Şimdi Ara

M4A1-S Tercih İçin Öneriler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Atomik Alaşım (FabrikadanYeniÇıkmış) mı önerirsiniz yoksa Cyrex(GörevdeKullanılmış) mı? Şu an Cyrex daha pahalı. Ancak ileride elimde patlar mı? Hangisini önerirsiniz ticari olarak?

• Cyrex'in piyasası atomice göre daha canlı kalır bence. Ayrıca daha elegant bi skin.
  • Bana göre en güzel skin guardian-basilisk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37,46TL var şu an bekliyorum Cyrex insin diye. Atomik Alaşım Az Aşınmış kullanıyordum 17'ye sattım üzerine para ekledim şimdi. Fabrikadan Çıkmış hali fena değil ama aklım Cyrex'te Görevde Kullanılmış olması canım ısıkıyor size dert etmeli miyim? Bir de stickerlı almamın satarken faydası olur değil mi?
  • Bende vardi gorevde kullanilmisi yazin 66 tl idi 38 olmus vay anasi sticker ile güzel durur bence.

• Golden Coil
  • Basilisik güzeldir. Ak 47'de kartel, a1s'te basilisik bence fiyatına göre çok iyi tasarımlardır.

Guardian usp ve a1s alınıp takım gibide kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 13 Kasım 2015; 19:56:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jhaer_ys - SAY 18 - Tavsiyelerim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı ise hyper beast ucuz ise nitro
  • Golden coil ve şaheser diyorum. Para az ise al bi kuzey ormani mis gibi takıl

• kuzey ormanı candır
  • Parlak su al bence cok tatli bir skin

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Bana göre en güzel skin guardian-basilisk

dragon lore da iyi
  • Muhafız - Cyrex - H. Beast - güzel skinler.

Atomik yerine Cyrex almalısın. Atomik Alaşıma göre piyasası daha canlı kalır.
    Görevde kullanılmışın da float değerine bakarak alabilirsin. Az aşınmış gibi görünenler var.
  • Guardian.
  • o paraya 5 key al, 1 hafta beklet. emin ol key-takas çok daha karlı. 3 keye fn guardian güzel stickerlısından alırsın ya da 2ye mw olabilir. artanıyla awp corticera alabilirsin veya ak falan kafana göre. ama m4 guardian olsun bence.

edit: illa paranın tamamını harcayacaksan cyrex alman daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 13 Kasım 2015; 21:52:29 >
  • Pajirzeal kullanıcısına yanıt
    Hepinize teşekkürler yorumlar için. Dediğim gibi bütçem belli 37.5tl o yüzden alacağım skinde az çok belli. Float değerine nasıl bakılır bilmiyorum şimdi araştıracağım. Cyrex gerçekten hoşuma gitti. Daha evvel parlak su ve atomik alaşım kullanmıştım, onlar da çok hoştular. Asıl merak ettiğim sticker olayıydı ama gördüğüm kadarıyla evet sticker olayı da önemli.

Key olaylarına girmek istemiyorum pek anlamıyorum tek seferde harcayacağım skinle. Çok teşekkürler arkadaşlar.
  • silah dediğin fazla cafcaflı olmaz muhafız öneriyorum
  • Cyrex Görevde K. aldım 35TL ye stickerlı Arda kalanla da Şehir Yıkıntısı FiveSeven aldım takım oldular
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam. Cyrex tabi ki piyasa bakımından daha canlı ama malûm a1s ler gittikçe fiyat düşürüyor. 1 ay önce 68 TL. olan cyrex mw şuan 48 TL. Aşırı fark var. Bu arada 35 TL. marketten ziyade forumlara bakıp daha ucuza da denk getirebilirdiniz. 25 Tl. gibi vs. Neyse almışsınız artık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bilmediğim usüller onlar uğraşmak istemedim belki de haklısınız askere gidene kadar idare etsin dönüşte başka bir şeyler ayarlarım artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.