Şimdi Ara

M87 PS2 için en iyi bağlantı tipi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lcd tv'me (Samsung LE37M87) PS2 bağlıyorum scart ile değil. Composite (sarı , kırmızı , beyaz kablolarla) dediğimiz bağlantı tipiyle (Bu konularda bilgim biraz zayıf). Dvd film izlemek istiyorum ama yazılar ve görüntü çok bulanık berbat yani hiç net değil.(Aynı şey oyunlar içinde geçerli doğal olarak.) İlk tv yi aldığımdada PS3 ü aynen bu şekilde bağlamıştım ağlıycaktım nerdeyse daha sonra HDMI ile bağlayınca görüntü kendine geldi. Ama PS2 de verim çok çok düşük dediğim bağlantı tipiyle. Ne yapmam gerekiyor bi ayarı varmı PS2 den veya televizyondan. Yoksa normal hali bumu bişey yapamazmıyım

Bu arada alışveriş için GOLD a gittim geçenlerde. PHILIPS marka plazmaya (yanılmıyorsam) S video ile normal dvd den bağlantı yapmış ve görüntü inanılmaz güzeldi blue-ray sandım hatta. Bunun nedeni plazmamı S video kablosumu dvd çok dandik bişeydi.... Saygılarımla şimdiden teşekkür ederim hepinize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GedKalessin -- 24 Ağustos 2007; 18:41:52 >

• Ben play-asia.com'dan ps2 component kablo almıştım condor, sana da mutlaka tavsiye ederim. Linki aşağıya atıyorum. PS2-hdtv görüntü aktarımı için en kaliteli bağlantı şekli bu olur...
    ps2 component cablo
  • Teşekkür ederim cevabın için. Başlık PS2 ya kimse bakmıyor Arkadaşlar yokmu hiç fikri olan. Bu arada hdmi çıkışlı bi dvd player alsam görüntü çok farkeder mi acaba _??
  • quote:

Orjinalden alıntı: C0nD0R

Teşekkür ederim cevabın için. Başlık PS2 ya kimse bakmıyor Arkadaşlar yokmu hiç fikri olan. Bu arada hdmi çıkışlı bi dvd player alsam görüntü çok farkeder mi acaba _??

dostum nasılsın? nasıl gidiyor m87?

bu arada hdmi çıkışlı dvd player'ı ne yapacaksın onu anlamadım. ps3'ü kullansana. hem bak seninki pal
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

quote:

Teşekkür ederim cevabın için. Başlık PS2 ya kimse bakmıyor Arkadaşlar yokmu hiç fikri olan. Bu arada hdmi çıkışlı bi dvd player alsam görüntü çok farkeder mi acaba _??

dostum nasılsın? nasıl gidiyor m87?

bu arada hdmi çıkışlı dvd player'ı ne yapacaksın onu anlamadım. ps3'ü kullansana. hem bak seninki pal

İyidir Koray abi.. Valla tv'den çok memnunum. Yalnız dediğim gibi şu PS2 den verim alamıyorum yazılar ve görüntü çok bulanık hangi bağlantı tipini tercih etmeliyim bilmiyorum. Dvd konusuna da gelince, elimde çok fazla sayıda Dvd var ama pal değil anladın sen Bu yüzden hdmi çıkışlı bi dvd player da görüntü ne derece iyileşir merak ettim...

• quote:

componenet kabloyu mutlaka tavsiye ederim.Zaten standart kabloyla bazı oyunlarda desteklenen progresive tarama özelliğinden faydalanamazsın.
    Hdmi çıkış görüntünün kalitesini kesinlikle artırıyor.arkadaşın tv de Humax uydu receiver dan hdmi ve scart dan bağladığımız arasında dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

arkadaşın tv de Humax uydu receiver dan hdmi ve scart dan bağladığımız arasında dağlar kadar fark var.

biliyorum ne demek istedigini bende var humax hd-1000. benim eski pf5331 e baglardim ve rezalet olan türk kanallarini süper kanal ederdi.
    simdik yeni alacagim tv yi bekliyor humaxim, kesin ucurur yeni tv mi sadece hdmi yi degil, scartida mükemmel calistiriyor humax hd.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.