Şimdi Ara

m5a97 mi gigabyte 990

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aslında kasam şöyleydi asus m5a97 ddr3 2133mhz
    amdx4 4100 3.6ghz. 12mb.
    seagate500gb hd.
    xfx6850 1gb 256bit
    kingston 4gb 1600mhz tekmodül ram
    500+80psu
    ben böyle bi kasa alacağım diye düşünüyordum ama bazıları bana asus yerine gigabyte marka anakart almamı önerdi aklım karıştı sizce ne almalıyım xa990 mı yoksa m5a97 mi birde hoşunuza gitmeyen bişeyler warsa söylerseniz sevinirim

• Gigabyte hem SLI hem CF desteği sunuyor fakat Asus sadece CF desteği ile geliyor.

Kaslı görünüm olarak Asus daha kaliteli geldi bana komponent bakımından daha güzel gözüktü tabi şahsi görüşüm :)

Fiyat olarak hangisi uygun ise onu almanızda fayda var hocam.
  • burası aşırı ölü bi form işi bilen kimse yokmu yoksa açılan konulara tenezzül edip cevap mı vermiyorlar
  • Aşırı ölü bir forum dediğiniz Türkiye'nin ender forumları listesine giriyor ayrica cevap verdim hocam yüzeysel olarak yeterli bulmadiysaniz tam olarak neyi sorduğunuzu belirtiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Aşırı ölü bir forum dediğiniz Türkiye'nin ender forumları listesine giriyor ayrica cevap verdim hocam yüzeysel olarak yeterli bulmadiysaniz tam olarak neyi sorduğunuzu belirtiniz.

sıkıntım dizdigim kasa bi kaç arkadaş bana işlemcim anakartım herşeyde yeterli uyumluluk olmuyor falan hesabı yaptılar bende aşırı anlamadım için ne nasıldır oyunda bana problem yaşatırmı gibi düşünceler war
  • Asus'un kendi işlemci destek listesindede bahsettiğiniz 4100 işlemci yer almakta herhangi bir uyumsuzluk söz konusu değil ayrıca ram içinde anakartınızın doğal 1600 Mhz desteği bulunmakta ekran kartınızıda rahatlıkla kullanabilirsiniz hiç bir uyumsuzluk söz konusu değil hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.