Şimdi Ara

M3 işlemcili MacBook Air geliyor: MacBook Pro yenileniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt

    İmkan varsa, 16-512 almak mantıklı, ama 8/256 çoğu kişiye yete de bilir, ihtiyaçlara bağlı birazda. Herkes, video edit, 3boyutlu tasarım, mobil programlama vs gibi işler yapmıyor. Bir iki basit uygualama web de gezinme video izlemek için kullanan da var. Ben de 8/256 kullanıyorum, front-end için kullanıyorum şuana kadar 8gb da sıkıntı yaşamadım donma takılma vs. gibi. En az 8-10 tab açık oluyor, visual studio code, webstorm, photoshop,figma vs. kullanıyorum, takasa düştü mü hiç bakma ihtiyacı bile hissedetmedim. Birde m1 lerde ssd hızlı ve ram e çok yakın olduğunda ram kadar olmasa da hızlı, 2-3 gb takasa düşse bile hissettirmiyor diye düşünüyorum. Window daki takas bellek ile alakası yok. Çok takasa düşerse ssd ömrünün kısalması söz konusu olabilir sadece.


    32/1tb alsınlar demek pek mantıklı değil, gönül ister tabi, o cihazı almayı ama o konfigürasyonu alacabilecek az kişi vardır forumda.


    Ben M1 Air i alırken 1 sene önce, param yetmiyordu, 1/3 ünü kredi çekip almıştım, bilgisayarım bozulmuştu acil lazımdı. 16/512 çok istiyordum ama alamadım.

    Şimdi imkan açısından daha rahatım, şuan bile 8gb yetmedi, dondu takıldı gibi bir durum yaşamadım. Şimdi m3 Air çıktığı zaman en az 16 alıcam mesela.


    Özetle, çoğu kişiye 8/256 yetebilir, mesela m2 çıktı, m2 air ve m2 pro 8/256 versiyonları hala var. Yaptığı işe göre yetmeyecek olanlar mutlaka en az 16/512 almalı imkanları varsa.





  • Yeni Macbook Pro ne zaman tanıtılacak acaba? Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.