Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Çöl Hayalerlerine (Desert Outlaw) rağmen çatır çatır Gölge Metni kestim, tabi Green Potion(s)'nin de çok yararı oldu.Buyrun fotolar:
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Çöl hayaleti değil haydut :) Zihinsel olmanın avantajı böyle yüksek zarar verebilen slotlarda ortaya çıkar. Canın inmeden kesebilirsin. Uzun sürer gerçi ama iki de bir kaçmak zorunda kalmazsın

• Aynen öyle, bi de kutsama olunca daha rahat kesiliyor^^Zor slotları olan metinler için zihinsel, diğerleri için bedensel^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen öyle, bi de kutsama olunca daha rahat kesiliyor^^Zor slotları olan metinler için zihinsel, diğerleri için bedensel^^

Hocam gelem mi servera?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

quote:

Aynen öyle, bi de kutsama olunca daha rahat kesiliyor^^Zor slotları olan metinler için zihinsel, diğerleri için bedensel^^

Hocam gelem mi servera?

Hocam ben de dün başladım burda.Gel sende.
  • Buyrun gelin arkadaşlar, emeğimiz bir kazancımız bin olsun

• Polydos kullanıcısına yanıt
    benim kota sikintim var da oyunu wifi buldugum bi yrrden indirecegim hocam basladigimda burdan haberlesiriz.

• Dünkü eventten bir kare..$u 105 level metnin $ekline bakar mısınız?İnsan korkar dokunmaya :)

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • Yeni loncam..TSK
  • Arkada$lar, birinin bana KS yapması sonucu 2 ss aldım ve ticket attım.Ticket tarihi saat 02:15.Bakalım yönetim hesabı ne zaman banlayacak?Böylece Singapur moderasyonunun güvenilirliğini teyit etmi$ olacağız :)

http://img498.yukle.tc/image.php?id=5187AA.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 22 Ağustos 2014; 2:22:31 >

• slotlardan gelen exp oranları türkle aynı mı ?
  • 1 hafta extra exp veriyorlar.sonrasında gelen exp Türktekinden fazla sanırsam

• iyiki singapur konusu açtım hemen yeni konu açıp ana konu yapmışsınız sg de oynanmaz tüm veletler de gelimiştir daha foruma konu açmıyorum
  • Sizin çocuktan kastınızı bilemem ama şu ana kadar tanıdığım herkes reşitti

• JaGuaR7 mavi bayrak, yeni acanlara her turlu destek verilir :) birbirimize destek olalim arkadaslar
  • onu4r O kullanıcısına yanıt
    Ho$geldin
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Saol kardesim 48 lvlim pek yeni sayilmam biraz ara vermistim simdi geri dondum :)
  • Robeck R kullanıcısına yanıt
    Robeck çarının çok güzel para kasma potansiyeli var.İ$ farmda bitiyor, bol bol metin kesmeli ve sonuç olarak bk/ta$ ticareti ile para yapmalısın.
  • Ve sonunda berserk(öfke)i master yaptım :)
  • Dünden itibaren, bugün ve yarın balıkçı eventi var.Yani, avlanma sonunda tuttuğumuz 3 minnow(minik balık)a kar$ılık balıkçı bize Mistery Box veriyor.Bunun içinden de çe$itli e$yalar çıkıyor

• Dün ak$am üzeri Footbal Fiesta eventi vardı.Bu eventte de GA bir yaratığa dönü$tü ve üzerinde hiçbir $ey olmayan bizler de GA'ya daldık.En çok saldıran takım kazanan olsa gerek çünkü sonunu göremedim.Neticede hazırlanma a$aması uzun sürse de eğlenceli bir eventti.

Bunlar da çe$itli ss'ler:
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.