Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
116
Favori
171.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdir tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 usd ye rf röle alacaklara 10-12 usd lık sp mini tavsiye ederim.
    hem açık mı kapalı olduğu belli olur hem de broadlink ile uyumludur.
    tabi cihazın içine açıp bağlantıları yapma işini bilmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

röle olarak şuna bakabilirsin. daha fazlası için aliexpresse rf röle diye yazabilirsin.

https://tr.aliexpress.com/item/wireless-relay-220v-remote-control-switch-10A-Relay-1CH-Wireless-RF-Remote-Control-Switch-1-Transmitter/32316592860.html?spm=2114.010208.3.56.0tApI4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_10073_10100_10096_10070_10052_423_10050_424_10051,searchweb201603_6&btsid=eff6080b-0177-4f7a-8e13-dc8e195eb455

sonoff girişine 90 volt-220 volt bağlayabiliyorsun çıkışıda aynı şekilde oluyor. Bu şekilde bir ampülüde kontrol edebilirsin. Birde sonoff da şu var. elektrik gidip geldiğinde son durumunu hatırlamıyor yani açıksa tekrar açılmıyor yada kapalı ise elektrik gelince tekrar kapanmıyor. Telefonda bir ayarı var elektrik gidip gelince açıl yada kapan diye seçebiliyorsun .

Hocam link verdiğiniz üründen iki adet sipariş verdim birinci ürün bir ay içinde arızalandı öğrenme fonksiyonu gitti Diğer alıcıyı Şuan evde kullanıyorum ancak zaman zaman komut almıyor kararsız çalışıyor.. geçen ay 5 farklı model RF alıcı verici siparşi geçtim bazıları 220 bazısı 12 V beslemeli Aliexpress den geçtim siparişi
    Tek amacım gelince kararlı çalışan ve sağlam alıcıyı tespit etmek
    Ama şimdilik benimde fikrim Özellikle çalışma durumunu göremediğiniz..geri bildirim almanın kritik oldugu yerlerde SP mini kullanmanın daha mantıklı oldugu
    Gerekirse alıp parçalayarak
    Siparişler gelince tek tek testlerini yapıp burdan link paylaşımı yaparım

Bu arada önümüzdeki günlerde S1C ekstra bir kapı dedektörü sip edeceğim Gelince parçalayıp daha önce sip verdiğim ve elimde hazır olan sıvı dedektörüne monte edeceğim S1C ye su baskın dedektörü özelliğini kavuşturmayı planlıyorum

Bunkonuda da gelişmeleri ilerde paylaşacagım

• onur1971 kullanıcısına yanıt
    evet hocam rf lerde maalesef bu sorun var. şahsen ben evde bir ara mutfak şerit ledinde kullanıyordum sonra kaldırdım.
    şuan geri dönüş yapan tek röle sonoff biliyorum onuda broadlinke entegre edemiyoruz. bence broadlink şöyle ufak bir röle çıkarsa çok kullanışlı olur. özellikle evdeki bütün avizelere lambalara takılabilir hatta kombiyede. ama işlerine gelmiyor tabi adam basit bir lamba için düğme çıkartıyor 20 dolara satıyor.
  • Arkadaşlar elinde fazladan "rm pro" ve "a1 sensör" olup da satmak isteyen varsa ulaşsın lütfen.
  • quote:

evet hocam rf lerde maalesef bu sorun var. şahsen ben evde bir ara mutfak şerit ledinde kullanıyordum sonra kaldırdım.
    şuan geri dönüş yapan tek röle sonoff biliyorum onuda broadlinke entegre edemiyoruz. bence broadlink şöyle ufak bir röle çıkarsa çok kullanışlı olur. özellikle evdeki bütün avizelere lambalara takılabilir hatta kombiyede. ama işlerine gelmiyor tabi adam basit bir lamba için düğme çıkartıyor 20 dolara satıyor.

