Şimdi Ara

LYS Sözel yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ne kadar ezberlersem ezberleyeyim illa sorularda yanlışlarım çıkıyor. Daha çok genel kültürle alakalı gibi güvender fem falan yeterli değil..Bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı?Özellikle edebiyat tarih ve coğrafya için.Genel kültür tarzında ilk,önem, ya da coğrafya için kutuplardaki ülkeler, ülkelerin önemleri.
    Coğrafyada çok gerideyim kapatır mıyım bu açığı bu sürede bilemiyorum.
    Bir de edebiyatta şifre diye bir kitap duydum daha iyi akılda kalıyormuş. Bilginiz var mı

ben baktım işe yaramaz :P

bi de geçen yıl bi arkadaşm o kitabı kullanıyodu,iyiydi de, ama hep şifrelerle ezberlemişti,şifreyi unutunca giderdi yani.ve sınavda kalmış ööööylee. kırmızı biber miydi şifre mor patlıcan mıydı falan diye düşünmüş,karıştırmş hepsini. ben kullanmıyorm,kullanmam da
  • ahahah :D o heyecandan unutması doğaldır. bende ygsden denemelerde 370 yapan ben 270 aldım o heyecanla, bilirim.
    peki ne önerirsin?? :)

matözürlütipiksözelci : gerçekten çok bunaltıcı. ben daha cumhuriyetteyim, şaka gibi en belalı konu bence :)))

öneri kısmına gelince yani edb.ta yazmaktan başka bişey yapmıyorm ben sürekli yazarak çalışıyorm 54-55 netlerm şu an. 56da 56 yapmak istiyorm, edb.ta zorlayıcı soru cumhuriyetten gelr,adını bile duymadığımız kişiler çıkabilir. 2 tane uzun,zorlayıcı cumhuriyet sorusu geliyo hep.o soruya gelince bi duruyorm önce derin bi nefes alıyorm,bütün dikkatimi topluyorm ve o şıkları kelime kelime okuyorm. çünkü kolay oluyo aslında ama dikkatten kaçırıyorz o yzdende zor gibi geliyr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    8 yıl önce açıldı
    YGS-LYS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okul için devamsızlık hakkım var ama evde kalırsam erken kalkmam ben biraz uykucuyumdur, okul da artık boş olduğu için ses olmuyr,alıyorm kitaplarımı 8de okulda gidiyorum. çıkış 2.40 ama hocalarla muhabbete gidiyorm arada bi, genelde 4 saat falan çalışıyorm okulda.
    o gün d.hane varsa gece 9dan 1e kadar falan çalışıyrm tekrar. günde 8saat falan
    d.hane yoksa 3ten sonra boş oluyorm gece 1-2ye kadar çalışıyorm yine 10saati buluyodr ama
    öyle ohaaaa dencek kadar değil yine de çünkü 10saatn bütün dakikalarını ders çalılarak falan geçirmiyorm yani :D arada kalkıyorm kahve falan yapıyorm, dolaşıyorm,evdekilerle muhabbete gidiyrm 10-15dk, dolabı karıştıyorm atıştırck bişeyler arıyormm falan,kafamı dağıtıp tekrar dönüyorm yani.
    tabikide sadece edb. değil her gün her dersi çalışıyrm ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.