Şimdi Ara

LYS1'de 70/80 yapmak.. Edit geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler böyle bir hedefim var umarım olursa eğer uplarım.

Şimdilik yaptıklarım.

Karekök bitti. Palme sentez 12li bitiyor (10dayım). Sonuç,derece,endemik,metin yayınlarının denemelerini sipariş verdim umarım cuma ulaşır elime olmadı pazartesi. Konu eksiğim yok mezun olduğumdan ötürü 12.sınıf konularına oldukça hakimim. geometri biraz korkutuyor ama onu da umarım denemelerle atlatacağım.

Zamanı kullanmayı öğrenmeliyim sınavda 80 soruya birden odaklanmak zor olacaktır çünkü geçen yıllarda 50 soru mat 30 soru geo olunca olay biraz daha farklı oluyordu..

Herkese bol şanslar. Tavsiye verecek olursa(Kitap vs..) beklerim.

Yeni edit: Gençler geçen sipariş ettiğim kitapları yazayım dedim..

Sonuç derece(10lu),sonuç(10lu),metin,endemik denemeleri şuan elimde

Sonuç dereceyi sona bırakıcam..

Şu an sonuç 10luyu çözüyorum sorular güzel,aralarda ösymden araklama sorular gördüm ama gene orta şeker denebilir..

Bu arada endemik hariç hepsi çözümlü bu da almak için avantaj denebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka126 -- 4 Nisan 2017; 0:28:52 >

• Apotemi fasikülleri güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AppleFB

Apotemi fasikülleri güzeldir

onları çözdüm geçen sene türev,integral,limit,trigonometri olanları bitmişti. apotemi denemelerini de çözmüştüm fakat çıkınca bir daha çözerim herhalde.
  • Zaman konusunda yanlış düşündüğünü düşünüyorum çünkü genelde 50 matematik sorusu için süre az, 30 geo için süre fazla bulunuyordu. Şimdi ikisine de gayet rahat yapılabilir seviyeye geldi. Kitap tavsiyesi olarak değil de geometride master yapman çok işine yarayabilir sürpriz şekilde 73-75net gelebilir ve geoyu 25dkda bitirirsen matematikte her soruya tek tek zaman ayırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 29 Mart 2017; 22:41:10 >

Orijinalden alıntı: MajoooR

Zaman konusunda yanlış düşündüğünü düşünüyorum çünkü genelde 50 matematik sorusu için süre az, 30 geo için süre fazla bulunuyordu. Şimdi ikisine de gayet rahat yapılabilir seviyeye geldi. Kitap tavsiyesi olarak değil de geometride master yapman çok işine yarayabilir sürpriz şekilde 73-75net gelebilir ve geoyu 25dkda bitirirsen matematikte her soruya tek tek zaman ayırabilirsin

eyvallah dostum. geometri ile matı nasıl çözmemi önerirsin?

1)önce mat sonra geo sorularına bakmak
    2)mat ve geo eğer karışık gelirse hepsini karışık çözmek
    3)önce geo sonra mat sorularını çözmek

geometri temelim var eksik olan konularım sadece şu konikler,elips falan

Orijinalden alıntı: DonOctovia

Palme sentez nasıl hocam?

matematik orta seviye geometri ise bence orta üstü ve güzel.
  • Hocam benim de 12. sınıf konuları yavaştan hallolmak üzere. Nisanın son haftasına gelmeden LYS mat konuları biter sanırım. Geometriyi de düzenli olarak ilerletiyorum. Sonrasında mayısın yarısına kadar soru bankası çözmeyi ve kalan zamanda da deneme çözmeyi düşünüyorum. 65+ lık bir plana benziyor mu sence?

Orijinalden alıntı: anka126

quote:

Zaman konusunda yanlış düşündüğünü düşünüyorum çünkü genelde 50 matematik sorusu için süre az, 30 geo için süre fazla bulunuyordu. Şimdi ikisine de gayet rahat yapılabilir seviyeye geldi. Kitap tavsiyesi olarak değil de geometride master yapman çok işine yarayabilir sürpriz şekilde 73-75net gelebilir ve geoyu 25dkda bitirirsen matematikte her soruya tek tek zaman ayırabilirsin

Hocam ben iyi bi öğrenci değilimdir size kıyasla diye tahmin ediyorum ama düşüncemi söyledim dikkate almanıza sevindim söyleyim bildiklerimi..

Şahsen bende bu dediklerimi bi hocamdan öğrendim yukardakilerin üstüne şunları dedi:

Turlama tekniği yap, analitik geometriye çok önem ver. Turlama tekniği zaman açısından yine, analitiğin bu yıl önemi ise türevden integralden 5 soru geldiğini düşünürsek analitikten 8 soru geliyor olması.

