Şimdi Ara

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
31.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin konusmadan soyle bir cevap vereyim;

Aslinda ikisi baglantili... Soyle ki, Level 50 oldugunuzda 50 skill puaniniz olmus oluyor yani her level, 1 skill puani demek... Sizin silahlari, aksesuarlari unlock etmek icin de level atlamaya yani skill puanina ihtiyaciniz var...

Yani size direkt olarak " Level 25 olmadan AM50'yi acamazsin " demiyor, siz Level 25 olup 25 skill puani toplamadan zaten acamiyorsunuz AM50'yi... Cunku belli kategorilere ayrilmis hersey, ornegin Argus zehirli gaz bombasi var... Kendi kategorisinde 4. seviyede... Ondan onceki her seviyede en az 2 level puani harcarsaniz 4. seviyedeki Argus'u acma sansi elde ediyorsunuz... Argus da 5 puan, yani 11 puan gerekiyor Argus icin... Umarim anlatabilmisimdir...

Bir de zirh, sapka vs. seyler icin skill level harcamiyorsunuz ama hangi Level oldugunuzun onemi oluyor... Mesela baseball sapkasi filan var, atiyorum Level 40 olmak gerekiyor... Ya da kamuflajin sekli gibi seyler var...

Oyun cok cok iyi, ilk ciktiginda almamistim , o zamandan beri cok ama cok degismis diyor ilk basindan beri oynayanlar... Cok ilerlemis oyun... Ayrica 1 ay icinde MAG 2.0 guncellemesi de gelecek...

Oyunla ilgili bayildigim bir nokta daha var, headshot yaptiginizda cikan ses...

Verdigim sayisal ornekler %100 dogru olmayabilir, mesela AM50 icin Level 25 degil de 30 gerekebilir veya 20 olmak da yetebilir mesela... Rakamlara cok takilmayin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 27 Eylül 2010; 17:14:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Kesin konusmadan soyle bir cevap vereyim;

Aslinda ikisi baglantili... Soyle ki, Level 50 oldugunuzda 50 skill puaniniz olmus oluyor yani her level, 1 skill puani demek... Sizin silahlari, aksesuarlari unlock etmek icin de level atlamaya yani skill puanina ihtiyaciniz var...

Yani size direkt olarak " Level 25 olmadan AM50'yi acamazsin " demiyor, siz Level 25 olup 25 skill puani toplamadan zaten acamiyorsunuz AM50'yi... Cunku belli kategorilere ayrilmis hersey, ornegin Argus zehirli gaz bombasi var... Kendi kategorisinde 4. seviyede... Ondan onceki her seviyede en az 2 level puani harcarsaniz 4. seviyedeki Argus'u acma sansi elde ediyorsunuz... Argus da 5 puan, yani 11 puan gerekiyor Argus icin... Umarim anlatabilmisimdir...

Bir de zirh, sapka vs. seyler icin skill level harcamiyorsunuz ama hangi Level oldugunuzun onemi oluyor... Mesela baseball sapkasi filan var, atiyorum Level 40 olmak gerekiyor... Ya da kamuflajin sekli gibi seyler var...

Oyun cok cok iyi, ilk ciktiginda almamistim , o zamandan beri cok ama cok degismis diyor ilk basindan beri oynayanlar... Cok ilerlemis oyun... Ayrica 1 ay icinde MAG 2.0 guncellemesi de gelecek...

Oyunla ilgili bayildigim bir nokta daha var, headshot yaptiginizda cikan ses...

Verdigim sayisal ornekler %100 dogru olmayabilir, mesela AM50 icin Level 25 degil de 30 gerekebilir veya 20 olmak da yetebilir mesela... Rakamlara cok takilmayin...

