Şimdi Ara

M.Ali Erbil' in son rezilliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    reytink için ...satar bu adam
    bunlara alet olanlara da
  • koyun abi şuraya link bizde göreLim yaa
  • iğrençlik abidesi bişeydi..kusacaktım valla..
  • Medyada boy gösteren ahlak yoksunlarının çoğunun ortak özelliği gayri-Türk olmalarıdır.
    Mehmet Ali Erbil'in dedesi önce Sultan Abdülhamid zamanında doğduğu yer olan Erbil'e sürülüp 10 yıl süreyle mecburi iskana tabi tutulmuş, Atatürk zamanında da Menemen ayaklanmalarında başrolde yer aldığı için idam ettirilmiş bir "Türkiyeli"dir. Soyadları Kuzey Irak'taki Erbil şehrinden gelir.
  • Bir şey soracağım, bu programın yapımcısı M.A. Erbil mi? benim bildiğim kadarıyla o da sadece para karşılığı programı sunan biri..
    Onun uslubunu ben de pek beğenmem ama yüklenilmesi gerekenler kamera arkasında bence.
  • ne güzel
  • arkadaşlar içim kan ağladı bütün mesajları okuduktan sonra aranızda o sahneyi gördükten hele bitişini gördükten sonra hala ben o adamı seviyorum diyosanız insanlığınızdan vicdanınızdan şüpe ederimmm... Onu yapan kadınnın bitişte kamera yanlışla suratını kamera görüntüledi...Kadın ağlıyordu...Yüzünden yaşadığı şartların bunu ona bir çamaşır makinası için yaptırdığına üzülüyordu...o mali denen şerefsizide yaptığı programıda yapacağı programıda.....Buna televizyonculukmu diyolar....televizyonlara sansür yağdırmayı biliyolar ama...
  • ben seviom m.aliyi kasarlara iii laf sokuo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.