Şimdi Ara

M.Ali Erbil' in son rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mudur yarışma programı? Pis , yılanlı sudaki elmaları ağzıyla diğer tarafa taşıttırmak mıdır yarışma? Para için insanlara türlü rezillik yaptırmayı adet edinmiş bu sulu herifi kınıyorum. O yılanlar onun bi tarafına kaçar işallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 26 Kasım 2005, 23:30:29 >

• Biraz daha açar mısın mevzuyu kardeş?
  • nerde ya o yarışma ilginç
  • Nolduki baboli ya?

Onu yapanlar Süheyl ve Behsat kardeşler deiğilmiydi ayrıca?
  • Yok yahu 10 dakika evvel oldu bu olay. Valla tam ogrish.com' luk
  • mehmet alinin programında öyle bir şey yok
  • Ufak yılan türü (ki bence yılanda değil parazit çıyan gibi bişedi. Solucan değil bakın yılan gibi bişe) yaratıkları atmışlar bir ufak cam leğene içinede 2 3 tane elma, salağın tekide onları ağzıyla başka bir leğene götürüyor. Çamaşır makinesini hakettin afferin diyor bir de. Pes vallahi. O yaratıklar yanlışlıkla (bence olabilirdi) saf kadına kaçsa sonra ameliyatla mı çıkartırlar onu oradan. Rezalet tek kelimeyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OHANNESBURGERKING!...
  • bence berbat biri o adam
    bi arkadaşım izliyo diorum. ama çok seviyo galiba mehmet ali'yi. izlemeye devam ediyo hayret bişey.(ngsh !!!)
    espiri sahneye bi erkek çocuğu çıkartıp
    -hadi oğlum amcalara göster pipini...
    demek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuar -- 26 Kasım 2005, 23:29:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tecnis

mehmet alinin programında öyle bir şey yok

Bak aslanım gece tekrarını verirler bende onu çeker buraya koyarsam fena olma sonra.
  • rezilliğin daniskası... paraya ihtiyacı olan insanlar ne olsa yapıyor tabi..bu herifçioğlu da onları kullanıyor işte.
    özürlülerle dalga geçmesi de ayrı bir mevzu..

atv de hiç mi denk gelmediniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Bak aslanım gece tekrarını verirler bende onu çeker buraya koyarsam fena olma sonra.

Sen koy da o fena olsun boşver. Ben merak ettim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

Nolduki baboli ya?

Onu yapanlar Süheyl ve Behsat kardeşler deiğilmiydi ayrıca?

bişi olmadı

ben severm mali yi yyaa keşke onceden soleseydn izlerdk heyecanlı olmuştr

• Abi hakketten Bu M.Ali iyice Sapıttı yaa Ebru Destan dediki hani o otomobil Cekilişi yapılıyor ya toplardan Ebru da dedi Birazcık Ucundan bakıyım diye...:M.Ali de Ben sana gostercem simdi ucundan dedi Simdi bunu Ben bir sini solesem Sapık olurum yalan mı....
  • ya bu mehmet ali erbil tez zamanda bulcak gibi geliyor belasını geçen gün fakir bi kadını çıkardı kadın yarışmadan sonra resmen ağladı nasıl düştüm bu kadar gibisinden. yazık valla çok yazık
  • kendini nimetten sayan bi dangalak işte,nfrt ediyorum şahsen,espri ile insanları aşağılamak arasındaki farkı algılayamamış bi şahsiyet işte
  • cartel medya - ahmak toplum ikilisi olunca her şey olur. (ahmak;paraya ihtiyacı olupda oralarda bin bir türlü rezilliği yapan insanlara değil bu insan bozuntularını komedyen diye nitelendiren insanlaradır)
  • Geçen senelerde de Yıldız Asyalı' ya büyümüşün büyümüşün sandalyeye oturunca ayakların yere deyiyor artık demişti bu zapık insan. Bir keresinde de Ecer Erkenin eteğini kaldırıp bakmıştı. Kırkından sonra azanı teneşir paklar diye boşuna dememişler ama hayırlısı.
  • mehmet ali iyidir şov yapıyo şovvv
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.