Şimdi Ara

M4 aqua mi Z2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz alicam z3 istiyordum ama fiyat biraz pahalı o yüzden z2'ye yonelicem derken m4 aqua gördüm
    Acaba hangi cihaz performans açısından daha iyi ve uzun ömürlü olur. M serilerine genelde Sony pek güncelleme vermiyor önemsemiyor gibime geliyor. Ağırlık olarak z serisine güncelleme veriyor evet siz olsanız hangisini alırsınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benimde ilgimi çekiyor m4 aqua

Z2 den sogudum çünkü ekran beyaz dengesi kotu çok inceleme karşılaştırma yaptım ama diğer çoğu cihaz daha beyaz daha net veriyor renkleri

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Nasıl destek vermiyor yav
    Snap400 olan m2 için Sony bu yaz 5.1 güncellemesi verecek

Benimde ilgimi çekiyor m4 aqua

Z2 den sogudum çünkü ekran beyaz dengesi kotu çok inceleme karşılaştırma yaptım ama diğer çoğu cihaz daha beyaz daha net veriyor renkleri

Hangi cihaz iyidir yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Z2 al.Güncellemeler dediğin gibi ilk Z serisine geliyor.Performans olarak da z2 daha iyidir

Peki z3 varken ve z3+ çıkmak üzereyken z2 alınır mi ?

S6 lite mi s7 fe mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle şunu söyleyeyim.Z3 ile z2 arasında performans farkı yok.sadece ekran kalitesi ve kasa inceliği farkı var.Bide z2'nin kronik bazı sorunları var ısınma vs. z3'de bunlar halledildi.z3+ sorarsan nerdeyse hiç yenilik getirmiyor(işlemci hariç) adından da belli olmak üzere.Zaten fiyatı 2600 lira civarında olup temmuzda gelmesi bekleniyor.Eğer paran ve vaktin varsa ben senin yerinde olsam z3+ geldiğinde z3'ün fiyatı ister istemez düşer z3 alırdım.Tabikide bakır rengini

Orijinalden alıntı: By_Android

Öncelikle şunu söyleyeyim.Z3 ile z2 arasında performans farkı yok.sadece ekran kalitesi ve kasa inceliği farkı var.Bide z2'nin kronik bazı sorunları var ısınma vs. z3'de bunlar halledildi.z3+ sorarsan nerdeyse hiç yenilik getirmiyor(işlemci hariç) adından da belli olmak üzere.Zaten fiyatı 2600 lira civarında olup temmuzda gelmesi bekleniyor.Eğer paran ve vaktin varsa ben senin yerinde olsam z3+ geldiğinde z3'ün fiyatı ister istemez düşer z3 alırdım.Tabikide bakır rengini

Valla hocam bakir rengine bende hasta oldum. Ama benim LG G2 cihazimi yigen düsürünce ekrani gitti onu verip tel alicam :d Ablamin telini aldim kullaniyorum o da bugün aradi teli istedi. Yani benim olay aslinda biraz acele. Bu halde ki G2 cihazimi 300 civarinda sayiyorlar.
    Paralel temiz Z2 buldum ama bezay renkti hosuma gitti. Bi telefoncuda ( kadiköyde) sifiri 1350TL dedi +1000TL ver Z2 al dedi siyah renkti. Aslinda aklim ara ara o cihaza gidiyor. M4 aquayi ise sadece kasa ve kapak acik su gecirmiyor diye almak istiyorum. ama performansi bu Z2,Z3'lere oranla düsük ve 2 GB ram var. Teli aldigim zaman en az garantisi bitene kadar kullanmak istiyorum. O yüzden yani. acikcasi kronik sorunlari dediginiz olay 4K video'da ki isinmadan dolayi bahsediyorsaniz 4K video cekme durumum nadir olur. z3 ise tam elime oturuyor daha hafif ve ben SONY'm diyor :D offff kararsiz kaldim dostum ya :)

• Z2

• Z serisi, sonynin amiral gemi serisidir. Güncellemeler ilk z serisine gelir, tasarımı ve malzeme kalitesi daha kalitelidir. Z3 plus tam bir cnavar. S810 çok ısınıyor, doğru. Birçok testte de bu husus kanıtlandı. Ama sony diyor ki, ben işlemcinin üzerinden ısıyı, ısı borularıyla, cihazın yanındaki alüminyum kasaya veriyorum. Yani s810 benim tasarımım sayesinde ısınmıyor.

