Şimdi Ara

DURMAPLAY Müşteri Kazıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Herkese iyi günler, İyi forumlar...

    Durmplay adlı siteden Elder Scrolls Online cd key i aldım ve key i girdiğimde Invalid Code hatası aldım. Daha sonra Durma Play ile iletişime geçti ürünü kontrol edecekleri söylediler ve bana ürün keyinde bir problem olmadığını kartta yazan key ile doğru olduğunu söylediler buyrun buda resmi diye bir Key Kartının resmini gönderdiler fakat komiklik şurada resimdeki key ile bana yazı olarak yolladıkları keyin hiç bir harfi uyuşmuyordu nasıl doğru bu keylerin harflerinin bile uyuşmadığını söylediğim ve bana sizden öncekini satılan keyi kontrol etmişiz dedi.(Başka bir arkadaşın keyini banada verdiler.) Beni bir süre daha beklettiler sonra bir Key Kartının resmini daha yolladılar o karttaki key ile yine olmadı ve bana oyunun supportuyla iletişime geçmemi onların çözeğini söylediler bende iade istedim ama yanaşmadılar. Elder scrolls a ticket açıp görüştüğümde bizim yardım edebileceğimiz bir konu değil keyi aldığım yerle görüşmem gerektiğini söylediler. Her neyse bu şekilde 2-3 saat boyunca uğraştım ve en ufak bir netice yok. Resmen kullanılmış/hatalı keyi kakalamaya çalışıyorlar. Yazık günah... Daha önce çok olumsuz yorumlar okumuştum bu siteyle ilgili fakat problem yaşamamıştım. Benim gibi problem yaşamayıp alışverişe devam edenlere de ufak bir önerim bir daha bu siteden alış veriş yapmamaları yönündedir. Ben Kredi Kartıyla alışveriş yaptığım bankanın zaten personeliyim gerekli başvuruyu yaptım. Fakat bu tür insanları kazıklamaya çalışan yerlerden uzak durun.

    Şuda ibretlik olsun. Hem hatalı keyi yollayıp hem de küstahca konuşuyor.

     DURMAPLAY Müşteri Kazıklama


    Saygılar,sevgiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 12 Nisan 2015; 17:24:32 >







  • Şimdi şöyle bir durum ki sen kodu kullanmadığını kanıtlayamazsın, onlarda senin doğru söylediğine güvenemezler. iki ucu boklu değnek olmuş bu.

    şahsi görüşüm cd keyleri bu tip yerlerden almak her zaman tehlikelidir. steamden veya benzeri yerlerden indirimdeyken felan alsaydınız bunları yaşamazdınız. bu da size ders olsun sizin sayenizde bu adamlar adam oluyor sonra sizi bu durumda bırakıyor.

    müşterisiyle kavga eden bir müşteri temsilcisinden ne bekleyebilirsiniz ki. çoluk çocuğa destek paneli veriyorlar herhalde konuşma tarzına bak.
  • Boşuna bekleme cevap vermeyecektir. Bu tayfada yeni türedi , haksız duruma düştüklerinde mahkemeye verirler , süründürürler , firmayı kapattıracakmış gibi yorumlar yaparlar. Merak edersin , izlersin , cevap beklersin ama bir bakmışın tükürdüğünü yalamış ortadan kaybolmuştur. Buradaki arkadaş kazıklanmış , hakkını alamamış sonra gidip Bimex ten kutulu almış oyunu. Mesaj geçmişlerini okuyunca bazılarının çok zevkli bile olabiliyor. Hatta bazıları bayağı güldürüyor beni.
    1http://forum.donanimhaber.com/m_88464102/mpage_448/f_//tm.htm#101933963
    2http://forum.donanimhaber.com/m_88464102/mpage_594/f_//tm.htm#104966374
    @UrieI




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.