Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar indirmek kaç dk sürer başlamak istiyorum pc sorunlu tamir edene kadar kafeden oynarim
  • İnternetiniz hızlıysa 10 dk'ya iner " chrome://mega/content/secure.html#!EdNhUZoY!YobIdZT2EAL6yCiD8bP-kYOMXV12lyo_u7gd-fC8-eI " dan
  • Teşekkür ederiim dh olarak toplantılarınız falan var mi oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplantı değil de birbirimizi gördüğümüzde pmler atıyoruz, muhabbet ediyoruz, alışveriş ediyoruz vs.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Yakışırr :)

• Beyler kasmalık +9 FMS 15-20 kk'lık var mı elinizde.iyileri 100 kk'dan aşağı degil.

Bir sorum da var.Bu hesaplar ne kadar süre aktif kalıyor.Çarımı silmesinler.Ben uzun bi süre giremeyecem.Çünkü başka bi şehre gitmem gerekiyor bu ayın sonunda.
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    Id ve şifreyi unutmadığın sürece girebilirsin sanırım.Ama burada öyle bir koşul varsa bilmiyorum.Mesela şu kadar girmezsen silinir vs.
  • Seviye kasmak nasıl kolay mı tr ye göre?

• İlk 1 hafta +20 tecrübe veriyor.Sonra aynı tr gibi.Ama pazarda tecrübe yüzükleri satılıyor ve fiyatlarıda ucuz.
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    1 yıl durunca silinmediğine kendim şahidim, dahasını bilemem ama silinmesi saçma olur, bence yoktur öyle bir kural.
  • Oyuna başladım adım;: Circassian arkadaslar
  • Hosgeldin.

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

1 yıl durunca silinmediğine kendim şahidim, dahasını bilemem ama silinmesi saçma olur, bence yoktur öyle bir kural.

Hocam , 28 levelim , itemler zayıf. Nasıl para yapabilirim ?
  • Para düşük Levellerde en iyi map2deki farmla yapılıyor o yüzden 28 den 30 a kadar metin kesin, 30da levelinizi sabitleyin ve metin kesmeye + atınıza level aldirmaya devam edin.elbet ki aos enchanted Blade Berserk gibi kıymetli bklar düşürür ve satarak dolunay parası biriktirebilirsin.Level 35 için atin 11 level olması ve farm için gerekli dolunay gibi koşullar sağlandığında atinizi zirhlayabilirsiniz😉

• Efsane Arrow gibi okçu diziceğim 2 yıldır oynamıyorum heveslendim hele şu hafta bitsin.

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    15 kilic 15 bicak 1500 hp 'yi bozmak cok aci :[

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Kardes guzelim itemi niye bozdun :) 5/5 efsun getirmeyemi dusunuyosun :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Jannis -- 14 Ocak 2015; 23:02:55 >
  • deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Dahası 15 bıçak 15 kılıç 10 yansıtma 2k hpBurada Türkiye serverından ayrı olarak direk karaktere özel de savunma gelebildiğinden minimum 3 karakter savunması gelse ne âlâ mantığından düşünmek lazım ve ben de onu amaçladım.
  • .Jannis kullanıcısına yanıt
    Ooo Jannis Hoşgeldin aramıza :)

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.