Şimdi Ara

RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.144
Cevap
53
Favori
63.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RICOH Lazer yazıcı 109 TL Bime gelecek. Diğer konu vardı ama uçurmuşlar. Ne diyorsunuz almaya değer mi. Marka kaliteli ama ürün hakkında bilgim yok.

    Edit: ürünler gelmiştir son sayfalara bakınız. Refil ürün yani dolum yapılıyor. dolum kapağı vs mevcut.

    Edit2: Ürünü satın alan arkadaşları ana konuya bekliyoruz. Uygun bölümde sarf malzemeleri ile alakalı bilgi ve paylaşımda bulunmaktayız.

    RICOH ANA KONU;

    http://forum.donanimhaber.com/m_110408273/tm.htm

     RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim
     RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 4 Ekim 2015; 2:49:18 >







  • arkadaşlar Allak cc kısmet ederse bu yazıcının toz işini üstlenicem galiba... bu işi yapan abim var kendisine makinayı bi gösteriyim bakalım oluru ne olucak.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanli

    Saçma ödev verildiği için mi yazıcı lazım
    Bana sizin saçmalığınız gibi geldi. İyi günler.

    Öğretmenliğin yanında fahri avukatlık falan da yapıyorsunuz galiba. "Saçmalık" ifadesini kullanırken muhatap aldığınız kişiye önce adam gibi iletişim içine girmeniz ahlaki açıdan iyidir. Direk hakaret yazabilmeniz için direk hakaret yemeniz lazım. Biraz adab lütfen. Foruma dün girmemişsiniz ama hamsınız belli.

    İlkokul'da aptal aptal bir sürü ödev veriliyor çocuklara. Tüm öğretmenler tarafından değil tabi. Kardeşim de öğretmen ve ben de en az 50 defa okullarla bakım anlaşması yaptım. Yüzlerce öğretmenle detaylı ilişkim var. Misal öğretmen 2.sınıfa giden çocuğa Edison'un hayatını çıktı olarak getir diyor. Çocuk okumuyor bile kâğıdı. İnternet kafeye gidiliyor. 1 dakika içinde google'a yazılıp wikipedia'dan copy/paste yapılıyor. Çıktı alınıyor ve bilgisayar dükkanının çay parası çıkıyor. Araştırma sıfır, okuyan yok, inceleyen yok, bilgi yok, tam bir saçmalık.

    Tutup da öğretmenlerin alayına laf söyleyecek kadar densiz değiliz. Lafı çarpıtmayın. Biz de çok birşey bilip de uzaydan gelip kendi kendimize bu yaşa gelmedik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 11 Ekim 2015; 0:28:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulashcan


    quote:

    Orijinalden alıntı: day_dreamer

    Arkalı önlü toplu yazdırırken bir tarafı bitirip kağıtları çevirince diğer tarafı yazarken kağıtlar elektriklenip birbirine yapışıyor ve yazıcı hepsini birden içine alıyor.

    Maalesef cift taraf yazdırmada yapışma problemi bende de oldu. 14 sayfalık cıktıda sondan 3. Sayfa yapışınca kitapcık formatı bozuldu... :(.

    Eğer almak isteyen arkadaş varsa kargo alıcıdan olmak üzere 100 TL den gönderebilirim. Veya Pendik - Kartal civarında oturanlara elden verebilirim.

    Ben sürekli kitapcık şeklinde basıp yanımda öyle taşıyorum dokümanları, bu nedenle hevesle aldığım bu printer hüsran oldu benim için...

    Kağıtları desteden alıp laps diye yazıcıya koyarsanız gayet normal. Sonuçta bu kağıtlar depolanırken üst üste tonlarca koyularak duruyor. Taşıma esnasında üst üst de geliyor. Haliyle birbirlerine çok yaklaşıyorlar. Aralarındaki hava emiliyor bir nevi yapışıyorlar. Yazıcıda bu kağıdı çekerken diğer kağıt arada hava olmadığı için yanında sürükleniyor. Sonra dizgi bozuluyor haliyle. Bu sadece bu yazıcıda olan bir durum değil. 10000$ lık yazıcıda olsa buna çağre bumalazsın.

