arkadaşlar sizce bass kalitesi,seslerin canlılığı,ses yalıtımı ve en önemlisi dışarıya ses vermemesi (yüksek sesteyken en azından ben dışarıdan bişey duymayacak kadar yüksek) açısından M1 mi yoksa Proalpha mı daha iyidir?Yorumlarınızı bekliyorum...
Bikacgundur bende arastiriyorum bu konuyu pro alpha da karar kildim
kullanan birisinden yorum alsak çok daha iyi olacak
M1 dengeli, ProAlpha ise bass karakterli bir kulaklıktır. Onun dışında ses kalitesi yalıtımı ya da malzeme kalitesi olarak hiç bir fark yok. Alırken düşünmeniz gereken tek mesele dolgun bass sevip sevmediğinizdir. Ama bu M1'in bass yönünden eksik olduğunu düşündürmesin kesinlikle..
quote:
Orijinalden alıntı: baran88 M1 dengeli, ProAlpha ise bass karakterli bir kulaklıktır. Onun dışında ses kalitesi yalıtımı ya da malzeme kalitesi olarak hiç bir fark yok. Alırken düşünmeniz gereken tek mesele dolgun bass sevip sevmediğinizdir. Ama bu M1'in bass yönünden eksik olduğunu düşündürmesin kesinlikle..
Pro alpha mid yonunden nasil peki. Rock metal parcalarinda siritir mi
sırıtmaz dediğim gibi daha çok bass var proalphada. m1in bassıda gayet yeterli gelebilir kimisi daha çok bass seviyor onlar için proalpha bir adım öne çıkıyor. mid olarakta o fiyatlar için gayet tatminkar bir başarısı var yeterli gelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Peterez
quote:
Orijinalden alıntı: baran88 M1 dengeli, ProAlpha ise bass karakterli bir kulaklıktır. Onun dışında ses kalitesi yalıtımı ya da malzeme kalitesi olarak hiç bir fark yok. Alırken düşünmeniz gereken tek mesele dolgun bass sevip sevmediğinizdir. Ama bu M1'in bass yönünden eksik olduğunu düşündürmesin kesinlikle..
Pro alpha mid yonunden nasil peki. Rock metal parcalarinda siritir mi
hiç kulakiçi kullandınız mı bilmiyorum ama kulakiçilerin gayet iyi yalıtımı vardır(genelde) m1de bu konuda gayet başarılı bir ürün metroda toplu taşıma araçlarında sesi dışardakiler duymaz. sadece sessiz ortamlarda biraz ses verebilir...
quote:
Orijinalden alıntı: corazonvalor
peki dışa ses verme açısından nasıl M1?
quote:
Orijinalden alıntı: baran88
hiç kulakiçi kullandınız mı bilmiyorum ama kulakiçilerin gayet iyi yalıtımı vardır(genelde) m1de bu konuda gayet başarılı bir ürün metroda toplu taşıma araçlarında sesi dışardakiler duymaz. sadece sessiz ortamlarda biraz ses verebilir...
quote:
şu an apple ın beyaz kulaklığını kullandığımdan tüm kulaklıklarda aradığım kriter bu.
almayı düşündüğün kulaklık ipodun kulaklığından her anlamda üstündür. hele yalıtım konusunda çok daha üstündür...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baran88
quote:
şu an apple ın beyaz kulaklığını kullandığımdan tüm kulaklıklarda aradığım kriter bu.
Brainwavz kulakliklar icin kulagi agritiyor konforsuz deniyor dogrumudur ? bide bu kulakliklar Cin mali mi Cinin disinda baska yerden geldigini gormedim nerelerde satiliyor ben amerkadan alacam
quote:
Orijinalden alıntı: Rainbow6
Brainwavz kulakliklar icin kulagi agritiyor konforsuz deniyor dogrumudur ? bide bu kulakliklar Cin mali mi Cinin disinda baska yerden geldigini gormedim nerelerde satiliyor ben amerkadan alacam
değildir. arkadaşımda M2 var ve gayet memnun. hangi kulakiçi olursa olsun uygun boydaki silikonla kullanmazsanız kulağınızı ağrıtır. o yüzden deneyip en uygun boyu bulmak lazım. kulaklık çinden geliyor ancak sahte olduğunu düşünmeyin kesinlikle. mp4nation.net'in abd sitesi var ancak o buraya göndermiyor..
metal, rock dınleyen bıri olarak M1 alacağım
M1 benim içinde daha iyi gibi görünüyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme