Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
30.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ticari bir bakış açısı olmuş.
    Hobidaş mantığına biraz ters o anlamda Papirus hocamın sorgulaması.

Hayırlı satışlar dilemekten başka bir şansımız yok sanırım.
  • yahu yüklenmeyin o dışarıya fiyat forumdaşlara değil

bir arkadaşa lazım pm gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ekim 2015; 16:59:55 >
  • Cevaplandı
  • cihaz kalmayınca karaborsa oldu, bu ürünü tanıyan bilen yoktu 4-5 kişi konuyuburaya getirdik bu kadar şişirirseniz form harici binlerce okuyan var stokları bitirirler ondan sonra formdaş forumdaşı forum da öper...
  • orta yolu bulduk sıkıntı yok stok sorunu bilmem kaç güne gelme risk v.s. olunca çok da değil çok isteyen var bunu aldım en az 3 tane daha lazım
  • Sahibindene yeni ilan açtım hemen mesaj geldi

Cihaz gerçekten çok güzel stabil sadece ben online film izlemek istiyordum the Walking Dead takip ediyorum haftada bir bunu izlemek için cihaz fazla geldi yeni sezonda daha başlamadı bunun için cihazı elde tutmaktan vazgeçtim

Slimport aldım telefonu tvye bağlayıp haftada 40 dk sadece bu amaçla kullanmak daha mantıklı geldi

Fırsatçılık yapmıyorum karaborsa deyip iki kat fiyat istemedim gayet makul bir fiyata arkadaşla anlaştık

Zaten karaborsalık bir durum yok aliexpres de 66 usd ye var isteyen ordan alabilir kupon bulabilirseniz 3 usd indirim de kapabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu cihazda 3D ISO seyrederken aşağıda sorduğum atraksiyonlar yapılabiliyor mu? Sorularımın sadece 3D ISO'lara yönelik olduğunun altını özellikle çizmek istiyorum:

- Harici altyazıyla oynatım mümkün mü?
    - Harici altyazı özellikleri (font büyüklüğü, rengi, ekrandaki pozisyonu vs) değiştirilebiliyor mu?
    - Sinemaskop (2.35:1) 3D ISO'larda alt ve üst siyah bandı yok edecek şekilde orantıyı bozmadan görüntü zoom yapılabiliyor mu?
    - Üst madde belirttiğim zoom miktarı manuel değer vermeden otomatik olarak yapılıyor mu?

Birçok player 2D ISO ve mkv'lerde bunların hepsini yapabilse de 3D iso'larda bunuları yapamıyor (PC uygulamaları dahil). Dune 3D'lerde bu özellikler bulunduğu için Dune kullanıcısıyım.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 6 Ekim 2015; 9:18:41 >
  • Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum cihazını değiştirmek isteyenler pm den mesaj atsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu cihazda 3D ISO seyrederken aşağıda sorduğum atraksiyonlar yapılabiliyor mu? Sorularımın sadece 3D ISO'lara yönelik olduğunun altını özellikle çizmek istiyorum:

- Harici altyazı özellikleri (font büyüklüğü, rengi, ekrandaki pozisyonu vs) değiştirilebiliyor mu?
    - Sinemaskop (2.35:1) 3D ISO'larda alt ve üst siyah bandı yok edecek şekilde orantıyı bozmadan görüntü zoom yapılabiliyor mu?
    - Üst madde belirttiğim zoom miktarı manuel değer vermeden otomatik olarak yapılıyor mu?

Birçok player 2D ISO ve mkv'lerde bunların hepsini yapabilse de 3D iso'larda bunuları yapamıyor (PC uygulamaları dahil). Dune 3D'lerde bu özellikler bulunduğu için Dune kullanıcısıyım.

Hocam sen ince iscilik bekliyorsun bu dumduz oynatir sana hafif gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu cihazda 3D ISO seyrederken aşağıda sorduğum atraksiyonlar yapılabiliyor mu? Sorularımın sadece 3D ISO'lara yönelik olduğunun altını özellikle çizmek istiyorum:

Bir ihtimal diye yazmıştım ama durum bu şekildeyse dediğin gibi bu cihaz bana gitmez. Dune'la yolumuza devam edelim o zaman. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 6 Ekim 2015; 17:09:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Nasil yani ? Cihaz, arkadasimizin sordugu sekilde alt ve üst siyah bandı yok edecek şekilde orantıyı bozmadan görüntü zoom'u yapamiyormu ?
    Western Digitallerdeki, 1.0-1.1-1.2 seklinde zoom gibi.

• Hocam normal görüntüyü oturtamıyor ki zoom'u oturtsun...
  • Şu anda M-195 i yurt dışından temin edebileceğimiz güvenli bir site var mı arkadaşlar yardım lütfen.
    Yurtdışı alım konusunda acemiyimde.
  • Aliexpress de geribildirimi yüksek satıcılardan alabilirsiniz

Güvenlidir.
  • Bendeki Brick olan M-195 ile ilgili olarak Geekbuying firması ile yaptığım yazışmalar sonrasında , ürünü kendilerine göndermemi istediler.Firma ile iletişime geçecekler.