    Yapmanız gereken yazıcıya koyduğunuz desteleri; (50-100-150) 1 dakida havalandırmak. Nasıl yapılacağını yazısal olarak tarif etmesi zor. Fotokobicilerde görmüşsünüzdür mutlaka. Desteleri dik konuma alıp 4 köşeden ayrı ayrı üflemek, desteyi sağa sola v.s v.s kıvırmak bükmek, v.s v.s v.s . Kavramlar karışabilir. Umarım tarif edebilmişimdir.

    Edit: Fotokopicilerde 500 lü bir kağıt topunu prof makineye koymadan önce mutlaka havalandırır yapışmaları açar 1-2 dakika uğraşır evirir çevirir büker sonra sokar makineye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 11 Ekim 2015; 23:33:11 >




  • Toz işi noldu?
  • Murekkepli yazicilarda kuruma sikintisi olanlar. Kendi icadim iyi dinleyin: Dolum yaparken kartusun 10/6 sini murekkep, 10/4 unu kolonya dolduracaksiniz siringayla. Bu sekilde epson sx110 yaziciyi 7 yildir kullaniyorum. Kolonya oranini cok arttirirsaniz yesil basmaya baslar. İmkani yok kuruma tikanma olmuyor. Ankamall electroworld acilisinda almistim yazivici 60 liraya...



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bana garezi var admin amcaların



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin419941

    mürekkepli alsam donma olayı olmayan var mıdır yada çipsiz kartuş olan bi kartuş atıyorum 2 3 sene bitiremedim diyelim kurtuşu 3. senede kullanabilir miyim

    3 sene mi ? 2 ay kullanma kaldır çöpe at.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    neredeyse 3te1 e kadar içindeki yazıcı , kutuyu nedense çok büyük yapmışlar .


    Çinden gemilerle konteynerler içinde ürünler sallana sallana geliyor, çok güzel güvenli esneme payı iyi verilmiş iyi paketlenmiş ürün bize sağlam ulaşabildi bu sayede, ben böyle büyük kutu olmasına çok sevindim, daha önce cihaz ebatlarını okumuştum, 40x36x11, cihazlardan aldım arıza var diyen çıkmadı, nakliyede ürünler zarar görebiliyor. keşke çok ürün böyle iyi paketle gelse çinden.
  • fezabey kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan bağlı yazıcıyı cloud üzerinden paylaşın. Bilgisayar açık ve chromedan gmail kullanicinizdan girmiş olun. Android telefonunuza printershare yazilimini googleplayden yukleyin. Printershare icinden printer seç seçeneğinde google cloud secince pcye bağlı printeri göreceksiniz .
  • yazıcı çok getirip yarı fiyatına satılabiliyosa, tozuda aynen çok getirtilip yarı fiyatına satılmalı
  • Hatta toner de yari fiyatına satılabilmeli
  • mythogenic kullanıcısına yanıt
    gelişmişe tıkla orada dubleks diye bir seçenek var, oradan yapılıyor çift taraflı yazdırma
  • Muadil toner bulan muhakkak paylaşsın arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

    arkadaşlar aynı sayfayı defalarca yazıyor. geri mi iade edeyim ?

    Yazıcı üzerinde job reset tuşu var o yazıcıya giden hafızadaki işi sıfırlıyor.
    Onu da deneyin.
  • ben de videolarda gördüğüm buruşuk yırtık kağıt testini yaptım aynen videolarda gösterildiği gibi testi başarıyla geçti.
    a4 kağıdı iyice buruşturdum sonra açtım ve normal kağıtların üzerine koydum aldı yazdı, sonra bir de kağıdı en az 4-5 yerinden yırtıp verdim yine aldı yazdı.
    keşke bir de ethernet girişi olsaymış, onun dışında hiç bir eksiğini görmedim, hiç bir konuda keşke demedim (tarayıcısı olabilirdi belki ama o zaten ayrı bir model)

    ilk sayfadaki şu videoyu tekrar paylaşayım, bu alet bunu gerçekten yapabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarsusian -- 12 Ekim 2015; 9:09:45 >




  • tarsusian T kullanıcısına yanıt
    evet bu çok önemli, bazı markalar destedeki düzgün kağıdı alamıyor bazen.
  • Çemberlitaş şubesinde an itibari ile 2 adet stok var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 14 Ekim 2015; 15:43:45 >
  • Hayırlı olsun
  • Drum temiz bakilirsa kolay kolay bozulmaz. 2006 senesnde aldigim samsung 1610 yazicinin tonerini 18.kez doldurdum. Hala ilk gunku gibi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.