Şimdi Ara

LYS'yi atlatmış insana telefon tavsiyesi (2300tlye kadar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 1 yıldır harıl harıl çalıştığım LYS'yi çok şükür atlattım. İstediğim yer olacak gibi. Uzun süredir renksiz telefon kullanıyorum. Daha dokunmatiğe geçemedim bile. Bunun şerefine istediğim telefonu alacak ailem. Piyasadan baya uzak kaldım ama ara ara htc one, iphone 5 ve samsung galaxy s4 incelemelerini izledim. aslında 3ü arasında kararsız kaldım. ama ekranı retina ekranmış falan gibi şeyler ne demek bilmiyorum ya da işlemcisinin özellikleri hangisinin iyi bilmiyorum. o yüzden belki onlardan daha iyi bir telefon vardır başka önerilerde de bulunabilirsiniz. benim için önemli olan oyun oynamayı çok seviyorum. oyun ve uygulaması çok olan ve oyunları kasmadan oynayabileceğim bir telefon istiyorum. htc one oyunlara kasıyormuş dhnin incelemesinde öyle denmişti. bi de internette rahatlıkla dolaşabilmeyi istiyorum. kamerası çok da önemli değil. aslında htc one'ın boomsound özelliği falan çok hoşuma gitti ama dediğim gibi oyunlarda kasması ve genelde kullanıcılardan duyduğum "htc bi telefonu üretip bi daha bakmıyor, hiç işletim sistemi güncellemesi yapmıyor." yorumları. kafam çok karışık. ama bıktım artık bu iğrenç telefonumdan dhye güveniyorum. daha çabuk karar verebilmem adına konuyu okuyanlar yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 23 Haziran 2013; 20:25:57 >

• İphone 5 en uygunu ısınma yapmaz tüm ihtiyaçlarını karşılar ama ios boğuyor insanı büyük ekran seviyorsan xperia z.. unutma her telefonun eksikleri var.. sana tavsiyem telefonları avm lerde eline alıp incelemen.. bizler buradan iphone 5 in ekranı retina,xperia z nin tft deriz.. ama senin gözüne nasıl gözükür.. bunlar önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winamp2 -- 23 Haziran 2013; 11:19:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım teşekkürler. iphone 5 ve s4ü yan yana inceledim s4ün ekranı daha güzel geldi. bi de s4 çok ince ve hafif olunca iphone 5 kaya gibi göründü gözüme. htc one hiçbir yerde yok o yüzden elime alıp incelemedim. tavsiyenize göre xperia zye de bakarım. dediğiniz gibi her telefonun eksiği var aslında çok da düşünmeden direk almak lazım. ben biraz kararsızımdır da o yüzden çok sorun yaşıyorum telefon alma konusunda.
  • Fiyat limiti yoksa iPhone 5 32 GB, iOS , Androidden çok daha memnun kalacağınız bi sistem. Ama yakında yeni iPhone'un tanıtılması bekleniyor tabi. Yeni iPhone'u bekleyebilir, veya iPhone 5 32 GB alıp önüne arkasına film çektirip bi tane de kılıf alıp çok çok uzun süreler kasma ve en ufak takılma bile olmadan kullanabileceğiniz bi telefon. 3bin lira beni zorlamaz dersen 64 GB da alabilirsin

Öte yandan Galaxy S4 pek düşünme derim stabilitesi şu an iPhone'un yanında kötü kalıyor biraz.
    Android'in en stabil sistemi HTC One'da şu an bence. Ona da bir bakın derim

Kişiselleştirme sınırsız olsun stabilite ortanın üstü diyorsan Android
    Kişiselleştirme çok az olan ama süper stabilite ve süper oyun performansı diyorsan iPhone 5 veya sonraki modeller.

Şahsi fikrimi sorarsan, elimde olsa bugün gider ve 32 GB iPhone 5 alırım, bir de ekran filmiyle güzel bir kılıf.. Şarjı biraz az gitse de, çok iyi bir telefon. Ortalama bir kullanımda 1 günü çıkarır.

• Of ne zor bu telefon işi. şimdi de iphone 5 gözüme iyi gözükmeye başladı. 32gb çok pahalıymış o kadar da para veremem ama
  • S4.

• Şahsi tecrübem ve fikrim i-phone almaman. andoid telefonların en önemli sorunları şarj ömürleridir. bu doğrultuda note2 çok iyi. sony önerirdim ama görüntüsü haricinde takılmaları ve entegre bataryası, geç gelen android güncellemelerinden dolayı asla derim. htcyi bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 5

• +1 takip. Ayrıca s3 ve s4 arasındaki para farkına değecek kadar fark var mı?
  • htc one'ı niye kimse önermedi ki? kullanan yok mu?
  • sen ilk defa adam gibi bir telefon alacağın için galaxy s3 bile senin için fazla gelecektir
    fazla açılma derim 1100 tl civarına bi s3 al
  • para önemli değil çünkü ben bi telefonu alınca çok uzun süre kullanıyorum. şimdiden iyi bir şey alayım ki 3-4 yıl kafam rahat kullanayım
  • Galiba htc one a daha yakınsın.. tabi htc nin sense arayüzü ram i sömürüyor.. ses konusunda htc bi adım önde.. blackberry z10 var karizma telefon bi incele derim.. ben olsam beklerdim çünki iphone 5s,htc butterfly s,xperia honami yolda..harika telefonlar..

• evet ya ben de beklesem mi diye düşünüyorum. kaç yıl korkunç telefonlar kullandım 2 ay daha beklesem ölmem herhalde gerçi htc butterfly s Türkiyeye gelcek mi kesin değil diyorlar. iphone da gıdım gıdım özellik ekliyor ya 5s'in 5ten ne kadar farkı olabilir ki diye düşünmüyorum. thc butterfly s'i bekleyebilirim ama. bu dediğin telefonlar ne zaman çıkacak biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 23 Haziran 2013; 17:08:41 >
  • xperia sp
  • Nexus 4 al hem ucuz hem de iyi ama illa da 2000 tl verecem diyosann htc one

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Nexus 4 al hem ucuz hem de iyi ama illa da 2000 tl verecem diyosann htc one

adamın başını belaya sokmayın, alsın xperia sp rahat etsin

3-4 sene kullanacaksa nexus alıp günde 2 defa şarj mı edecek telefonu, adam gurbette ailesi merak eder, şarjla mı uğraşacak

kardeş sen xperia sp al, telefon süper hemde ailenin bütçesini sarsma, artan paraya da yurt taksitini falan ödersin.
  • sony'e pek sıcak bakmıyorum. bir de istediğim yer burası zaten. yani ailemle yaşamaya devam edeceğim. o yüzden istediğimi aldırabiliyorum zaten. üniversitede hiçbir masrafım olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

sony'e pek sıcak bakmıyorum. bir de istediğim yer burası zaten. yani ailemle yaşamaya devam edeceğim. o yüzden istediğimi aldırabiliyorum zaten. üniversitede hiçbir masrafım olmayacak

o zaman az daha bekle eylülde note 3 al

note 3 çıkınca tüm piyasa alt üst olacak
  • note 3ü bilmem ama htc butterfly s için bekleyeceğim sanırım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.