Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
8.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbabatas -- 3 Mart 2021; 18:1:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doların düşmesini bekle ilk önce dostum kulaklık hakkındada cx 200 o kadar iyi değil 🙅 pionee kesinlikle kat kat daha iyidir ona eminimde yabancı forumlardan takip edin burda bilenin olcagını sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne doğru düzgün bir incelemesi ne birşeyi var ama sipariş ettim hadi hayırlısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurbabatas

    ne doğru düzgün bir incelemesi ne birşeyi var ama sipariş ettim hadi hayırlısı

    Hayırlı olsun hocam gelince küçük bir inceleme bekleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    kulaklık elime yeni ulaştı ama ben böyle birşey görmedim gerçekten kuruşuna kadar helal olsun para kulağınızda 2 subwoofer var farzet basslar müthiş tizleri de geriye atmıyor daha detaylı soru soracaklar yazabilir bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurbabatas

    kulaklık elime yeni ulaştı ama ben böyle birşey görmedim gerçekten kuruşuna kadar helal olsun para kulağınızda 2 subwoofer var farzet basslar müthiş tizleri de geriye atmıyor daha detaylı soru soracaklar yazabilir bana

    Biraz tuzlu sanki hocam sizin hoşunuza gittiyse tepe tepe kullanın xiaomi piston 3 bunamı benziyor banamı öyle geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki biraz andırıyo
  • Hayirli olsun.


    Bende bunun abisi CX-9 alicam Sonbaharda'da kardeşini


    Elektronik Muzik icin ideal bi kulaklik bu,abisi de oyle.Marka olarak zaten konusmaya gerek yok Pioneer'dan bahsediyoruz.Gule gule kullanin,Telefondan mi yoksa Dac ile mi dinleyeceksiniz?

    İçinden kilif cikti mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip 5s ile dinliyorum içinden sert bir kılıf çıktı beats kılıfını andıran cinsten
  • onurbabatas O kullanıcısına yanıt
    O kulakliga fiio x1 gider hocam ip5s ile tam performans alamazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurbabatas O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. ben de rha 750i aldım tavsiyelere güvenerek. derin basslar var dediler. m<lesef yok. ben iade sürecini başlattım.

    şimdi pioneerin bu kulaklığını araştırıyorum. biraz detaylı anlatabilir misinz. sesler doğal mı yapay mı. tizler ince zil gibi mi yapay tekno gibi mi. mid ve vokal seslerinde ses solo olarak mı geliyor yoksa tekno mu. yani yapay hava var mı. baslar pat pat davul gibi mi yoksa subwofewr gibi derinden sarsıntılı mı. baslar kısa süreli mi yoksa uzun soluklu mu?

    izlenimleriniz nelerdir.
  • benimde incelemem de , detaylı incelemelerinizi bekliyoruz özellikle ergonomi nasıl? koşu yaparken falan kullansak kulaktan falan çıkar mı? teşekkürler
  • chrissrathfield kullanıcısına yanıt
    ağır ses bilgim yok ama baslar yerli yerinde subwoofer tarzı yapay bir hava yok ses izolasyonu da çok iyi
  • wntln kullanıcısına yanıt
    en büyük silikonla kullanıyorum zaten tek silikon kulagı tutmuyor takıp çeviriyosunuz kulağın biyerinde kitleniyo kulaklık
  • onurbabatas O kullanıcısına yanıt
    yani 350 liraya değer bir ürün mü yani. sesler sıradan mı. bass exciter diye satılıyor. muhteşem basları olması lazım. büyük ve ağır olduğu için kulaktan düşme sıkıntısı var mı. büyük olduğu için kulakta kötü gözüküyo mu.

