Şimdi Ara

LYS-YGS puanları ve Özel üniversite olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben 11.sınıf anadolu öğretmen lisesi öğrencisiyim(şimdi ismi sosyal bilimler oldu) ileride yazılım mühendisi olmak istiyorum bu bölüme mf4 ile giriliyomuş o ne oluyor bana ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz birde bahçeşehir üniversitesi bu bölümün en iyisi, taban puanı da 421 bu üniversite özel ya tam burslu bile girseniz vizelerden falan kalırsanız bir miktar para ödemek zorunda kalıyormuşuz(öyle duydum) bu doğrumu doğru değilse biz oraya tam burslu girdikten sonra her hangi bi ücret ödememiz gerekicekmi ? birde 420-430 puan yapmak için (mf4 ten) ortalama hangi derslerden kaç tane net yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ayrıyeten arkadaşlar şu özel üniversite olayını sadece bilenler yazsın kulaktan dolma bilgileri yazmayın lütfen hani abisi ablası bir yakını özel üniversiteye gidenler bilir onlar yazsın lütfen.
    Teşekkürler.

Edit: Arkadaşlar yazmayı unuttum üniversite programına baktımda neredeyse hepsinin yanında EN(ingilizce) yazıyor bu dersler komple ingilizce mi işeniyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slothful_ -- 1 Aralık 2015; 22:30:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.