Şimdi Ara

LYS YE BAŞLIYORUM, KİTAP TAVSİYESİ - MF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ygs yi 85-90 nete sabitledim (daha da artmıyor) denemelere başladım. Şimdi LYS başlamak istiyorum ama hangi kitabı alacağımı bilmiyorum. Okulda hiç LYS kısmını görmedim (meslek lisesi) sadece MAT-2 den biraz logaritma biliyorum yoksa fen derslerinden falanda hiiiç temelim falan yok. Beni biraz yönlendirirseniz güzel olur

• br ile başla bence fonksiyon trigonometri limit türev şeklinde
  • Xabi Alonso kullanıcısına yanıt
    Hiç temel yoksa görmediysen Şenol Hocanın Merhaba Lys kitabına göz atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Hiç temel yoksa görmediysen Şenol Hocanın Merhaba Lys kitabına göz atabilirsin

hocam fazla hafif kaçmasın o, çünkü ygs matematiği palmeden bitirdim fazlada zorladığı söylenemez. yani attan inip eşeğe binmek gibi olmazmı
    Hocam hiç görmedim diyen sensin, bence hiç görmeyen birine yeterli olur tabii ki sen daha iyi biliyorsun kendini. Hem o kitabı hızlıca bitirsen Ygs'den önce Lys temeli atmış olursun Lys döneminde daha basit çalışırsın gibime geliyor

Kendimi zorlamak isteyerek öğrencem dersen kitabını al Behzattan ilerle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Hocam hiç görmedim diyen sensin, bence hiç görmeyen birine yeterli olur tabii ki sen daha iyi biliyorsun kendini. Hem o kitabı hızlıca bitirsen Ygs'den önce Lys temeli atmış olursun Lys döneminde daha basit çalışırsın gibime geliyor

Kendimi zorlamak isteyerek öğrencem dersen kitabını al Behzattan ilerle derim

fen dersleri için tavsiyeniz varmı
    Malesef, ama bir an önce başlamanız gerekiyor çünkü bir sayısalcı lys hiç bakmamışsa ygsden önce yetiştirmesi bence çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim tavsiyem al apotemi fasıkullerı int video izle çöz mat için. Herkes abartıyor çok zor diye ama inanma. Onlar göz korkutmaya çalışıyor. "Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebildiği kadar başarılı olur. %100 inandığın sürece herşeyi başarabilirsin." ne zaman zorlanıyorsun içinden bu sözü şöyle emin ol etkisi olacaktır. Fizik için karaağaç fasiküllerı yeter bence, bıyo fikrim yok Kimya video izle not çıkar palmeden (varsa) çözersin. Benim fikrim böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdellBeckhamJr

Benim tavsiyem al apotemi fasıkullerı int video izle çöz mat için. Herkes abartıyor çok zor diye ama inanma. Onlar göz korkutmaya çalışıyor. "Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebildiği kadar başarılı olur. %100 inandığın sürece herşeyi başarabilirsin." ne zaman zorlanıyorsun içinden bu sözü şöyle emin ol etkisi olacaktır. Fizik için karaağaç fasiküllerı yeter bence, bıyo fikrim yok Kimya video izle not çıkar palmeden (varsa) çözersin. Benim fikrim böyle.

palme lys sb iyimidir hocam
    Kimya için evet tavsiye ederim üstüne bi de organik çözersin tamamdır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun, bu arada neden ygs de netlerin artmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

mesajım bulunsun, bu arada neden ygs de netlerin artmıyor?

kapasite meselesi herhalde olmayınca olmayınca olmuyor, bir sene daha hazırlansam olurda hedefim o kadar uçuk değil zaten
  • up
  • Hedefin ne hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Hedefin ne hocam ?

anadolu üniversitesi endüstri mühendisliği dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.