Şimdi Ara

M-audio Audiophile 192 mi Audiotrak prodigy HD2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben edifier R1900T III ile kullanılmak üzere M-audio Audiophile 192 veya audiotrak prodigy hd2 advance almak istiyorum Sizce hangisi daha uygun bir seçim olur? Amacım kayıt yapmak vs değil. Sadece temiz bir müzik dinlemek istiyorum.

• amacın kayıt değil ise arkdaşım amacı kayıt için tasarlanmış ürünlere yönelme yamahanın ses kartlarına yönelmeni tavsiye ederim.ama yok ilerde kayıt yaparım diyorsan bahsettiğin kartlar iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

amacın kayıt değil ise arkdaşım amacı kayıt için tasarlanmış ürünlere yönelme yamahanın ses kartlarına yönelmeni tavsiye ederim.ama yok ilerde kayıt yaparım diyorsan bahsettiğin kartlar iyidir

pikabımdan digital ortama plak kayıtları almak istiyorum ben de , yamahanın hangi modellerini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

amacın kayıt değil ise arkdaşım amacı kayıt için tasarlanmış ürünlere yönelme yamahanın ses kartlarına yönelmeni tavsiye ederim.ama yok ilerde kayıt yaparım diyorsan bahsettiğin kartlar iyidir

Kayıt yapmayı ne şimdi ne de ileriye yönelik düşünmüyorum.Sadece mp3 dinlemek için iyi bir ses kartı almak istiyorum.Sizin önerileriniz nelerdir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Arkadaşlar ben edifier R1900T III ile kullanılmak üzere M-audio Audiophile 192 veya audiotrak prodigy hd2 advance almak istiyorum Sizce hangisi daha uygun bir seçim olur? Amacım kayıt yapmak vs değil. Sadece temiz bir müzik dinlemek istiyorum.

Her iki karta da sahip bir kullanıcı olarak Prodigy HD2 advance derim. M-audio tamamen kayıt amaçlı bir kart. Audiotrak, sizi müzik dinleme konusunda oldukça memnun edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Arkadaşlar ben edifier R1900T III ile kullanılmak üzere M-audio Audiophile 192 veya audiotrak prodigy hd2 advance almak istiyorum Sizce hangisi daha uygun bir seçim olur? Amacım kayıt yapmak vs değil. Sadece temiz bir müzik dinlemek istiyorum.

Her iki karta da sahip bir kullanıcı olarak Prodigy HD2 advance derim. M-audio tamamen kayıt amaçlı bir kart. Audiotrak, sizi müzik dinleme konusunda oldukça memnun edecektir

Üstad çok teşekkür ederim öneri dikkate alarak aşağıdaki kartı sipariş vermeyi düşünüyorum inşallah sıkıntı olmaz.

http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-Prodigy-HD2-ADVANCE-DE-Sound-Card-2-Channel-/110775775269?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cac03025

• Rica ederim. Ben de aynı yerden aldım. Zaten firmanın kendisi. Şimdi sipariş verirseniz, bulunduğunuz lokasyona göre değişmekle birlikte muhtemelen Cumartesi elinizde olur.Şimdiden iyi günlerde kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siparişi verdim bakalım. Edifier R1900T III ve audiotrak prodigy hd2 advance ile işimi görecek bi sistem kurmuşumdur inşallah:)
  • Uzun bir süre sizi memnun edecektir
  • İnşallah hocam teşekkür ettim yardımların için.
  • :D Evet insanoğlu doyumsuz tabi ilerde yenileriz nasip olursa. Teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.