Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Hoşgeldin ;).Sandık var, tıkladığın zaman geliyor.Zihinselimin adı OttomanPower, bedenselimin adı ConquerorMehmed(Fatih Sultan Mehmed yani).Bedenselle oyundayım hep.
    Evlendim beyler.Türkiyeli ve yabancı arkada$ların da katıldığı çok güzel bir düğün oldu.Fotoları atayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 17 Ağustos 2014; 10:25:45 >
  • quote:

Evlendim beyler.Türkiyeli ve yabancı arkada$ların da katıldığı çok güzel bir düğün oldu.Fotoları atayım :)

Alıntıları Göster
    Buyrun fotolar

• quote:

Buyrun fotolar

Alıntıları Göster
    Server gece bile kalabalık
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Server gece bile kalabalık

Alıntıları Göster
    Maviler, kırmızılarla birle$ti.Bu sabah çekildi ama öğle saatlerinde acayip bi kalabalık var:

• quote:

Maviler, kırmızılarla birle$ti.Bu sabah çekildi ama öğle saatlerinde acayip bi kalabalık var:

Alıntıları Göster
    Bugün bazı ki$iler, kirmızıların mavilerle birle$mesini protesto için ayrı bir kö$eye çekilmi$lerOrtaya da bu komik tablo çıkmı$.Ardından ben de 5 dk destek verip gruptan ayrıldım
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• İlk gün 28kk, 2. Gün 16kk, 3. Gün de 32kk satış yaptım.Kutsama kağıdı(blessing scroll) ve efsun nesnesi(changer) alım-satımı şeklinde ticaret yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    oyunu indirebileceğim linki verir misin şimdi konuda aramaya üşendim bi de varsa lonca hangisi bayrak hangisi
  • 2 türlü indirme yolu var.Birincisi daha uzun sürer ama hatasız indirir.İkincisi ise genelde hızlıdır ve hatalı indirir yani indirince "bir dosya bulunamadı" $eklinde bir hata verir.Ama ben yine de ilk 2.'yi, hata verirse 1.'yi indirmenizi tavsiye ederim.Buyrun linkler:

1. Link: patch.metin2.sg/metin2_sg.zip (Kopyalayıp adres çubuğuna yapı$tırın lütfen) link direk gözükmüyor çünkü)

2. Link:https://mega.co.nz/#!h9pTgYDR!0i53F-Lc3TKAq_keEJZteqhwp5kJByGXfGm04I9XqOM

Bir sorun çıkarsa buraya yazmaktan çekinmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 18 Ağustos 2014; 10:16:15 >

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    bayrak mavi mi oyundaki adın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

bayrak mavi mi oyundaki adın ne
    Evet, mavi bayrak.Zihinselimin adı OttomanPower, bedenselimin adı ConquerorMehmed.$u an $amanımı kastığımdan dolayı zihinseldeyim.
  • quote:

Evet, mavi bayrak.Zihinselimin adı OttomanPower, bedenselimin adı ConquerorMehmed.$u an $amanımı kastığımdan dolayı zihinseldeyim.

Alıntıları Göster
    $amani kasma

• quote:

$amani kasma

Alıntıları Göster
    Çok güzel yenilikler geldi.Yeni mapler açildi.Bir an önce yüksek level olmak lazim, baksana $u harikalara:http://forum.metin2.sg/forum/the-game/questions-and-answers/game-guides/403103-nemere-s-watchtower

• quote:

Çok güzel yenilikler geldi.Yeni mapler açildi.Bir an önce yüksek level olmak lazim, baksana $u harikalara:http://forum.metin2.sg/forum/the-game/questions-and-answers/game-guides/403103-nemere-s-watchtower

Alıntıları Göster
    26 ya$ındaki [GM]Shinya ejderha oldu

• quote:

26 ya$ındaki [GM]Shinya ejderha oldu

Alıntıları Göster
    Tanaka eventinden
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Tanaka eventinden

Alıntıları Göster
    Çöl Hayalerlerine (Desert Outlaw) rağmen çatır çatır Gölge Metni kestim, tabi Green Potion(s)'nin de çok yararı oldu.Buyrun fotolar:
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Çöl Hayalerlerine (Desert Outlaw) rağmen çatır çatır Gölge Metni kestim, tabi Green Potion(s)'nin de çok yararı oldu.Buyrun fotolar:
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Alıntıları Göster
    2. köyde farm ba$lasın

• quote:

2. köyde farm ba$lasın

Alıntıları Göster
    I$ınlanma korkusuyla karı$ık bir metin kesme

• Gelen karde$lerime item, dolunay yardımı yapmaya çalı$ırım.
  • quote:

Gelen karde$lerime item, dolunay yardımı yapmaya çalı$ırım.
    Kar$ındaki ki$inin envarterini görme özelliği getirmi$ler.Kar$sınızdaki ki$i kabul ettiğinde kar$ıdaki ki$inin itemlerini görebiliyorsunuz

• quote:

Kar$ındaki ki$inin envarterini görme özelliği getirmi$ler.Kar$sınızdaki ki$i kabul ettiğinde kar$ıdaki ki$inin itemlerini görebiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Bugün metin spawn(metin yağmuru) eventi yapıldı.$u güzelliğe bakar mısınız?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.