıdıklarım gitmişti. Sessizliğini sakinliğini çok beğenmişler tam yazlık alınacak yer olarak bahsetmişlerdi.

    İyi tatiller dilerim.




  • Didim




    Didim'de otele yerleşmeden Millet kenti ve Apollon Tapınağını gezdik. Özellikle Miletin kendi başına bırakılmışlığı, Apollon'un taşlarına sprey boyalar ile isimlerin yazılması, gecekonduların dip dibe oluşu ile tarihi değerlere verdiğimiz önemi bir kez daha görmüş olduk. Kültür ve turizm bakanlığı yetkilileri umarım, Türk Turizmine kazandırır bölgeyi.

    Yol kenarlarında evlerinin önünde ki incir ağacından koparıp, incir satan teyzelerden Aydın İnciri alıp afiyetle yedik. Mora çalan kabuğu, sarı bal gibi içiyle aydın inciri diğer incirlerden gerçekten farklı. Altınkum eski güzelliğini yitirmiş. Özellikle kafanızı nereye çevirseniz Suriyeli ve Arap turist, açıkçası ben bu kadar haşemalıyı bir arada ilk kez gördüm.

    Konaklama;


    Pamukkale Otel lokasyon olarak oldukça ideal bir konumda. Altınkum plajına yürüme mesafesi uzaklıkta. Otel odası halıfleks ile kaplı olması bizi rahatsız etmiş olsa da kirli değildi. Havuzu aşırı küçük olduğundan kullanmadık ancak havuz kenarında kahvaltı keyifli oldu. Hijyen malzemelerinin yetersiz oluşu dışında kötü bir yorum yapmamız mümkün değil.

    Otel Puanımız: 7 / 10

    Yeme-İçme;


    Yeme içme konusunda, My Eden Restaurant & Bar (Altınkum) tavsiyesi almış idik. Ancak girmeden fiyatlara bakınca aşırı şişirilmiş fiyatların pahalı olduğunu belirttim, menü fiyatlarından yüzde 20 bize özel indirim yapılabileceğinden bahsedildi. Esnaflık anlayışları bile dışarı çıkmama yetti. Hemen karşısında ki dönerciden karnımızı doyurduk.


    Oto gaz;


    Söke civarında oto gaz 1.99 iken Didim’de 2.29 civarında. Söke'de depoyu fullemenizi tavsiye ederim.

    Güney Ege TuruGüney Ege Turu

    Güney Ege Turu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 16 Eylül 2016; 14:14:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bodrum




    Bodrum yolculuğu keyifli oldu. Milas civarında durup araç bile yıkadım :) Açıkçası ilk kez geldiğim Bodruma hayran kaldım. Bodrum kalesi&çevresi, beyaz evleri, begonvilleri, esnaf dükkanlarıyla benim için keyif dolu bir seyahat oldu. Kaleyi gezip çarşısını dolaştıktan sonra Gümbet’te otele geçtik. Yorucu gezintinin ardından kendimizi otele attık. Akşam barlar sokağına içimiz gitmedi değil ancak sanırım yaşlanıyoruz.

    Dönüş yolculuğunda Güvercinlik koyuna da uğrayıp br çay içtik. Doğal güzelliğiyle "Güvercinlikte emeklilik" hayallerine dalıp gittim.

    Konaklama;


    Dilek Apart Hotel fiyat/fayda dengesi müthiş. Havuzu ve odaları temiz. Tek eksiği odalarda fön makinesi bulunmuyor. (En azından bizimkinde yok idi.) Kahvaltısı yeterli, havuz bar fiyatları oldukça idealdi. Bomonti, Carlsberg şişe 10-TL idi. Personeli pek alakadar olmasa da bu fiyata Gümbet’te bu olanaklarda hoteli rahatlıkla tavsiye edebilirim. Her gece düzenli temizlenen havuzun keyfini sonuna kadar çıkarmayı unutmayın.

    Otel Puanımız: 8.8 / 10

    Yeme-İçme;


    Tavsiye edilen Değirmen Restaurant aşırı yoğun olmasından biz beklemeyip aşırı açlığında verdiği etkiyle Gümbet Burger King'de karnımızı bir güzel doyurduk. Gezi boyunca yediğimiz en sağlıksız öğünümüz Bodrumda oldu :) Sağlık olsun.


