Şimdi Ara

LYS'ye girsemmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sonuç şu amaç özel yetenek sınavlarına girmekti giriceğimde fakat LYS ye girsem birşeyler yapabilirmiyim acaba?? Bölümüm sayısal

• cevap yokmu
  • 40 liran cebinde kalsın ...
  • gendimi mi yazayın,daçmini mi yazayın,lys'ye mi gireyin?
  • Gir... Girme diyenlerede aldırma ygs den düşük yapanlar üniversite kazanamaz mı yani? bu mudur? o zaman tek sınav sistemine dönülsün.. Dediğim gibi aldırma gir.
  • Girme!!
  • bencede girme dostum.bak en mükemmel yapsan lys yi bile 340 puanı aşamayacaksın bu halle.bu yüzden uğraşma kafanı rahat tut adam gibi çalış seneye gir.40 tl cebinde kalsın.şimdiden ygs ye çalışmaya başla.
  • kardeşim bende senle aynı durumdayım. lys giricem şansımın çok az olmasına rağmen denicem kendimi ve ona göre seneye tekrar giricem.hiç değilse tecrübe olur senin için bunun için 40 tl nin lafını yapmaya değmez.
  • bence girsin o sınava girdimi banka kazancak banka ona bi dekont vercek o dekontl kağıtlarını satan kazancak sınava calışırken silgi kalem harcıcak kırtasiye kazancak sınava giderken otobüse biner belki otobüscü kazancak ve devlet cebini doldurcak
  • yahu ben özel yetenekle girilen bölümlere başvurmak için YGS ye girdim zaten.Seneye gir diyenler bile olmuş
  • Gir kardeşim sınav tecrübesi olur. Hayat bir sınav değilmi? KPSS,ALES vs büssürü sınava giricen belki 40 liranın lafımı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.