Genel olarak ben de Multi FPS olayını çok seven birisi değilim ama MAG'e bayağı ısındım. Özellikle bam güm sesler geliyor oynarken ne patlıyor, bazuka mı atıyorlar seçemiyorum, adam irkiliyor şerefsizim. Grafikler falan da iyi, rahatsız etmiyor, lag sıfır zaten. Karakterleri saçma sapan perkler yerine level'e göre dağıttığın skill puanlarla geliştirmek de ayrı bir hava katmış oyuna. Bir de SVER diyorum, Apocalyptica diyorum tam gaz arkadaş. Dün Kill Streak yaptım 8 kişi artarda, 5.yi kestikten sonra 25 saniyelik gaz bir parça devreye girdi, gamepad'i bıraktım "yeah" diye eşlik etmeye başladım o kadar diyim. Benim bayağı hoşuma gitti oyun.

• Ayrica oyuna MOVE destegide geliyor. Hatta Beta guncelleme var onun la suanda MOVE testi yapiliyor.
  • Haha evet kill streak yapinca veriyor gazi...

Domination'daki Mortar Strike kadar etkilisini ben baska hicbir oyunda gormedim... Sanki gercekten oradaymisim gibi gozleri kisiyorum, irkiliyorum filan...

Bir de sey cok hosuma gitti, mesela oyundayken gokyuzune gunese bakin, sonra tekrar onunuze bakin , gunesten gozleriniz kamasiyor aynen gercek hayattaki gibi... Bir sure iyi goremiyorsunuz... Bunu da hicbir oyunda gordugumu hatirlamiyorum...
  • quote:

Haha evet kill streak yapinca veriyor gazi...

Domination'daki Mortar Strike kadar etkilisini ben baska hicbir oyunda gormedim... Sanki gercekten oradaymisim gibi gozleri kisiyorum, irkiliyorum filan...

Bir de sey cok hosuma gitti, mesela oyundayken gokyuzune gunese bakin, sonra tekrar onunuze bakin , gunesten gozleriniz kamasiyor aynen gercek hayattaki gibi... Bir sure iyi goremiyorsunuz... Bunu da hicbir oyunda gordugumu hatirlamiyorum...

O efekti Valve bulmuştu sanırım neydi adı Half life 2 ile gelmişti. (island demosu) Birçok oyuna koyuyolar artık onu. MAG'de de var, evet.
  • Bu oyunda çok adam öldürmek için hızlı olmalısın,yapısı böyle.Move ile oynamaya kalksan anca ölüp durursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Haha evet kill streak yapinca veriyor gazi...

O efekti Valve bulmuştu sanırım neydi adı Half life 2 ile gelmişti. (island demosu) Birçok oyuna koyuyolar artık onu. MAG'de de var, evet.

Dogrudur, hatirlamiyor olabilirim...

@Armageddon
    Oyunda amac cok adam oldurmek degil zaten... Soyle bir ornek vereyim; K/D ratio'nuz ne kadar yuksekse takimdan atilma ihtimaliniz de o kadar yuksek zira muhtemelen pusuya yatmis etliye sutluye karismadan gorduklerini avlayan bir snipersinizdir... Bomba yerlestirmeyen, defuse etmeyen, takim arkadaslarini revive etmeyen, repair yapmayan oyuncular hic tutulmuyor bu oyunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bu oyunda çok adam öldürmek için hızlı olmalısın,yapısı böyle.Move ile oynamaya kalksan anca ölüp durursun.

Zaten Move hız, hassasiyet ve hedef almayı sağlayamıyorsa oyuna adapte etmemeliler. Ben Move kullanıyorum ve gördüğüm kadarıyla beklenen precision'ı Move sağlayabilir. Wii Remote gibi birşey değil Move, ikisini birbirine karıştırmamak lazım.
  • @keyn
    Taktik ögeleri ve takım oyunu,oyunun bir parçası ona birşey demiyorum.

@Wassermann
    Ne kadar iyi adapte etseler,aim assist koysalarda;Move ile oynayanların gamepad ile oynayanlara karşı bir şansı olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 27 Eylül 2010; 18:09:56 >
  • Mag i tek geçerim.

Singularity oynamaktan biraz ara verdim ama 2-3 güne dönücem. 60 level yapaylım SEVR alıcam bende,

Platinumu cok zor bir oyun MAG..

Onun dışında 2.0 patch ile coşar oyun.

Oynayanlar farketmştir bıçak ile çok adam öldürülüyor bunu 2.0da çok aza indirgemişler.
  • MAG 2.0 update'i retail sürüme uyguladılar.