    Oto gaz;


    Didim-Milas arası otogaz 2.19 civarında değişkenlik gösterirken Bodrum’a yaklaştıkça fiyat artıyor.

    Güney Ege Turu
    Güney Ege Turu
    Güney Ege Turu
    Güney Ege Turu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 16 Eylül 2016; 14:15:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Marmaris




    Bodrum-Marmaris arası yolumuzun üzerine düştüğünü bildiğimiz Belen Kahvesi’ne uğrayıp, ormancı türküsü eşliğinde gözlemelerimizi yiyip, üzerine Belen ovası manzarasında Türk kahvelerimizi yudumlamak ayrı bir güzellik kattı yolculuğumuza. Şoför olarak en keyifli sürüşlerden birini gerçekleştirdim. Özellikle Akyaka Gökova arası virajlı yollar, yol üzerinde ki seyir terasları seyirlik olarak ayrı keyif. Yolculuk uzun olduğu için ilk olarak otelimize yerleşmeyi tercih ettik.

    Marmaris kalesi ve kapalı çarsısı, ışıklı gösteriler düzenlenen havuzu ile Marmaris merkez oldukça hareketli ve samimi bir yerleşim. Ertesi gün büyük Dalyan turu için Barcas teknesini seçtik. Özellikle hamile eşim için bu yorucu turu yapıp yapmama kararını vermek oldukça zor oldu ancak iyi ki gitmişiz dedik sonunda. Küçük teknelerde önce İztuzu’na sonrasında Dalyan Çayı içinde Kral Mezarlıklarını görüp son olarak çamur banyosu ve termal havuzu kullanarak dönüş yolculuğuna geçtik. İztuzu'nda caretta caretta gören şanslılar arasındaydık. Gün boyu süren büyük turu daha önce yapmayanlara kesinlikle tavsiye ediyoruz.

    Konaklama;


    Adonis Hotel Marmaris merkeze uzak konumundan ötürü bizi biraz üzse de özellikle personellerinin ilgisinden oldukça etkilendiğimiz, kahvaltısı, temizliği ile verdiğimiz para son kuruşuna kadar “Helal Olsun” dediğimiz konaklama oldu.

    Otel Puanımız: 7.9 / 10

    Yeme-İçme;


    Hotelden Marmaris çarsısına sahil boyunca yürüyerek hem etrafı keşfettik hem de tavsiye edilen Meryem Ana ev yemeklerini bulduk. Gerçekten lezzet ve temizlik olarak oldukça doyurucu ve leziz bir yemek oldu. Ertesi gün Marmaris Blue Port AVM'de lezzetli Tire Kebabı yiyerek karnımızı doyurduk. Özellikle ter çıkartan acısını unutmayacağım!

    Oto gaz;


    Marmariste Otogaz fiyatları el yakıyor. Ben Dalaman’da 1.92'den depoyu fulledim.

    DİKKAT!

    Çamur banyosunda ki kil üzerinizden oldukça zor çıkıyor.
    Benim gibi yanlışlıkla da olsa kafanızı sakın çamura sokmayın. Kulaklarınızı temizletmek zorunda kalmayın..


    Güney Ege Turu
    Güney Ege Turu
    dGüney Ege Turu
    eGüney Ege Turu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 16 Eylül 2016; 14:15:54 >




  • Fethiye




    Yol üzerinde Ortaca-Beyobası mevkiiden yoldan saparak Yuvarlak Çay'a uğrayıp buz gibi su üzerinde salıncakta sallandık. Görülesi bir doğal güzellik. Ancak mekanlarda kahvaltı 30-TL. Gidip gördük ancak yemedik içmedik :)

    Köyceğiz'e girip Göl üzeri mekanlarından birinde dinlenme şansımız oldu. Kendine münhasır bir köy yapısı henüz bozulmamış.

    Fethiye için ilk önce burası mıydı o hayallerini kurduğumuz sahil kenti desek de özellikle dingin atmosferi ve eski şehir diye bilinen sokakları ile Fethiye merkezi gezildikçe keyif alınan bir seyahat oldu. Elbette Marmaris’te ki aktivite bolluğu ya da Gümbet’te ki cıvıl cıvıl ortamı bulmak mümkün değil. Ölüdeniz ise tam bir doğal cennet. Çalış Plajına gidip Yörük Çadırına girmemek olmaz dedik elbette. Eğlenceli bir akşam için türkü severlere tavsiyedir.

    Dönüşte yol üzerinde Akyaka-Azmak Çayı'nın serinliğinde karnımızı güzelce doyurup çay boyunca yürüyüş yaparak seyahatimizi noktaladık.

    Konaklama;


    Pinara Pension & Guesthouse konum olarak marinanın tam karşısında. Oldukça samimi personelleri ile ön plana çıkıyor. Yemekhane tavsiyeleri tam aradığımızı bulmamızı sağladı. Ölüdeniz içinde rota tavsiyesinde bulunmayı ihmal etmediler. Genel olarak temiz, ferah ancak küçük odası, nispeten eski mobilyalarına rağmen kahvaltıda ki yumurtalı ekmeği bile ekstra puanlamayı hak ediyor.

    Otel Puanımız: 7.5 / 10

    Yeme-İçme;


    Yeşil Asma Ev yemekleri sahil boyunca yürüyüş sonrasında lezzetli ev yemekleri ile bizleri bizden aldı.
    Özellikle ev yapımı yoğurduna bayıldık.

    Oto gaz;


    Köyceğizde 1.93’ten depoyu fulledim. Genel olarak Köyceğiz uygun fiyatlı.

    Güney Ege Turu

    Güney Ege Turu

    Güney Ege Turu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 16 Eylül 2016; 14:19:27 >




  • Genel olarak hem rota, hem konaklama ücretleri&lokasyonları hemde dolu dolu seyahat olması açısından bizler mutlu olduk.
    Umarım bizim gibi seyahat severlere fikir veren başlık olur.
  • hocam bende sizin gibi eşimle beraber aracımızla tekirdağ çerkezköy den yola çıkıp ege akdeniz turu planlıyorum ama nereden başlayacağıma karar veremedim.
    aklımda Fethiye'ye gidip oradan yukarı doğru çıkmak var ama bir yandan da side taraflarını da es geçmeyeyim diyorum. 15 günlük bir tatil planladım bütçem 5.000 Tl ye kadar ne önerirsiniz acaba ? yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Süre ve bütçe olarak rahatlıkla çıakrtabilirsiniz gezinizi.

    Ben sizin yerinizde olsam;

    Gidiş; Çanakkale üzerinden..

    - Bozcada
    - Ayvalık
    - Dikili (Mazı, Kabakum)
    - Kuşadası(Özellikle Milli Parkı görmenizi isterim)
    - Didim(daha önce görüldüyse atlanabilir)
    - Bodrum
    - Marmaris
    - Fethiye
    - Ölüdeniz
    - Kaş
    - Kemer
    - Antalya
    - Dönüş -
    - Burdur
    - Afyon
    - Eskişehir
    - Bursa


    Şeklinde bir rota ile harika bir 15 gün planlaması yapar idim. Güney Ege Turu

    edit: rota eklendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 7 Ağustos 2017; 13:42:36 >




  • Arkadaşlar Merhaba,

    Sakarya'dan yola çıkıp İzmir'e ulaşacağım ve Asıl yolculuğum buradan itibaren başlayacak.

    Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim bazı konular var. Bu denli uzun ve konaklamalı ilk tatilimiz olacak eşimle. Yolcuğu arabayla yapacağız ve daha çok kamp kurup devam edeceğiz. İzmir'den Fethiye'ye sürecek olan yolcuğumuz önereceğiniz kamp alanları var mı? Ben bir takım bazı yerlerin notlarını aldım fakat, manzarası güzel olan denize yakın, kamp kurulabilecek sizin bildiğiniz daha farklı noktalar var mıdır? Yada öneriniz var mıdır bu rota üzerinde?.

    Rotamız Aşağıdaki gibidir.
    Rota İçin Tıkla

    Kendime Bu seyir için bir not defteri oluşturdum ve şöyle bir not aldım.

