Şimdi Ara

ORGANİK SAÇ EKİMİ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Organik Saç Ekimi
    Organik saç ekimi, Estetik International laboratuvarlarında yaklaşık 2 senelik bir Arge çalışmasının ürünü olarak, saç ekiminin değer taşı kıl köklerinin, tamamına yakınının sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlayan bir tekniktir. Saç ekimi işlemi için yıllardır farklı teknikleri deneyimliyor ve her hastanın saç ekimi ve sonrası sürecini titizlikle mercek altına alıyoruz. Kök hücre çalışmalarına da hız verdiğimiz aynı dönemde, kök hücrelerin pek çok avantajını, saç ekiminde görebiliriz düşüncesiyle çıktığımız yolda, bugün saç ekiminde devrim niteliğinde sonuçlara ulaşmış bulunmaktayız.
    Tarla tohum ilişkisi
    Klasik anlamda yapılan bir saç ekimi işleminde, donör alandan alınan sağlıklı kıl kökleri, saçtan yoksun bölgeye transfer edilir. Fakat burada saçtan yoksun bölgenin yani tarlanın, tohum olarak nitelendirebileceğimiz sağlıklı saç köklerini kabul etme, verimli ürün çıkarma işlevini göz ardı etmemek gerekiyor. Kısaca tarlanın toprağı ne kadar iyi ise, sağlıklı tohumlarla birleşince vereceği ürün kalitesi de bir o kadar iyi olacaktır. Bu nedenle, öncelikli olarak saçtan yoksun bölgenin beslenmesi ve kuvvet kazandırılması gerekiyor ki, istediğimiz verimi alabilelim.
    Kök hücreyle gelen canlanma
    İşte bu noktada kök hücrelerin bulunduğu bölgeyi canlandırma ve hareketlendirme görevini üstlendiğini bilerek, saç ekimi yaptıracak hastanın öncelikli olarak saçtan yoksun alanına kök hücre enjeksiyonu yapıyoruz. Bu kök hücre enjeksiyonu, hastanın kendi yağlı dokusundan alınan kök hücreden zenginleştirilmiş solüsyonu içeriyor.
    Klasik saç ekiminde yapılan proseslerde, donör alandan alınan sağlıklı kıl köklerinin nakli sırasında, ekim yapılacak alan kimyasal solüsyonlarla şişirilir, bu şekilde ince ayrıntılarla çalışma olanağı ve kolaylıkla ekim işlemi sağlanır. Fakat yaptığımız araştırmalar neticesinde bu kimyasal solüsyonların, ekilen sağlıklı kıl köklerine negatif etki yaparak ölmelerine neden oluyor ya da verimli bir şekilde sağlıklı saçların çıkmasına engel oluyor. Hazırlanan bu kök hücre enjeksiyonu ise, hem bu kimyasal yerine kullanılarak, derinin şişirilmesine fayda sağlıyor, hem ekilen saç köklerinin tutulma oranını artırıyor, hem de saç ekiminden sonra çıkan saçların gür, parlak, kaliteli ve sağlıklı olmasını sağlıyor.
    Bu şekilde organik saç ekiminden %96’lara varan etkili sonuçlar alıyoruz. Hastanın bedenine kimyasal herhangi bir malzeme sokmadan, Cihantimur Yağ Transfer sistemiyle kendi yağ hücrelerinden elde edilen kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu kullanılıyor.
    Organik Saç Ekiminin Avantajları:
    • Daha verimli ekim alanı
    • Daha verimli, beslenen saç kökü
    • Daha kolay ve sağlıklı saç ekim işlemi
    • Daha fazla saç tutulma oranı
    • Daha fazla beslenen sağlıklı saçlar
    • %96’lara varan olumlu sonuçlar
    • Saç dökülme oranında ciddi derecelerde azalma







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.