Kamera da da iyileşme mevcut. Ama fiyat yüksek. O kadsr parsyı androide bağlamak ne derece doğru bilemiyorum. Ben olsam 2600lere çıktıktan sonra apple alıp geçerdim.

Ama z3 performansı, tasarımı ve fiyatı ile daha uygun bir seçenek.

Sonyde z serisi, samsungta note serisi, lg de ise g serisinden başka telefon alınmaz. Ama güncellemeleri sorunsuzca ve tek seferde veren bir firmadır sony. Apple bile ios8i dağıttıktan sonra 2 performans güncellemesi ve bir de .1 sürümü yayınladı, sistemi ancak oturttu.

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Z serisi, sonynin amiral gemi serisidir. Güncellemeler ilk z serisine gelir, tasarımı ve malzeme kalitesi daha kalitelidir. Z3 plus tam bir cnavar. S810 çok ısınıyor, doğru. Birçok testte de bu husus kanıtlandı. Ama sony diyor ki, ben işlemcinin üzerinden ısıyı, ısı borularıyla, cihazın yanındaki alüminyum kasaya veriyorum. Yani s810 benim tasarımım sayesinde ısınmıyor.

Kamera da da iyileşme mevcut. Ama fiyat yüksek. O kadsr parsyı androide bağlamak ne derece doğru bilemiyorum. Ben olsam 2600lere çıktıktan sonra apple alıp geçerdim.

Ama z3 performansı, tasarımı ve fiyatı ile daha uygun bir seçenek.

Sonyde z serisi, samsungta note serisi, lg de ise g serisinden başka telefon alınmaz. Ama güncellemeleri sorunsuzca ve tek seferde veren bir firmadır sony. Apple bile ios8i dağıttıktan sonra 2 performans güncellemesi ve bir de .1 sürümü yayınladı, sistemi ancak oturttu.

Hocam elimde bozuk g2 var verip üstünü tamamlayıp almak istiyorum sıfır z2 için g2+1050 TL vererek alabiliyorum ama z3 2.el için ise ; g2+1200 civarında para veriyorum. Burada biraz endiseye kapiliyorum tamam z3 daha ince biraz daha yeni teknoloji vs var ama o farka değer mi diye kendimi yiyorum da :)

• Sıfır alın o zaman. 2. el her zaman risklidir. Bir eski model olsun ama sıfır olsun derim. Zaten z2 ile 3 arasındaki fark atla deve değil. Kamera her iki modelde de güzel, geri kalan oyun uygulamalar. E onu da sorunsuzca açar her iki modelde. Zaten küçük ekran da tututp da 5 saat oyun oynayacağım derseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. Oyun büyük ekranda oynanır, keza videoda büyük ekranda izlenir. Bu ihtiyaçlar için çözüm ipad.

O nedenle ben size z2 sıfır öneririm.
  • Z3 plus ta nasıl gelisme yok z3 de olan pembe kamera sorunu giderildi,usb şarj girişi artık açık,2.2 mp lik mercimek kadar on kamera yerine 5.1 mp geniş açılı kamera ile değişti Quick charge 2.0 destekli adaptörle 45 dakika şarj olma imkanı var artık(z2 ve z3 de destekliyor ama önemli olan destek sunması) artık düz zeminde telefon kaymıyor kasaya bakarak lütfen aynı demeyelim

Acilse 600 liralık bir telefon bak

sonra al Z3+ yı

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu-modelleri/?opf=p2835&page=3

http://forum.donanimhaber.com/m_97306196/tm.htm

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.