amaç yalnızca uzaktan kumanda ile birşeyler açıp kapamaksa bluetooth öneririm. kendi yapmış olduğum devre 18 röleye kadar destekliyor. bunların 6 tanesi ayarlanabilir. yani 12 si aç kapa. 6 sı örneğin rgb ledde ışığı kısıp açmak şeklinde. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. kontrol androidli telefonlardan yapılıyor. sorunsuz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1971

quote:

röle olarak şuna bakabilirsin. daha fazlası için aliexpresse rf röle diye yazabilirsin.

https://tr.aliexpress.com/item/wireless-relay-220v-remote-control-switch-10A-Relay-1CH-Wireless-RF-Remote-Control-Switch-1-Transmitter/32316592860.html?spm=2114.010208.3.56.0tApI4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_10073_10100_10096_10070_10052_423_10050_424_10051,searchweb201603_6&btsid=eff6080b-0177-4f7a-8e13-dc8e195eb455

sonoff girişine 90 volt-220 volt bağlayabiliyorsun çıkışıda aynı şekilde oluyor. Bu şekilde bir ampülüde kontrol edebilirsin. Birde sonoff da şu var. elektrik gidip geldiğinde son durumunu hatırlamıyor yani açıksa tekrar açılmıyor yada kapalı ise elektrik gelince tekrar kapanmıyor. Telefonda bir ayarı var elektrik gidip gelince açıl yada kapan diye seçebiliyorsun .

Hocam link verdiğiniz üründen iki adet sipariş verdim birinci ürün bir ay içinde arızalandı öğrenme fonksiyonu gitti Diğer alıcıyı Şuan evde kullanıyorum ancak zaman zaman komut almıyor kararsız çalışıyor.. geçen ay 5 farklı model RF alıcı verici siparşi geçtim bazıları 220 bazısı 12 V beslemeli Aliexpress den geçtim siparişi
    Tek amacım gelince kararlı çalışan ve sağlam alıcıyı tespit etmek
    Ama şimdilik benimde fikrim Özellikle çalışma durumunu göremediğiniz..geri bildirim almanın kritik oldugu yerlerde SP mini kullanmanın daha mantıklı oldugu
    Gerekirse alıp parçalayarak
    Siparişler gelince tek tek testlerini yapıp burdan link paylaşımı yaparım

Bu arada önümüzdeki günlerde S1C ekstra bir kapı dedektörü sip edeceğim Gelince parçalayıp daha önce sip verdiğim ve elimde hazır olan sıvı dedektörüne monte edeceğim S1C ye su baskın dedektörü özelliğini kavuşturmayı planlıyorum

Bunkonuda da gelişmeleri ilerde paylaşacagım

eğer sp mini parçalanıp röle niyetine kullanılırsa sorun kalmaz diye düşünüyorum.

• a1'e daha sonra sensör ekleyen ekleyebilen var mı?
  • arkadaşlar broadlink TC2 prizi 5-6metrelik şerit led için kullandım fakat priz bozuldu yani röle takılı kaldı. broadlinke durumu bildirdim yenisini gönderdiler. Fakat arıza ledin trafosunu yakmış. Hiç led ile deneyeniniz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

arkadaşlar broadlink TC2 prizi 5-6metrelik şerit led için kullandım fakat priz bozuldu yani röle takılı kaldı. broadlinke durumu bildirdim yenisini gönderdiler. Fakat arıza ledin trafosunu yakmış. Hiç led ile deneyeniniz oldu mu?

Ne demek istediğinizi anlamadım? TC2 mi arızalandı, LED'in adaptörü mü, ikiside mi? TC2 kolay arızalanacak birşey değil. Değişimi nerden nasıl yaptınız (Broadlink Türkiye'den almıştınız onlar mı iade ettiler yoksa Broadlink Çin mi?)

