Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

Hala devam eden varsa başlamayı düşünüyorum

Zaten en fazla Türk kalabalık var. Valla zihniyet farkına hayran kalmamak elde değil. Gameforge nere TEC nere diyor insan Singapur sunucusunda oynayınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

Hala devam eden varsa başlamayı düşünüyorum

Zaten en fazla Türk kalabalık var. Valla zihniyet farkına hayran kalmamak elde değil. Gameforge nere TEC nere diyor insan Singapur sunucusunda oynayınca

Alıntıları Göster
    4 Senelik Mt2 oyuncusu olarak tekrardan başlıcam Yardımda buluncak veya beraber kasılcaklar pm atabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susamcıkk

4 Senelik Mt2 oyuncusu olarak tekrardan başlıcam Yardımda buluncak veya beraber kasılcaklar pm atabilir ?

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım bizde başladık Yardım beklenir

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 35 lvl savaşçı ile ninja var singapurda.ortam varsa bide iyi lonca. Tekrardan gelmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGermanEngineer_99

35 lvl savaşçı ile ninja var singapurda.ortam varsa bide iyi lonca. Tekrardan gelmek isterim
    Oyun değişmiş ya oynamayalı. Imha bölgesindeki Cursed mob ları ilk defa görüyorum, görevler de farklı. 19 oldum hala biyolog görevleri gelmedi
  • Beyler Oyuna Gelebilirsem Şaman Im Adımda Bu Olur buyuk ıhtımale LORDEOGAMEO9

• ucanoflu kullanıcısına yanıt
    kardeş Lonca Kuruldumu kurulduysa adı ne senın nıckın ne ben gırbılırsem adım LORDEOGAMEO9 hem sura hemde şaman oynarım zor durudmda klaıca bazan bır slot keserken ejderha kukremesı atıp onu yere durue bılırsem sızzde gıdıp o vurmdan hepınz ona dalrak bı koseye sıkıstırsınz meslaa bos kesken atları alısırn edit: tabi varsa
    skılerı atarsıınz keserınız :) bu arda hep şamanım sızde boyle 80 lvl 90 lvl falnsınz ben oyunda tek basımayım :) derken loncaya alırmınz bılmem ama buyuk ıhtamle bı ıse yaramam dıye almasınız @ucanoflu @ucanoflu
  • Beyler Gelemıyom arşiv bozuk diyo :(

• Tamer tekrar indir.hâlâ oynayan var mı

• lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli.yrk -- 5 Ekim 2014; 21:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

Oyun değişmiş ya oynamayalı. Imha bölgesindeki Cursed mob ları ilk defa görüyorum, görevler de farklı. 19 oldum hala biyolog görevleri gelmedi

Alıntıları Göster
    metin2.sg ölü 1 yıl önce güzeldi şimdi çöp

• lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli.yrk -- 5 Ekim 2014; 21:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli.yrk

lokum
    yok usta herkes bıraktı, eski sg'nin tadını alamadım ben şahsen bu saatten sonra metin2 de oynanmaz, iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrDeniz

yok usta herkes bıraktı, eski sg'nin tadını alamadım ben şahsen bu saatten sonra metin2 de oynanmaz, iyi forumlar

Alıntıları Göster
    Bugün bir indirip deneyeceğim bakalım. Sonuçları bildiririm size.
    @deli.yrk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brommer

Bugün bir indirip deneyeceğim bakalım. Sonuçları bildiririm size.
    @deli.yrk
    Sahalara tekrar döndüm :)

• Arkadaşlar nickim OttomanPower, yakında bedensel açacağım.Sizleri de beklerim bu kaliteli servera.

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Arkadaşlar nickim OttomanPower, yakında bedensel açacağım.Sizleri de beklerim bu kaliteli servera.
    Yeni ba$layanlara 40 defanslı zırh ve +5 kılıç veriyorlar.Ayrıca hız iksiri paketi de var.Server yeni ba$layanların oyuna motive olmasını sağlayacak bir sürü güzellikle dolu.Piyasalarda deği$me yok.Hâlâ eski aynı kalabalık

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Yeni ba$layanlara 40 defanslı zırh ve +5 kılıç veriyorlar.Ayrıca hız iksiri paketi de var.Server yeni ba$layanların oyuna motive olmasını sağlayacak bir sürü güzellikle dolu.Piyasalarda deği$me yok.Hâlâ eski aynı kalabalık

Alıntıları Göster
    Ayın 14ünde boss eventi yapılmı$.Her yerde boss var.Metin kesemiyordum.kasuraa sağolsun yeti$ti derdime.

• lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli.yrk -- 5 Ekim 2014; 21:31:05 >
  • deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin ;).Sandık var, tıkladığın zaman geliyor.Zihinselimin adı OttomanPower, bedenselimin adı ConquerorMehmed(Fatih Sultan Mehmed yani).Bedenselle oyundayım hep.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.