Aslında ilk baştan ürünü burada ( yani Türkiye'de ) servise verip yaptırıp yaptıramayacağımı sordular bana.

Bende " Burada bu ürünün satışı var , ne de servisi var.Üretici firmada haftlardır maillerime dönmüyor.Üstelik yazılım anlamında yapılacak her türlü kurtarma yazılımını da denedim.Sonuç yok "diye yazdım.

Adamlar müşterilerine karşı duyarlı ama satılan ülkeler hakkında tecrübesizler.Buradan onu anlıyoruz.

Sonuçta arızalı ürünü onlara geri göndermemi istediler ve arızalı ürünü kendileri firmaya ulaştırıp tamirini isteyecekler ve gönderecekler.

Şimdi öğrenmek istediğim şu :

Bu ürünü Çine' en ucuz olarak hangi kargo yöntemi ile ve ne kadara gönderebilirim ?

İnternetten okuduğum kadarıyla en ucuzu PTT Kargo ile göndermek gibi ama onunda ne kadar sürede varacağı Çin'e varacağı meçhul.

Bu konuda daha önceden ürün değişimi yada arızalı ürün sebebiyle Çin'e ( özellikle Geekbuying'e ) ürün gönderen arkadaş var mı aranızda ?

Kargo konusunda tavsiyeleri alalım bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bendeki Brick olan M-195 ile ilgili olarak Geekbuying firması ile yaptığım yazışmalar sonrasında , ürünü kendilerine göndermemi istediler.Firma ile iletişime geçecekler.

Aslında ilk baştan ürünü burada ( yani Türkiye'de ) servise verip yaptırıp yaptıramayacağımı sordular bana.

Bende " Burada bu ürünün satışı var , ne de servisi var.Üretici firmada haftlardır maillerime dönmüyor.Üstelik yazılım anlamında yapılacak her türlü kurtarma yazılımını da denedim.Sonuç yok "diye yazdım.

Adamlar müşterilerine karşı duyarlı ama satılan ülkeler hakkında tecrübesizler.Buradan onu anlıyoruz.

Sonuçta arızalı ürünü onlara geri göndermemi istediler ve arızalı ürünü kendileri firmaya ulaştırıp tamirini isteyecekler ve gönderecekler.

Şimdi öğrenmek istediğim şu :

Bu ürünü Çine' en ucuz olarak hangi kargo yöntemi ile ve ne kadara gönderebilirim ?

İnternetten okuduğum kadarıyla en ucuzu PTT Kargo ile göndermek gibi ama onunda ne kadar sürede varacağı Çin'e varacağı meçhul.

Bu konuda daha önceden ürün değişimi yada arızalı ürün sebebiyle Çin'e ( özellikle Geekbuying'e ) ürün gönderen arkadaş var mı aranızda ?

Kargo konusunda tavsiyeleri alalım bakalım...

Geekbuying,e değil ama Çin'e gönderim yapmıştım ben ptt kargo ile. Oldukça uygun fiyatlı. Çin'e ürün gönderdiğimi görünce sevindiler. Yav hep oradan geliyor, demek bizden de ürün gönderen varmış diye. Sorunlu ürün olduğunu söyleyince hayal kırıklığı yaşadılar :) Bir hafta içinde ulaşmıştı diye hatırlıyorum. Ama satıcı yenisini göndermişti zaten, beklememiştim.

• Eyvallah...

Benim araştırdığım kadarıyla da , PTT Kargo ile gönderim en mantıklısı gözüküyor. Sonuçta kargo maliyetinin astarı-yüzünü geçmemeli.Kaç paralık cihaz sonuçta.

Bir fırsat bulduğumda PTT Kargo ile görüşeceğim bakalım detayları.
  • Bu arada cihazı satın alan ve yeni alacak olan arkadaşlar için yazılım konusunda hatırlatmamızı tekrar yapalım.

Cihaz üzerinde gelen yazılım , güncel bir yazılım değil.

Bu yüzden alınan cihaz geldiğinde ; " Bluetimes -M195-RTD1195-pub_sdk9_0529_install.zip " olarak gözüken güncel yazılımı aşağıdaki linkten indirip kurabilirler.

https://www.sendspace.com/pro/dl/ti8txp
  • ben çine 35 tl ye göndermiştim. kısa sürede ulaşmıştı ellerine. PTT kargo.

anternatif fw linkleri

https://mega.nz/#!fpAHGZDQ!yOnkwaH5YKevaRZfYcC_SUF3K9SQYbCmFIPW7xKXlPo

https://mega.nz/#!fMcHkD6A!vXx16iYspUe28AO4a8EZQeAZ3IhHTzNJBIab0_-tYIg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 16 Ekim 2015; 18:53:01 >

• Sm arkadaşlar bende bu cihazdan aldım ve topiği baştan sona okudum fakat ne ilk sayfalardaki linklerden ne de gökmen arkadaşımızın verdiği son linklerden güncel fw dosyalarına ulaşamadım. Yardımcı olabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.