Eğer analitik fasikülü tavsiyesi istersen de: ekstremum yayınları analitik tavsiye ederim, apotemi yazarı barış şahbazın apotemiden ayrılıp çıkarttığı bir fasikül ve baya iyi. Hem doğru, nokta, çember ve düzlem analitiği tekrar etmiş olursunuz hem de eksiğiniz olan konikleri de halledersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalmavuz

Hocam benim de 12. sınıf konuları yavaştan hallolmak üzere. Nisanın son haftasına gelmeden LYS mat konuları biter sanırım. Geometriyi de düzenli olarak ilerletiyorum. Sonrasında mayısın yarısına kadar soru bankası çözmeyi ve kalan zamanda da deneme çözmeyi düşünüyorum. 65+ lık bir plana benziyor mu sence?

tabi hocam gayet iyi ve bence bu sene lysde geometri gerçekten fark attıracak olan yer olacak onun için geometriye her gün özen gösterin.

quote:

Orijinalden alıntı: anka126

quote:

Hocam ben iyi bi öğrenci değilimdir size kıyasla diye tahmin ediyorum ama düşüncemi söyledim dikkate almanıza sevindim söyleyim bildiklerimi..

Şahsen bende bu dediklerimi bi hocamdan öğrendim yukardakilerin üstüne şunları dedi:

Turlama tekniği yap, analitik geometriye çok önem ver. Turlama tekniği zaman açısından yine, analitiğin bu yıl önemi ise türevden integralden 5 soru geldiğini düşünürsek analitikten 8 soru geliyor olması.

Eğer analitik fasikülü tavsiyesi istersen de: ekstremum yayınları analitik tavsiye ederim, apotemi yazarı barış şahbazın apotemiden ayrılıp çıkarttığı bir fasikül ve baya iyi. Hem doğru, nokta, çember ve düzlem analitiği tekrar etmiş olursunuz hem de eksiğiniz olan konikleri de halledersiniz

eyvallah hocam turlama önemli sağ olasın.

• Gençler geçen sipariş ettiğim kitapları yazayım dedim..

Sonuç derece(10lu),sonuç(10lu),metin,endemik denemeleri şuan elimde

Sonuç dereceyi sona bırakıcam..

Şu an sonuç 10luyu çözüyorum sorular güzel,aralarda ösymden araklama sorular gördüm ama gene orta şeker denebilir..

Bu arada endemik hariç hepsi çözümlü bu da almak için avantaj denebilir..

I'm not good at future planning. I don't plan at all. I don't know what I'm doing tomorrow. I don't have a day planner and I don't have a diary. I completely live in the now, not in the past, not in the future.
  • Hocam endemik nasil denemeler arasinda en begendigin hangisi şu ana kadar

TOBB ETÜ 2017 GİRİŞLİLER
  • Ygs sonucun kaç ve ygs matematikte neleri çözdün kitap olarak

Orijinalden alıntı: HarperWine

Hocam sorun degilse ygs kac geldi?

ygs5-138bin hedef 15bin.

sınavda aksilikler oldu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka126 -- 4 Nisan 2017; 1:6:30 >

Orijinalden alıntı: nickxarus5858

Hocam endemik nasil denemeler arasinda en begendigin hangisi şu ana kadar

endemiğe bir göz gezdirdim fakat en sağlamı sonuc derece gibi duruyor ama geometrilere bayıldım.

endemik güzel fakat en zoru değil.

Orijinalden alıntı: Immanuel Tolstoyevski

Ygs sonucun kaç ve ygs matematikte neleri çözdün kitap olarak

ygs sonucum hiç iç açıcı değil hocam onu geçelim lys için merak ettiğin varsa sorabilirsin.
  • Karekökü bitirdiysen çalışmana gerek bile yok denemeleri al çöz derim zaten öylede yapmışsın sınava 2 hafta kala karekökten yapamış olduğun soruları tekrar incele hatta mümkünse çözümüne bakmadan kendini dene. İyi çalışmalar

Orijinalden alıntı: Immanuel Tolstoyevski

Karekökü bitirdiysen çalışmana gerek bile yok denemeleri al çöz derim zaten öylede yapmışsın sınava 2 hafta kala karekökten yapamış olduğun soruları tekrar incele hatta mümkünse çözümüne bakmadan kendini dene. İyi çalışmalar

eyvallah hocam size de iyi çalışmalar.. sonuc denemelerini tavsiye ederim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.