Şimdi Ara

M-Audio AV40 sigortası yandı, bilen arkadaşlar yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. M-Audio AV40 ses sistemim var. Arkadaşım arkadaki kırmızı bölümden güç girişini değiştirdi, sonra pop sesi çıktı ve güç almamaya başladı. Sorunun sigortada olduğunu düşünüyoruz ama sizden fikir almak istedik. Bu sigortayı değiştirmek ne kadara mal olur, farklı bir hasar olma ihtimali var mıdır? Ankara'da yapabilecek kişileri bilenler öneri yaparsa da sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 13 Aralık 2017; 17:24:4 >

• 110-220 Volt swich'i. Çok büyük ihtimalle beslemr girişi yandı. O arkadaşına selam söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

110-220 Volt swich'i. Çok büyük ihtimalle beslemr girişi yandı. O arkadaşına selam söyle.

Söyleyeceğimi söyledim üstad ya :) Besleme girişi değişirse sıkıntı kalmaz diyorsun yani, benimkine uygun bir tanesinin linkini atar mısın rica etsem?
  • Arkada Power switch'in orda fuse yazan yuvarlak bir kapak var düz tornavida ile onu çevirip açın içinden çıkan sigorta eğer yanmış ise aynı özelliklerde bir sigorta alıp takın. Slow blow ise slow blow fast blow ise fast blow.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kimse tamir de etmiyor, bunun için yardımcı olacak kimse yok mu? Kabloları falan da yok. Aliexpress'ten ne diye aratıp alabilirim?
  • selamlar, 3-4 ay önce bende de vardı bu şekilde bi tane. ( m audio bx5a ) kadıköyde 100 tl gibi bir fiyata yaptılar. yarım saatte geri aldım. istanbulda yazıcıoğlunda bir dükkandı. varsa bir tandığınız yollatıp yaptırabilirsiniz. 15-20 gün yoğunluğum var sonrasında bulamazsanız bende yaptırıp geri yollayabilirim dilerseniz.

gidecek biri olursa 2. katta bir elektronikçiydi adını hatırlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.