Şimdi Ara

Lysde 20bin için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldız teknik bilgisayar mühendisliği istiyorum şu anda genel olarak sınav netlerim :
    34 Türkçe 25 Sosyal 27 Matematik(Geometri çözmüyorum hiç çalışmadım daha ona) 22 Fen sizce şu anda neleri yapmam lazım lys 20.000 için?

• Fen ve matematiği 30'a sabitle en az.
  • hocam ben de aynı bölümü istiyorum ama dediğiniz şey sınavın zorluğuna göre değişir hani kolayda 140 yapan 20 k yapabilirken zorda 100 yapan 10k yapabiliyor . yapmanız gereken şey yapabildiğinizin en iyisini yapmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyeceğim tek şey acilen geometri başla.Çünkü geometri kimya biyoloji gibi çalışınca anında olacak bi ders değil sene başından beri sürekli soru çözmen lazımdı ki mf4 istiyosun mattan sonra geometri gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı okul ve aynı bölümü istiyoruz hocam, töderde kaç puan geldi?
  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    -TheDifference- kullanıcısına yanıt
    odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    @Yalmavuz Feni yapamıyorum ya kimya biyoloji yapıyorum ama fizik 4-5 net geliyor en yüksek 10 yaptım şu ana kadar. Tabi optik elektrik falan bilmediğim için etkiliyor biraz.
    @odtulumezun Dershanedeki geometrici ile tartıştığım için derslerine girmedim 1 ay o biraz etkiledi

şimdi 0dan başlayıp 1 ay içinde ygs geometriyi kapatmayı planlıyorum olur umarım.
    @-TheDifference- Tödere girmedim ama özdebirde 14k yaptım
  • Bende yildiz teknik bilgisayar müh istiyorum.Turkce 30 mat ayni 27-32 arasi fen 20 felan toderde 330 aldim bakalım olucak mi olmassa ege pc inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.