Evdeki hemen her lambam LED, TC2'lerle sorunsuz kullanıyorum, LED şeridim de var ama onu kendi kumandası ile kontrol ediyorum...
  • marinerocyp kullanıcısına yanıt
    hocam tc2 anahtar. sendeki prizmi anahtarmı?

ben sp mini yi şerit led ile kullandım hiç bir sorun çıkartmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

arkadaşlar broadlink TC2 prizi 5-6metrelik şerit led için kullandım fakat priz bozuldu yani röle takılı kaldı. broadlinke durumu bildirdim yenisini gönderdiler. Fakat arıza ledin trafosunu yakmış. Hiç led ile deneyeniniz oldu mu?

Ne demek istediğinizi anlamadım? TC2 mi arızalandı, LED'in adaptörü mü, ikiside mi? TC2 kolay arızalanacak birşey değil. Değişimi nerden nasıl yaptınız (Broadlink Türkiye'den almıştınız onlar mı iade ettiler yoksa Broadlink Çin mi?)

Evdeki hemen her lambam LED, TC2'lerle sorunsuz kullanıyorum, LED şeridim de var ama onu kendi kumandası ile kontrol ediyorum...

detaylı yazamadım acelem vardı kusura bakmayın. baştan anlatayım.

evimin giriş kısmındaki asma tavanda 5-6 metrelik led-strip dediğimiz şerit led mevcut. Ben mevcut manuel anahtarı söktüm yerine aliexpressten TC2 anahtar aldım. Fakat 3-4 kez kullandıktan sonra TC2 anahtar açık pozisyonda takılı kaldı. dokunmatikten/ cep telefonundan kapatmama rağmen ledler sürekli yanıyordu. Durumu üreticisine broadlinke bildirdim. (türkiye ile ilgim yok) Üreticisi basit bir video ile olayı göstermemi istedi. çektim gönderdim. ben sadece takılı kalan röleyi istemiştim. Adamlarda uğraşmayın yenisini ücretsiz temin edeceğiz dediler. Nitekim gönderdiler. Fakat yeni ürünü taktıgımda gördümki şerit led adaptörü yanmış. Bahsettiğim olay diğer odadaki şerit ledde de oldu. Neyseki 5-10sanye takılı kalan TC2 hemen düzeldi. Led fazlada amper çekmiyor neden bozuldu, cevap veremediler. Saedec 100wattan fazla enerji çekmeyin dediler ama led 100 watt mümkün değil.

• marcelor kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın hızlı yazdım, birde yurtdışında oldugum için türkçelerini karıştırıyorum.

Bendeki bozulan TC2 anahtar 3 gangs. 3 düğmeli.
  • Özetle TC2 değil LED'inizin adaptörü arızalandı...
  • Kampanya kapsamında iyi indirime girmiş;

http://www.gearbest.com/smart-home-controls/pp_255607.html?wid=21&lkid=10117266

kupon kodu: BroadlinkRM

• Teşekkür ederim aldım bir adet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

Kampanya kapsamında iyi indirime girmiş;

http://www.gearbest.com/smart-home-controls/pp_255607.html?wid=21&lkid=10117266

kupon kodu: BroadlinkRM

Kusura bakmayim hic bilmedigim icin soruyorum. Bunu alirsak neler yapabiliyoruz tek.basuna yeterlimi bunu almak

• Evdeki bir çok kumandalı aleti bu cihazla cepten, içeride ve ev dışından, yönetebilirsiniz.
  • Dolar artışından dolayı iyice cazipliğini kaybetmeye başladı bu alışverişler..

11.11 kampanyası ile MS1 atmıştım sepete 73 usd civarında.

ihtiyacı olan almak isteyen olursa hesabımı verebilirim, sadece ödeme yapma aşaması kalmıştı.
    yeni kargo adresini de satıcıya mesaj ile göndeririz.
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    ikiside arızalandı. led adaptörü yandı, TC2 açık pozisyonda takılı kaldı, düzelmedi. röle kontakları yapışık kaldı diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.