Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (156. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
ts,raidcall vs toplu konusma grubu var mı acaba ? -
Serverda ekonomi sistemi bir türlü oturamadı sanırım. Çok fazla beceri kitabı satılıyordu bir ara şimdi ise çok fazla kırmızı demir pala(rib) satılıyor. Lanetlilerde bütün silahları düşürmeyi denedim,peynir ekmek gibi rib düşüyor.Dolunay ise hiç düşüremedim. Ayrıca rib vadide de düşüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy
Serverda ekonomi sistemi bir türlü oturamadı sanırım. Çok fazla beceri kitabı satılıyordu bir ara şimdi ise çok fazla kırmızı demir pala(rib) satılıyor. Lanetlilerde bütün silahları düşürmeyi denedim,peynir ekmek gibi rib düşüyor.Dolunay ise hiç düşüremedim. Ayrıca rib vadide de düşüyor
ben de tam tersine hiç rib düşürmedim şimdiye kadar hep dolunay düşürdüm.Vadi Yabani generalden düşüyor. -
Ateşli Ok BK ve lvl40+ninja itemleri alınır. (+7,8,9) -
quote:
Orijinalden alıntı: Blasted35
quote:
Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy
Serverda ekonomi sistemi bir türlü oturamadı sanırım. Çok fazla beceri kitabı satılıyordu bir ara şimdi ise çok fazla kırmızı demir pala(rib) satılıyor. Lanetlilerde bütün silahları düşürmeyi denedim,peynir ekmek gibi rib düşüyor.Dolunay ise hiç düşüremedim. Ayrıca rib vadide de düşüyor
ben de tam tersine hiç rib düşürmedim şimdiye kadar hep dolunay düşürdüm.Vadi Yabani generalden düşüyor.
Yok kastım general falan değildi,lanetlilerdeki droptan bahsettim -
Bence ekonomi sistemi ile alakalı değil de, bana gelen rakamlara göre oyuna yeni başlayan sayısı son 1 ayda oldukça arttığı için ve her yeni oyuncunun ekseriyet tabanı 30 level kısımlarından kalifiye olanı olan KDP'ye yöneldiği için böyle bir sonuç ortaya çıkıyor.KDP'nin çok çıkması ise çarının sağlam olması vesilesiyle çok slot kesmen(özellikle KDP düşüren lanetli siyah ayılar) ve hırsızın eldiveni/1 haftalık ekstra item düşürme oranı etkisiyle de bu oluyor. -
Dolunayın düşme oranı çok daha düşük sanırım,lanetli alfa mavi kurt kestim yaklaşık 30 dakika,antik çan ve sonbahar yelpazesinden başka bir şey almadım.Tabi slot sayısıyla da alakalı bu,ayı sayısı çok fazla -
Selam arkadaşlar,
Binboa'nın kurduğu Mt2 SG Raidcall odasına herkesi bekleriz.ID: 10615592.Buyrun gelin. -
-
-
Komik server :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
245kk dan aldigim 62 level buyulu silah surami satiyorum. Satma amacim, 42-59 level arasinda nitelikli bir bedensel savasci almak istoyorum. Forum konusu;
http://forum.metin2.sg/forum/marketplace/sell/420658-sell-weapon-sura-62-lv
35 ya da 38 ort falan kdp almıştım basmayı denedim olmadı sıfırı tükettim en az bi 20 kk kasmam gerek silahta olmayınca zor geliyo artık bende bıraktım belki.bahaneyle biraz ders çalışırım
quote:
Orijinalden alıntı: canoner17
35 ya da 38 ort falan kdp almıştım basmayı denedim olmadı sıfırı tükettim en az bi 20 kk kasmam gerek silahta olmayınca zor geliyo artık bende bıraktım belki.bahaneyle biraz ders çalışırım
ben de şimdi gby'yi falan basıcam.yanmazsa ben de bırakıyorum :D
Edit : yaktım her şeyimi :D kalan itemleri parayı verdim bi türk'e.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGermanEngineer_99 -- 22 Şubat 2015; 20:37:24 > -
-
Resimler gözükmüyor bende. 45 Münvezi tavsiyesi almak iyi para yemiştir -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X