Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (38. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen öyle, bi de kutsama olunca daha rahat kesiliyor^^Zor slotları olan metinler için zihinsel, diğerleri için bedensel^^
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Aynen öyle, bi de kutsama olunca daha rahat kesiliyor^^Zor slotları olan metinler için zihinsel, diğerleri için bedensel^^
Hocam gelem mi servera? -
quote:
Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Hocam gelem mi servera?
Hocam ben de dün başladım burda.Gel sende. -
Buyrun gelin arkadaşlar, emeğimiz bir kazancımız bin olsun
benim kota sikintim var da oyunu wifi buldugum bi yrrden indirecegim hocam basladigimda burdan haberlesiriz.
-
-
Arkada$lar, birinin bana KS yapması sonucu 2 ss aldım ve ticket attım.Ticket tarihi saat 02:15.Bakalım yönetim hesabı ne zaman banlayacak?Böylece Singapur moderasyonunun güvenilirliğini teyit etmi$ olacağız :)
http://img498.yukle.tc/image.php?id=5187AA.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 22 Ağustos 2014; 2:22:31 >
-
slotlardan gelen exp oranları türkle aynı mı ? -
1 hafta extra exp veriyorlar.sonrasında gelen exp Türktekinden fazla sanırsam
iyiki singapur konusu açtım hemen yeni konu açıp ana konu yapmışsınız sg de oynanmaz tüm veletler de gelimiştir daha foruma konu açmıyorum -
Sizin çocuktan kastınızı bilemem ama şu ana kadar tanıdığım herkes reşitti
JaGuaR7 mavi bayrak, yeni acanlara her turlu destek verilir :) birbirimize destek olalim arkadaslar -
Ho$geldin -
Saol kardesim 48 lvlim pek yeni sayilmam biraz ara vermistim simdi geri dondum :) -
Robeck çarının çok güzel para kasma potansiyeli var.İ$ farmda bitiyor, bol bol metin kesmeli ve sonuç olarak bk/ta$ ticareti ile para yapmalısın. -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X