Bildirim
M-AUDIO BX8 Carbon Hoparlör hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aleykümselam hocam yazdığın ürün stüdyo monitördür asıl amacı ses kaydını olduğu gibi vermek sesleri flattır genelde müzik setinden çok daha iyidir ama sizin nasıl bir beklentiniz var bilemem -
quote:
Orijinalden alıntı: des_955
Aleykümselam hocam yazdığın ürün stüdyo monitördür asıl amacı ses kaydını olduğu gibi vermek sesleri flattır genelde müzik setinden çok daha iyidir ama sizin nasıl bir beklentiniz var bilemem
Aslında benim beklentim şu alıcağım ürün fiyat olarak 2000 tlden başlıyor. Merak ettiğim şey bir lg-xboom ürününe bakıyorum kocaman hoparlörler bu m-audio bi kutu kadar var lg de 2000 tl m-audio da 2000 tl bunların arasında fark nedir ben bunu çözemedim ve siz hangisini tavsiye edersiniz dinleyici olarak. -
Merhaba hocam bana eğer hakkıyla düzgün müzik dinlemek istiyorsan m-audio vb. gibi monitor almak gerekir yok ben yüksek seste dinlerim kalite önemli değil parti vb. gibi işlerde kullanacaksan lg al ben yerim varsa amfi+hoparlör yoksa akif monitör alırdım -
Referans monitörde flat sesle müzik dinlenmez. Referans monitörlerin üretim amacı bu değil zaten. Hoparlörü kendi alanında kullanıcaksın. Carbon 8'i direk eleyin.
Lg boom'lar bi aktif hoparlör yada pasif + anfi kadar elbet iyi calamaz üretim amaclarını bilemiyorum parti amaclı olabilir ama müzik dinleyecekseniz ya aktiflere yada pasif + anfi'ye yönelmeniz lazım. Pasif hoparlör + anfi bana uzak kalır ugrasmam derseniz direk bi aktif ve dac alır işinize bakarsınız. Lg xboom gibi cihazlar şişirmeden ibaret muhtemelen bolca bass vs. Şekil şemal var eyvallahta yine aktif hoparlörlere yaklasamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lelouch Lamparogue
Referans monitörde flat sesle müzik dinlenmez. Referans monitörlerin üretim amacı bu değil zaten. Hoparlörü kendi alanında kullanıcaksın. Carbon 8'i direk eleyin.
Lg boom'lar bi aktif hoparlör yada pasif + anfi kadar elbet iyi calamaz üretim amaclarını bilemiyorum parti amaclı olabilir ama müzik dinleyecekseniz ya aktiflere yada pasif + anfi'ye yönelmeniz lazım. Pasif hoparlör + anfi bana uzak kalır ugrasmam derseniz direk bi aktif ve dac alır işinize bakarsınız. Lg xboom gibi cihazlar şişirmeden ibaret muhtemelen bolca bass vs. Şekil şemal var eyvallahta yine aktif hoparlörlere yaklasamaz.
Gösterdiğiniz ilgi için sağolasın, Peki bana ne model önerirsin verdiğim fiyata göre ben hem bass kaliteli ve yumuşak olsun istiyorum hem insan sesi ön planda olsun istiyorum yani vocal gibi ama bassıda hissetmek istiyorum düşük volume de özellikle bu tarz örnek verebileceğiniz modeller var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X