    Ege tarafından yola çıkılıp, olası gidilebilecek yerler.

    1- İzmir'e vardığımız ilk gün, dinlenmek için merkezde herhangi bir yerde konaklama yapılabilir. Veya 2 günlük konaklama yapılarak, ilk gün biraz dinlenip gezilir. 2. Gün Delikli Koy'a gidilir ve akşamında yola çıkılır.

    Alaçatı'da gezilip görülecek yerler.
    -Hacımemiş sokağındaki antikacıları gezin
    -Çeşme kumrusunu deneyin
    -Yel değirmenlerinden gün batımını izleyin
    -Doyum olmaz Ege mutfağı ve mezeler (Asma Yaprağı ve Yasemin’in Mutfağı )
    -Alaçatı Port

    Ayrıca;
    -Dünyaca ünlü sörf merkezlerinde bu sporu yapmadan,
    -Alaçatı Meydanı’nda kabak dolması yemeden,
    -Yel Değirmenlerini görmeden,
    -Antikacılardaki hediyeliklerden almadan,
    -Dutlu Kahve’de oturmadan,
    -Arnavut kaldırımlı sokaklarda sevgilinizle gezmeden,
    -Taş evlerden oluşturulmuş otellerde kalmadan,
    -Plaj partilerine katılmadan,
    -Tekne turu yapmadan,
    -Sakızlı dondurma yemeden,
    -Lavanta sabunu almadan,
    -Sahil kenarında gün batımını izlemeden evinize dönmeyin!

    İlk 2 Günlük Gezimizi buradaki alanlar ile geçirebiliriz.

    2- Yolumuz Kuşadası'ndan geçerken , günübirlik gezilebilecek yerler

    -Güvercinada
    -Zeus Mağarası

    3- Didim'de konaklama yapılabilir. Burada uygun ve güzel bir yer bulunarak çadır kurulabilir.

    Olası yerler;
    -Tavşan Burnu Tabiat Parkı (wc, duş, elektrik, marketi var.)

    Didim'de şuan burayı bulabildim, yine bir araştırma yapılabilir.

    4- Bodrum Yolumuzun üzeri, fakat biraz içeride kalıyor. Bodrumu gerçekten gezip görmeye değer yerler var mıdır bu konu tartışılır? Bodruma girmez isek, yolumuz Muğla'ya çıkacak.

    Bodrum'da Güvercinlik bölgesinde kamp öneriliyor.

    5- Muğla için gezi planımız şöyle olabilir. Ayrıca Bodrum'a uğramaz isek, uzun bir yolculuk olacağı için 1 günlük konaklama yeri olarak Muğla etrafı tercih edilebilir.
    - Sakar Seyir Terası (Manzara ve keyif çayı için)
    - Akyaka'da gezilecek yerler bakılabilir. Ayrıca Azmak'ta tekne turu yapılması kesinlikle öneriliyor.
    - Kurubük
    - Sedir Adası
    - Çubucak Orman Kampı (Çadır Kurulabilir - İnternet, wc, duş, bulaşıkhane, yiyecek)
    - Kızkumu Plajı, Görmek için
    - Akyaka Orman Kampı (Konaklama İçin)
    - Dalyan Camping (Konaklama İçin)

    Muğla içinde konaklama yapmak istemezsek, Fethiye'ye doğru yola çıktığımızda Köyceğiz Gölü'nün kenarında konaklama yapmamız gerekiyor. Yada Butik otel tarzı bir şey istersek Ekincik Boutique Hotel de konaklayacağız.

    Artık Fethiye'ye doğru yola çıkma vakti.

    6- Yarın Fethiye için plan yapacağım :)


    Durum böyle arkadaşlar. Sizlerin önerileri nedir?




  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Kuşadası Güzelçamlı'da Milli Park girişine çok yakın bir yerde Lazoğlu Camping var. Orası konum olarak konaklama yapabileceğiniz iyi bir lokasyon.

    Didim'i daha önce gördüyseniz gitmenizi tavsiye etmem. Tamamen Suriyeli istilasında. Keyif alacağınızı sanmam.

