Şimdi Ara

M8S plus android TV box (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
140.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: belalim_601

Bende bekliyorum heyecanla hala ses yok 23 şubat da verdim sipariş

Aynı gün sipariş vermişiz. 27sinde kargoya verilmiş. 29'unda uçağa verilmiş veriliş o veriliş ses yok artık en iyi yol unutmak

Keske China Post ile vermeseydiniz. Onlarla gelen kargom yaklasik 2.5 ayda ulasmisti cileden cikmistim. Ondan sonraki onemli siparislerimi hep HongKong Post ile verdim sagolsunlar iki haftaya varmadan ulkeye giris yaptilar.

• 12 şubatta sipariş veren İki arkadaşımın siparişleri de 3. kezdir "havaalanından güvenlik nedeniyle döndürüldü" uyarısı alıyoruz 17track uygulamasında...sorunun ne olduğu konusunda hiç bi fikrimiz yok...vergi ve faturalar ile ilgili sıkı bi denetim mi var acaba diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler Faruk Bey...epey zamandır yazmıyordunuz acaba iyi mi diye merak ediyordum...inşallah iyisinizdir...selam ve saygı bizden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: belalim_601

Bende bekliyorum heyecanla hala ses yok 23 şubat da verdim sipariş

Aynı gün sipariş vermişiz. 27sinde kargoya verilmiş. 29'unda uçağa verilmiş veriliş o veriliş ses yok artık en iyi yol unutmak

Keske China Post ile vermeseydiniz. Onlarla gelen kargom yaklasik 2.5 ayda ulasmisti cileden cikmistim. Ondan sonraki onemli siparislerimi hep HongKong Post ile verdim sagolsunlar iki haftaya varmadan ulkeye giris yaptilar.

O kadarda araştırdım ama bu ayrıntıyı sipariş verdikten sonra öğrendim

• Rakurtt R kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, buralardayım hep, takip ediyorum konuyu sorun yok :) bizlere ihtiyaç olduğu an yazıyorum :) Bugün izinli idim, cihazı bol bol karıştırdım, Cloud tv yi, kodi, repolar, derken akşam ettik. Bütün arkadaşlara en derin saygı sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 14 Mart 2016; 18:23:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Merhaba

Medya oynatıcı android TV box arıyorum. Bakınca en fazla 60-65$ a kadar güzel cihazlar bulunuyor. Film izlemek vs amaçla kullanacağım. Ayrıca bluetooth kulaklık takacağım. Bu cihazı önerir misiniz?

Cevap verecek olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merhaba

Medya oynatıcı android TV box arıyorum. Bakınca en fazla 60-65$ a kadar güzel cihazlar bulunuyor. Film izlemek vs amaçla kullanacağım. Ayrıca bluetooth kulaklık takacağım. Bu cihazı önerir misiniz?

Cevap verecek olan var mı?

Su an içinde bulunduğunuz m8s Plus kullanıyorum, tavsiye ederim.

• farukde kullanıcısına yanıt
    M8s ile m8s+ ın tam olarak ne gibi farkları var? Cihazınızda memnun olmadığınız bir şey var mı?

• quote:

M8s ile m8s+ ın tam olarak ne gibi farkları var? Cihazınızda memnun olmadığınız bir şey var mı?
    Tek fark sanırım plus olan da lolipop sürüm var , diğerinde kitkat ve kitkat olana lolipop yüklenmiyor. Bende dün farukde hocamızın tavsiyesi ile plus olanı sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

Tek fark sanırım plus olan da lolipop sürüm var , diğerinde kitkat ve kitkat olana lolipop yüklenmiyor. Bende dün farukde hocamızın tavsiyesi ile plus olanı sipariş verdim.

Alıntıları Göster
    m8s+ cihazını air kumandası ile beraber satan varsa talibim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

Hayırlı olsun değerli kardeşim, cihaz gelince elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calisirim, yazarsinız, Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.pupa

m8s+ cihazını air kumandası ile beraber satan varsa talibim.

Teşekkürler

M8S modelini satıyorum, Hepsiburada'dan alındı, üzerinde dark etiketi var. Bu sebeple 2 sene garantili.

İsterseniz yanında Dark klavyeli air mouse ile 250 TL'ye bırakırım, cihaz ve mouse sadece 3 gün kullanıldı. Tamamen sıfır gibi.
  • Kablosuz mouse ile kontrol edebilir miyim kumanda yerine? Sanırsam normal androiddeki gibi uygulama yükleniyor tarayıcı ile internete giriliyor vs. Büyük ihtimalle m8s+ alacağım. Gayet güzel cihaza benziyor.

• Evet çalışıyor hocam, şimdiden hayırlı olsun. Saygılar.

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Çok memnun kalacaksınız. 50-55 dolara televizyonunuzun boyutunda bir tablete sahip olacaksınız. Ben kablosuz mouse ile kullanıyorum.
  • Teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ncd

Teşekkür ederim .
    Merhaba, ben de bu ürüne merak saldım fakat araştırırken 2 model gördüm.
    m8s+ ile m8s pro arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyi?
    Bir de m9+ diey birşey gördüm:
    Mudah.my - Malaysia's largest marketplace
    Professional/Business Equipment for saleinKuala Lumpur - Mudah.my
    http://www.mudah.my/Android+box+m9s+lolipop+vs+m8s+wifi+booster-44508204.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesimCirakli -- 16 Mart 2016; 10:07:36 >

• YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    M8S ve M8S+ olmak üzere 2 modeli var. Android sürümleri farklı sadece. M8S'te Kitkat, M8S+'ta ise Lollipop sürümü yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtbediz -- 16 Mart 2016; 15:01:56 >
  • mtbediz M kullanıcısına yanıt
    m8s pro nasıldır peki? Daha alt bir model mi yoksa üst bir model mi? Fiyatlar aynı çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

m8s pro nasıldır peki? Daha alt bir model mi yoksa üst bir model mi? Fiyatlar aynı çünkü...

Kabataslak özelliklerine bakınca daha üst versiyon gibi duruyor. Octa Core 8 çekirdek işlemcisi var. Daha fazla inceleyemedim

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.