|
|
AMD Ryzen 7 5700X CPU + MSI MPG B550 Gaming Plus Mainboard + Kingston 32GB 3600Mhz Ram + GALAX Geforce RTX 4060Ti 8GB VGA + KIOXIA Exceria Pro 1TB M.2 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD + LIANLI Lancool 215 ATX Kasa - MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80Plus Gold PSU + LG 27ML60MP 27" IPS Led Monitör + Microsoft Wireless Desktop 2000 + Logitech MX Master 3S Mouse + Creative SB Z SoundCard + Fosi Audio BT20A PRO Ampli + Dali Oberon 1 Bookshelf Speaker
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
) Bitlis / Tatvan adresinde bir bayan teslim almış görünüyor. Dedim beyefendi bu nedir böyle şaka mı yapıyorsunuz yoksa kafamı buluyorsunuz? 25.07.2016 tarihinde aradığım mşt temsilcisi hala belge gönderilecek derken siz bugün bana 14.07.2016 tarihinde yanlış adrese gönderilmiş olan kargo bilgi veriyorsunuz ve hala ortada belge yok. Mşt temsilcisi bu sözlerim üzerine talebimi tekrar ilgili birime ileteceğini Asus Destek sayfasına bir de durumu anlatır mail atmamı istedi 10 gün evvel mail de attım.
Asus Destek e attığım son mail di bu ve 1 saat sonra belge kargoya verilmiş. Artık pek kıymeti kalmadı açıkçası, Servis konusunda müşteri memnuniyeti sıfır...