Şimdi Ara

M5 'Lumma' Dokunuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

M5’e vitamin takviyesi
    Alman tuning firması Lumma Design, M5’i gerek görsel, gerekse teknik anlamda oldukça geliştirmiş.

Otomobillere yapılacak modifikasyonlar deyim yerindeyse sınır tanımıyor. BMW M5 gibi performanslı ve özel bir otomobil bile gerek performans, gerekse görsel yönden daha çekici hale getirilebiliyor. Lumma Design tarafından geliştilen modifiyeli bir M5 olan CLR 500 R-S bunun en güzel örneklerinden biri. Lumma Design standart BMW M5’in 507 HP’lik V10 motorunda yaptığı geliştirmelerle 560 HP’lik güç elde etmiş. Bu güç arttırımı komple yarış tipi egzoz sistemi uygulanması ve elektronik kontrol ünitesinin yazılımının değiştirilmesiyle elde edilmiş.

Bu otomobilin en çarpıcı yönüyse kuşkusuz ki tasarımı. Portakal rengi gövdesiyle karbon renkli motor kaputu ve bagaj kapağının dikkat çektiği otomobilde 21 inçlik jantlar kullanılmış. Lastik ölçüleriyse önlerde 255/30 R21, arkalarda 295/25 R21 olarak belirtiliyor.

H&R süspansiyon kitiyle yere 40 mm yaklaştırılan otomobile uygulanan bodykit tam anlamıyla kendisine baktıran türden. Devasa çamurluk dodikleri otomobilin duruşunu son derece sağlamlaştırmış. Rüzgar tünelinde tasarlanan bu body kit’in en özel parçalarından biri de difüzör formlu arka tampon.

Kişisel Yorumum:

Aracın sadeliğine Aşırı Derecede Dokunmuşlar Gereksiz bir görsel şölen olmuş. HAMANN Performans zaten bu motorda 567 beygiri bulmuştu. Farklı bir modlama değil anlayacağınız . İşte bunlarda hamann performans ın kitleri.

STANDART GÜÇ: 507 Hp / 520 Nm / TOP SPEED:250 Km
    HAMANN GÜÇ : 567 Hp / 574 Nm / TOP SPEED:320 Km

Resimler:

M5 'Lumma' Dokunuşu

M5 'Lumma' Dokunuşu

Sevgiler:

• M5lere taktin galiba

bu modifiye sert olmus ama saglam olmus,caddede bir ferrari kadar ilgi ceker gibi
  • Takmadım. Sevdiğim ve haberlerını takıp ettıgım bır arac. Takıp ederkende sizlerle paylaşıyorum .
  • ilk resimle 2. resimdeki jantlar aynı mı? arkadan olan fotoda offset var gibim..fotoşop gibi olmus araç..
  • M5 şimdi rs6 ya kafa tutabilir
  • ozdamar kardeşim one öyle ya.....

o jantlar hele o renk abi manyak olmuş bu yaaa...

o janttan bulabilirmiyiz bana bi araştırsana sen anlıyon bu işlerden..
  • Jantlar Aynı uzerme dostum..

Jantları seri üretime geçerlerse buluruz. Lumma aksesuarları body lerı uygulatan yerler var ordan sipariş ederiz fakat bu araç yani body si tasarım sizin anlayacagınız dilde şimdilik photoshop. Body aksesuar ve kitleri seri üretime geçince haberim olur buraya yazarım fıyat ve diğer dökümanları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozdamar ya yapmak zorundamısn bunu
    bayıldım makinaya almam lazım
  • Sen bide beni bu araç hakkında tez hazırlarken gör.
  • gel bizim galeride var bi tane
    binelim gezelim aga bu vesileyle
  • Olur uyar bana. Ne kadara kiralar satan amcam
  • arka difüzör son noktayı koymuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

arka difüzör son noktayı koymuş

En çok onu beğendiğim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 30 Ocak 2007; 21:50:14 >
  • Tek kelime.

MUHTEŞEM.
  • yaw gecen karsıyakada gıderken yolsa once yanımdan eskı kasa m5 gectı grı sonra 1 dakka sonra sıyah eskıkasa hafıf modlu m5 gectı dedım olaya bakya 1 dakka arayla 2 m5 gectı yanımdan
  • Bende bir kere kırmızı M5 görmüştüm, İstanbul'da az sanırım eski kasaları. Yeni kasasını hiç görmedim.
  • İzmirde KSk da Siyah yenı kasa war 1 tane sabahları goruyordum yoldaOrta yaslı bırı kullanıyordu
  • Dehşet bi alet. Bugun Eskişehir'de gördüm. Böyle bi ses yok ya.
  • Renk seçimi hariç muhteşem bir modifiye
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.