    detaylı bi anlatın hocam.
  • değer bence basslar iyi dedim ilk takışlarınızda göze garip gelebilir ama sonradan alışıyosunuz bi kafaüstü kadar saçma durmuyo en azından
  • görüşleriniz nasıl olumlu mu hala..bende almayı düşünüyorum.biraz büyük gibi duruyor ama kulağa rahat oturuyorsa sorun yok ve dış ses olayı nasıl merak ediyorum.taktığın an dış dünya ile ilişkini kesiyormu.bunlar merak ettiğim konular yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    pioo SE-CX9-S i almış bulunmaktayım. hızlıal.comdan 469 liraya aldım.
    bugüne kadar yaklaşık 10 tane kulaklık kullanmış (crea ep630, cx200, cx300 gibi) yada denemişimdir arkadaşlardan da emanet alarak, ama hiçbirisinin fiyatı 200 lirayı geçmeyen kulaklıklardı (senn ie8 hariç)
    ilk etapta baslar beni şok etti, tesisatı olan arabada woofer vurur ve ciğerleriniz oynar ya aha aynısını duyuyor ve hissediyorsunuz, hissediyorsunuz diyorum çünki kulaklığı elinize aldığınızda zangır zangır titriyor. ilk başlarda acaba titreşimden dolayı kulağımdan düşecek mi diye şüphe ettim.
    genelde S3 cep telefonu ile dinliyorum ve müthiş dinamik keyifli ses alıyorum hatta bi şarkıda arkadan vokalistin sesini duydum aaa vokalistte varmış bu şarkıda dedim. evde müzik setinin kulaklık çıkışına takınca kulaklığın kalitesini biraz daha iyi anlıyorsunuz ve sizi bir kez daha iyiki almışım diye mest ediyor ve anlıyorsunuz ki S3 ile bu kulaklık harcanıyor diyorsunuz.

    Peki negatif yönleri nedir derseniz. alçak (bass) ve orta sesler son derce başarılı ancak basların baskınlığından yada kulaklık tam olarak açılmadığından yüksek frekanstaki (tiz) sesler kayıp, yaklaşık 20 saat müzik setinde yüksek volümde çalıştıktan sonra tizler biraz daha iyi gibi geldi ama yetersiz, zamanla gelirse tam süper olacak. Kulaklık tam bir bass manyaklığı için yapılmış sanki şarkıdaki küçük büyük davulları ayrı ayrı duyabiliyorsunuz.
    kulakta büyük duruyor estetiğe önem verenler elesinler, ama iyi bas vermesi için kulaklıkta box olması lazım ie8 bile büyük olmasına rağmen bu kadar bas vermiyordu, ama ie8 i yastığa yatarken dinleyebiliyordum bunda mümkün değil.
    kablosu çok kalın ve ağır olmuş, bence mikrofonun orda elbiseye tuturmak için klips olsa daha iyi olurmuş, kablo büyük D harfi formunda.
    Haa birde S3 te standart normal media playeri ile dinliyorum. arkadaşın iphone4 ünde dinlediğimde tizlerin daha iyi olduğunu duydum yada kulaklık yavaş yavaş açılıyor tiz konusunda.
    Son olarak verdiğim 500 liraya yakın parayı hak ettiğini düşünüyorum. birde normalde kulaklıklar türkiye piyasasına göre yurtdışında daha ucuz olur ama bu kulaklığın almanyadaki satış fiyatı 225 euro ile 315 euro arasında değişyor yani ilginçtir tr den pahalı hayret.




  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürleri

    rha 750i kullandım beğenmedim. sonra mm70i aldım beğenmedim. philps in tesadüf 40 liralık bir ürünü geçti elime onu kullanıyorum.

    pioneer cx8 aldım fakat 1 haftayı geçmesine rağmen tedarik sürecinde beklettiler iptal ettim siparişi.

    bi süre kulaklık bakma işinği bıraktım.

    cx8 yorumlarınız çok açıklayıcı. bir iki tane fotoğraf paylaşırsanız veya kişisel inceleme başlığı açarsanız mutlaka beni etiketleyin. hayırlı olsun :)
  • chrissrathfield kullanıcısına yanıt
    Bir kaç resim ekleyeyim,
    kulaklık konu başlığındaki CX8 değildir, CX9 dur.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.