Şimdi Ara

M3A78 PRO ve AMD 6000+ yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 hafta önce yeni bir sistem kurdum fakat sistem çok yavaş çalışıyor hatta arada bir takılıyor. bios u upgrade ettim (0402 versiyon yaptım) fakat yine olmadı. bios ayarlarını yaptım. overlock yapmadım standart halde çalışıyor. ekran kartını onboard kullanıyorum acaba ondan kaynaklanabilirmi? yada ne gibi bir sorun olabilir?
    Sistem Özellikleri:
    Anakart: ASUS M3A78 PRO 780G FSB 5200 MT/s DDR2 1066 Hybrid Crossfire SOKET 940 (AM2+)
    RAM: OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB) OCZ2P8004GK
    İşlemci: AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6000+ 3.0GHz (SOKET 940) KUTULU İŞLEMCİ ADX6000CZBOX
    Power Supply: HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S
    Hdd: westerndigital 320gb

Takılmalar, oyunlarda yüksek çözünürlüklerde yapıyorsa, graik kartı yetmeyebilir. Ondan olabilir. GTA San Andreas gibi orta ağırlıktaki oyunları deneyin. Eğer sorun yoksa, grafik veriminiz düşük olabilir.

Sisteminiz hayırlı olsun bu arada. Ama unutmuşsunuz, 780G'de Gigabyte'ın 1 numara olduğu kesin. Geç olmadan değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • arkadaslar sorunu çözdüm. bios güncelleştirmesinde 0402 (en son sürüm) yüklemiştim. bu sürüm sadece vista içinmiş. xp de sorun yaptı. bir önceki versiyonu (0303) yükledim ve sorun çözüldü. tabiri caizse performans fevkaladeninde fevkinde...

Orjinalden alıntı: oguzel

arkadaslar sorunu çözdüm. bios güncelleştirmesinde 0402 (en son sürüm) yüklemiştim. bu sürüm sadece vista içinmiş. xp de sorun yaptı. bir önceki versiyonu (0303) yükledim ve sorun çözüldü. tabiri caizse performans fevkaladeninde fevkinde...

Sevindim senin adına dostum. BIOS güncellemesi önemli bi' mevzuu. 3. parti uygulamalar bile olsa, yeni sürümün getirilerinin ne olduğuna bakıp, öyle güncellemekte fayda var. NASA bile kusursuz yazılım olmadığından şikâyetçi arkadaşlar, unutmayalım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.