Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öfke gözlem bandı lazım arkadaşlar olanlar pm atabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bi masterlayamadın gitti, söz gördüğüm yerde çekeceğim sana
  • Ulleeyn drop gelmiş depodaki itemleri alayimm :))

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    pardon ya pvp sv arıyordumd a :))) tr takılmıyorum pek sv ler birleşmiş haberim varda uzun süredir bakmadım için isimlerini bilmiyodum yani .. kolay gelsin.
    dun son bir kez deneyim dedim sansima masterladim ama 7-8 kk para gitti :)

• finallerden sonra özlem gidermek için bi iki hafta denemeyi düşünüyorum , hoşuma giderse devam edebilirim .
    traviana da başlıcam buna da hepsinin acısını çıkartacam
  • Bugünkü farmdan kareler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Vay arkadas metin2 oynamak kucukluk mu olduhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101498808&p=1#101499343

• Dediğin gibi, oradaki eleman ön yargılarından beslenen biriymiş ki hususi profiline girip bu konuyu görmüş ve orada kendince doğru addettiği birkaç cümle sarfetmiş.Bazen "he" deyip geçmek lazım, bu oyundaki lezzeti tadan kişiler olarak en azından bizim böyle yapmamız lazım.
    Çok haklisiniz ama cevao vermeyince kulaklarim kizariyor. Sanal alemde laf atmak nasil olsa gercek hayattan daha kolay ve guvenli diyerekten hemen üşüyorlar. Gelsinler bakalım suratıma desinler. Ayni seyleri desinler bakalim o evlerine sapasaglam gidebiliyorlarmi. Hem metin2 oynayanlar ezikmi ulan ! Insandan insana oyun sevmek degisir ama oynadigi oyunlara gore yargilamak sevgiye muhtacliktan baska birsey degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 asla cocuk oyunu degildir ama oyundaki kitlenin buyuk bolumunun cocuk oldugu gercegini inkar edemeyiz. Emekli albay da oynuyor bu oyunu 4 yasindaki bebe de...

hocam ocak ayi event takvimi varmi varsa atabilir misiniz?

• http://forum.metin2.sg/forum/announcements/event-announcements
    Burasi resmi forumun etkinlik duyuru-tartisma bolumudur

http://i.imgur.com/aRZc7hX.png
    Bu da ocak ayi etkinlik takvimidir
  • Öncelikle Merhaba Beyler
    Ben bu sw ye 1 saat önce basladım cok rahat kasılınıyor.25 lwl oldum fakat bir sorum oalcaktı geniş kılıç düşürdüm 1 tane bastıkça bastım bastıkça bastım +7 ye kadar getirdim yanmadı.Bu benim şansımmı yoksa itemler yanmıyor mu ? başka itemleri de bastım yanmadı Bir sorum daha var oyunda dolunay piyasası nedir bir adam önümden geçerken dolunayı yere attı bende hemen kaptım değersiz mi yoksa ben mi şanslıyım ???

Bir adet de önerim olacak oyuna yeni başlayan kardeşlerimize yüksek lwller yardım eli uzatsa oyun tadından yenmez bence.Bu öneri iyi fikir bence

• togo1593 T kullanıcısına yanıt
    Ben 90 level olarak, başlayan kardeşlerime item ve para yardımı yapıyorum, haricinde ihtiyacı olan kardeşler de buradan veya oyundan pm atarak bana ulaşabilir.

gun itibari ile oyuna giremiyorum surekli oyundan atma oluyor nasil cozebilirim?

• Başlangıçta saldırı mi oldu ki diye düşünüldü ama değilmiş, yönetim tarafından halledilmeye çalışılıyor şu an..

o zaman genel bi sorun tekrar indirmek zorunda kalmak zorundayim zannettim bir an :)

• Vizelerin bitmesine son 3 gün. Atımıda zırhladıktan sonra gelsin paracıklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 13 Ocak 2015; 0:40:30 >
  • swde at madalyonu ne kdr
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.