Bu yama ile gelen en büyük olay oyuna Move desteğinin gelmesi oldu. Bu yenilikten ziyade skill ağacı tamamen yenilenmiş(gözucu ile baktım ama süper olmuş) ayrıca artık oyun içinde para kazanarak silah, zırh ve aksesuar alabileceğiz. Daha önce skill puanı ile alıyorduk silahları, şimdi keyfimize göre cebimizdeki para ile alıyor hale gelmişiz, bu da süper olmuş böylelikle çeşitli skill-silah kombinasyonları yapılabilir.

İşe gittiğim için oyunu açıp deneyemedim ama gördüğüm kadarıyla bu yenilikler oyuna farklı bir boyut kazandıracak.
  • akşam bakayım bi yeni skill tree'ye... raven olup da eklemeyen kalmasın ayrıca: Gokhanca
  • Beyler.
    0 dan başlıyorum MAGe...
    Ne olayım?

Wesserman kardeşim SVER ol diyo. Türk klanı varmış galiba,
    varmı başka öneriler?
  • Raven i tavsiye ederim assault silahlari az tepiyor. Çok kolay aliyorsun düsmani.
  • MAG 2.0 ile silah ve ozellik satin alma olayi tamamen degismis...

Eskiden kazandiginiz skill puanlariyla silah filan aliyordunuz... Artik silah vb. alimini kazandiginiz kredilerle yapiyorsunuz... Atiyorum 9000 krediye AM50 aliyorsunuz...

Diger seyler; ornegin daha yuksek dayaniklilik, daha uzun bleed out suresi vb. ise skill puanlariyla aliniyor hale gelmis... Soyle bir ekran goruntusu koyayim ;

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE]

Butun skilller 1 puan... Gayet guzel olmus...

Artik bicakla adam oldurmek oyle kolay degil... Benim canimi sikan sey shotgun oldu, cok guclu olmus ve guclu olmasi bir yana mesafe tanimaksizin guclu olmus... Yakin mesafe silahi gibi degil yani... 15-20 metreden cat diye olduruyor, gicik bir durum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Beyler.
    0 dan başlıyorum MAGe...
    Ne olayım?

Wesserman kardeşim SVER ol diyo. Türk klanı varmış galiba,
    varmı başka öneriler?

Her türlü SVER derim, Raven üstün teknoloji silahlarına, Valor ise eğitimli askerlerine güveniyor. SVER'deki elemanlar ise savaş alanındaki adrenalin hissi ile yanıp tutuşuyorlar, tutku için adam öldüren gerillalar onlar. Arkada Apocalyptica çalarken suratında hockey maskesi ile adam biçmek istemez misin? Ayrıca ilginç bir şekilde de SVER'de kaybettiğim maç oranı %10, iyi oyuncular SVER seçiyor olabilir. Klan da var buradan bir arkadaş sağolsun beni davet etti, iyi insanlar sen de gelirsin, gördüğüm kadarıyla akşamları hep MAG'deler.
  • Bende yeni başladım benide ekleyin move ile nasıl olucak merak ediyorum
  • oyunu bende aldımç başladım oynamaya. ama bi sey soracam. oyuna girmeden ekranın sol alt köşesinde küye var yanında 6 rakamı yazıyor. nedir bu ya zamanla 1 den altıya kadar çıktı bulamadım ne olduğunu. bilen biri desinde o sayı 100 olmadan anlayayım ne olduğunu...
  • Bende dün başladım oyuna,baya zevkli.Tuşları dilediğimiz gibi atayamıyor olmamız kötü olmuş.Mw2 düzeni yapardım bunada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finfdg

oyunu bende aldımç başladım oynamaya. ama bi sey soracam. oyuna girmeden ekranın sol alt köşesinde küye var yanında 6 rakamı yazıyor. nedir bu ya zamanla 1 den altıya kadar çıktı bulamadım ne olduğunu. bilen biri desinde o sayı 100 olmadan anlayayım ne olduğunu...

Bir clan'a girersen o clan'daki online kişi sayısını söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.