merhaba arkadaşlar bayadır foruma bi şeyler yazmıyordum an itibariyle ygs mat kimya biyo fizik bitti ama geometriden kare çember üçgen falan konuları bittide benim elim analitiğe hiç gitmiyor o konuyu görünce acaip tırsıyom ve hiç elime de alasım yok ne yapcam bilmiyorum bu analitikle bi de ezbere dayalı gibi sanki azcık neyse bi şekilde halletcem ygs türkçe tarih coğrafya felsefe hiç çalışmadım tarihime güveniyorum gayet iyiydir coğrafyayı okulda seçmeli ders olarak bize seçtirttiler bu yıl okulla halletcem türkçede aynı şekilde okul açılınca başlıcam lys ye başlıcam ama nereden başlayayım bi türlü bilemiyorum şöyle diyeyim benim lys matim iyi sadece bu 12. sınıfın konusu yok diğer konulardan sadece soru çözcem. lys kimya kimyadan sadece benim 11. sınıf konuları var ve yerine iyi oturmuş şekilde hocamız gayet iyiydi ama 10. sınıfta bi kimyacımız vardı afedersiniz ama kimyanın k sini bilmiyor ve zaten ilkokul fen hocasıymış duyuynca dünyam yıkıldı ve 10. sınıf bende hiç yok arkadaşlar bi de anadolu lisesine gidiyorum lakin anadolu lisesi 9 ve 10 da bize düz lise hocaları giriyodu ve çoğu hoca berbattı zaten lisem düz den anadolu lisesine geçmiş bir liseydi ama 11 de hherşey düzeldi allahtan geç oldu ama neyse yani kıimyam ygs kısmı 9 ve basitti ama 10 dediğim gibi yok. geometriyi ise şu 1 ay içinde ygs lys ortak hareket ederek bitircem. fizik bitti ama lys var zaten ygs den tek farkı galiba ek olarak bu atom modelleri modern fizik falan filan kısımları ekli galiba onlar biraz ezber gibi. biyo bi sistemler boşaltım üreme falan kaldı.şimdi ygs denemeleri çözcem. arkadaşlar bir ayda sizce lys konularım bitermi nasıl bir program yapmalıyım lys çokmu zor halledemem mi sizce bir ayda ? lütfen yardım
not: dershaneye gitmiyorum arkadaşlar çünkü annemi sıkıntıya sokmak istemiyorum. babamda herhangi bi şekilde ne bana ne de kardeşlerime ne anneme bi faydası yok aşırı bencil sadece ben yapılı bir adam. affedersiniz ama ondan nefret ediyorum her gün bağırıyor kızmak için yer arıyor herkese geçen kitap alcam bana para verirmisin dedim hallederiz deyip maaş günü şuraya borcum buraya borcum var deyip geciştirdi zaten dershaneye gitmiyorum ve internetten çalışıyorum bilgisayar nerdeyse bende o da eline alıp internete girmek istiyor bende hayır ders çalışcam deyip vermiyorum vermiyorum diye dövecek bazen öldüresim geliyor sonra sabır diyorum... annemi ve kardeşlerimi çok ağlatıyor bi tek onlara sözü geciyor ama ben yapım gereği biraz dikine gidenim çok kavga ederim onunla bağırtım eksik olmaz bi tek evde ben karşı çıkıyorum bana avukat ol deyip duruyor bilmeden konuşuyor ama ben tıp okuycam. inşallah bi şekilde tıpı kazanırım annem ve kardeşlerimide alıp gidicem tek sürünsün bu arada dershaneye gitmiyorum sizce bi eksisi olur mu internetten hep çözümlü videolar dinliyorum yazıcı var evde ordan da test indirip çözüyorum çok uzun oldu ama göörüşleriniz benim için çok önemli arkadaşlar şimdiden saolunn
1Aya tum lys imkansiz ama sen basla herdersten 2konu hallet en az
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
çözemediğin soruları cozdurcek bırılerı varsa dershane gereksız denemeyı alıp cıddıyetle evde cozersın. baban konusundada üzüldüm gercekten ne babalar var neyse lys yi ygs ye 1 ay kalana kadar yaymanı tavsıye ederım bır kere bıtırmek yetmıyecek bır sınav cunku helekı bu senekı sınav tabı 1 kere bıtırıp tekrar donerım dersen aralıga kadar ıyı kasarsan biter gibime gelıyor kasımda olabılır