Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (154. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben olurum -
Daha nitelikli bir farm yapabileceğiniz, en az bir skili P bir savaşçı veya sura karakter almanız o paranın en iyi değerlendirilme şeklidir, bir karakterin skillerini P yapmak eğlencelidir lakin çok uzun bir süreç ister, buna göğüs germeyi göze alamazsanız satın alma en mantıklı seçenek olarak duruyor. -
-
3 saat farm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 18 Şubat 2015; 16:01:31 > -
-
sorun halloldu. -
1kk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönül ister o gby ler dolunay olsun ama ne yazık ki epey düşmüş onlardan
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Gönül ister o gby ler dolunay olsun ama ne yazık ki epey düşmüş onlardan
Aynen gby çok çok ucuz fakat o fms daha çok etmez mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 18 Şubat 2015; 16:02:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Haeria
sorun halloldu.
Nasıl hallolduğunu yazarsanız bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yararlanır. -
+0 dolunaylar 1,1kk'den mi gitti? -
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
+0 dolunaylar 1,1kk'den mi gitti?
evet sabaha kadar kurdum biri almış :) -
Ticaret sabır işidir. Ben de 7 tane dolunayı lonca demircisinde +9a deneyip yaktım 7m de basma parası gitti :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgasnbl
Ticaret sabır işidir. Ben de 7 tane dolunayı lonca demircisinde +9a deneyip yaktım 7m de basma parası gitti :)
Hocam basacaksan sağlam bir doluyu +4-+5 ten alıp kutsama ile basacaksın bence, 35 ort bi dolu bulsan +4 ünü 20-30m e alsan rahat 120m e satarsın +9 unu -
quote:
Orijinalden alıntı: NoMuTa
quote:
Ticaret sabır işidir. Ben de 7 tane dolunayı lonca demircisinde +9a deneyip yaktım 7m de basma parası gitti :)
Hocam basacaksan sağlam bir doluyu +4-+5 ten alıp kutsama ile basacaksın bence, 35 ort bi dolu bulsan +4 ünü 20-30m e alsan rahat 120m e satarsın +9 unu
+8 olursa da büyülü metalle basin sans isi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jaquaries
quote:
Orijinalden alıntı: NoMuTa
quote:
Hocam basacaksan sağlam bir doluyu +4-+5 ten alıp kutsama ile basacaksın bence, 35 ort bi dolu bulsan +4 ünü 20-30m e alsan rahat 120m e satarsın +9 unu
+8 olursa da büyülü metalle basin sans isi.
Büyülü metl varmıydı sg de :) -
Oyun içinde ulaşırsanız sevinirim nickim Gwang. -
direkt download tan inerken eksik indiriyor yarım kalıyor.
Mirror(Mega.co.nz) linkinden indirilirse bir sorun cıkmıyor.dosyalar tam ındırılmıs oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haeria
direkt download tan inerken eksik indiriyor yarım kalıyor.
Mirror(Mega.co.nz) linkinden indirilirse bir sorun cıkmıyor.dosyalar tam ındırılmıs oluyor.
Anladım.Direkt torrent ile indirincede sıkıntı çıkmıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X