    Çubucak Orman Kampı aile için uygun bir kamp. Ancak yer bulmanız sıkıntı olabilir.

    Muğladan Fethiye'ye geçer iken Ortaca Belidiyesi Sarıgerme Çadır Kampı duyduğum bir kamp alanı. Yine lokasyon olarak etrafı dolu dolu. İncelemenizi tavsiye ederim.

    Dalyan'da da sanırım kamping tesisi mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GcGokhan

    Kuşadası Güzelçamlı'da Milli Park girişine çok yakın bir yerde Lazoğlu Camping var. Orası konum olarak konaklama yapabileceğiniz iyi bir lokasyon.

    Didim'i daha önce gördüyseniz gitmenizi tavsiye etmem. Tamamen Suriyeli istilasında. Keyif alacağınızı sanmam.

    Çubucak Orman Kampı aile için uygun bir kamp. Ancak yer bulmanız sıkıntı olabilir.

    Muğladan Fethiye'ye geçer iken Ortaca Belidiyesi Sarıgerme Çadır Kampı duyduğum bir kamp alanı. Yine lokasyon olarak etrafı dolu dolu. İncelemenizi tavsiye ederim.

    Dalyan'da da sanırım kamping tesisi mevcut.

    Cevabın için Teşekkür Ederim Gokhan.

    Didi'mi daha önce görmedik. Oluşturduğum rota üzerinde sadece Fethiye'ye gittik, diğer yerler hakkında bilgim yok, ilk defa göreceğiz.

    Sarıgerme'yi duymuştum ama bir çok kişi orası için pek olumlu şeyler yazmamış bilemedim yinede. Ayrıca Lazoğlu Camping içinde çok fazla şikayet var. Siz buralara daha önce gittiniz mi? Sizin görüşünüz nedir.
    Rotamız arasına iztuzu plajını eklemek istiyorum, acaba orada kamp yapılacak bir alan bulabilir miyim? veya izin verirler mi? Bu konu hakkında bilginiz var mı.




  • Çubucak harici hiçbirinde konaklamadım. Lazoğlu Camping'i Milli Parka giderken gördüğümden biliyorum. Sarıgerme'de geçen yıl Fethiye'ye gitmeden araştırdığım kamp idi.

    Bildiğim kadarı ile İztuzu Plajı zaten koruma altında olan bir bölge. En yakın Dalyan Kamp alanı var diye biliyorum ve dediğim gibi konaklama şansım olmadı. Belki kampçı bir arkadaş denk gelirde sorularınıza net cevaplar verebilir.
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    hocam cevap için çok teşekkürler. ayvalık dikili tarafına gittim kuşadasına da gitmiştim en iyisi bodrum dan başlayıp zamanı biraz yayayım.bir de marmaris ve antalya için de çok gereksiz kalabalık var diyorlar ama oraları da çıkarırsam yer kalmayacak :)
  • Çok faydalı başlık.. salı günü tura başlıyorum ama aracım yok otobüsle........

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Hayırlı yolculuk, keyifli tatiller...
  • Başlığı canlandırmanın vakti gelmişte geçiyor..Güney Ege Turu

    Tatil 2019

    Rotamız aşağıda ki gibi. Güzergah üzeri mekan/yeme-içe tavsiyeniz varsa buyrun burdan yakın.
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi tatiller.
    Akyakada orfoz restoranta gidip güzel bir balık yiyin ayaklarınızı buz gibi suya uzatarak. Akyakada nehirde bir tekne turu yapın.
    Dalyanda mavi yengeç restorantta mavi yengeç böreği,salatası vs gibi ürünleri deneyin.
    Pişman olmayacaksınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyRRhiC

    Öncelikle iyi tatiller.
    Akyakada orfoz restoranta gidip güzel bir balık yiyin ayaklarınızı buz gibi suya uzatarak. Akyakada nehirde bir tekne turu yapın.
    Dalyanda mavi yengeç restorantta mavi yengeç böreği,salatası vs gibi ürünleri deneyin.
    Pişman olmayacaksınız
    Tam da arayıpta bulamadığım tavsiyeler. Çok teşekkürler
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim tatil tarihlerinizi de yazarsanız birkaç tavsiyem daha olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.