|
M5 çipli yeni 14 inç MacBook Pro 2025 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
M4 airden geçmek mantıklı mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
WiFi 7 ve Bt 6.0 nasıl olmaz. tüm 17 serisinde bile varken macbook'un pro modelinde olmaması büyük eksi. ayrica farklı hiçbir yenilik de yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fiyatlar doğru mu? 3 Model 95k diyor 🥴
Fiyatları kes :D :D
m5 pro işlemci yok, 16 inch mbp da hala m4 işlemci var, saçma olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hala OLED ekranlı bir MacBook yok. 2 yıl sonra gelir desek OLED'i önce 60 hz olarak sunarlar, bir 2 yıl sonra anca 120 hz gelir. Çünkü tam Apple'lık bir hareket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İkaz Edici Biraderler -- 15 Ekim 2025; 18:32:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Warner Bros Sinema ve Film Sanayi Ticaret Ltd. Şti. -
-
Macbook Pro'da zaten ProMotion var ki 120'den 60'a neden indirsin. Yorum yapmak için yorum yapmayın.
iPhone 17'ye kadar düz modeller 60 hz değil miydi? Samsung S20'den beri düz modellerine 120 hz koyarken Apple zahmet edip 2025 yılında 120 hz'ye anca geçti. Ayrıca Macbook Air'lerin hala 60 hz olduğunu saymıyorum bile. Daha fazla kar elde edebilmek için yenilikleri azar azar veren bir firmanın böyle bir hareket yapma ihtimali yok mu şimdi?
_____________________________ Warner Bros Sinema ve Film Sanayi Ticaret Ltd. Şti. -
Hayır yok, OLED modeli çıkınca aklımda olmazsın da burada sana 3-5 artı atan haterlar görünce yüzü kızarır. iPad Pro'nun ekranı 120 Hz idi OLED'e geçince öyle devam etti, buradan pay biç diye sana örnekle anlattım. Hadi şimdi birkaç artı daha al xd
Tamamdır o günü merakla bekliyorum. Ama biraz uzun sürecek gibi tahminen 2030 falan
_____________________________ Warner Bros Sinema ve Film Sanayi Ticaret Ltd. Şti. -
M1 Pro'lu Macbook'u değişmek için yıllardır oled ekranlı Macbook bekliyorum M5 tanıtıldı ama hala oled ekran gelmedi. Koskoca Apple şirketisin ve hala oled ekranlı Macbook'un yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 16 Ekim 2025; 8:34:14 >
_____________________________ -
iphone fiyatları ile kıyaslandığında telefona o kadar para vermektense bu alınır ekosistem içindeki bir prof iseniz. Öteki türlü büyük saçmalık.
-
ben 2017 model ile memnunum 100k 190k gidip pc alamam
|
|
Hala OLED ekranlı bir MacBook yok. 2 yıl sonra gelir desek OLED'i önce 60 hz olarak sunarlar, bir 2 yıl sonra anca 120 hz gelir. Çünkü tam Apple'lık bir hareket. |
|
Macbook Pro'da zaten ProMotion var ki 120'den 60'a neden indirsin. Yorum yapmak için yorum yapmayın.
|
Benzer içerikler
- apk nedir
- instagramda engellendiğini nasıl anlarsın
- telegram gizli çekim
- whatsapp"ta numara kaydetmeden mesaj gönderme
- fotoğraf düzenleme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt