Şimdi Ara

LYS SONUCUM SSLİ!! SORULARI ALIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
48
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu da benim lys sonucum. Sormak istedikleriniz varsa cevap vermeye yardımcı olmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknaks -- 3 Kasım 2016; 13:38:38 >

• ego tatmini completed
  • Sadece merak ettiğiniz bir şeyler var mı diye açıyorum. Bir sürü kişi paylaşıyor ayrıca.
  • Yere düşen aylik 5 BİN TL burslari ne yapiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi sorayım günlük kaç saat çalışıyordun ne istiyorsun?

• okul puanın 1 kişi öne geçirmiş mf 4 te
  • Tebrikler.

son sene özellikle nasıl calıstın paylasabilir misin

Ne yazmayı planlıyosun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorrschach -- 1 Temmuz 2015; 3:31:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günlük sanırım 5 saat ile 8 saat arası çalışıyordum. Bu değişkendi. Son haftalara doğru o kadar sıkıcıydı ki bıraktım denebilir. Tıp istiyorum.
  • Yazın ne calistin?

• quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

Mat Geo dan hangi kaynakları bitirdin hocam ygs türkçe mat tan ne onerirsin nasıl çalıştın programın var mıydı nasıldı

Ben her sınıfı ciddiye aldım. 3 tane soru kitabı bitirirdim her dersten ortalama. Örneğin matematikten karekök, zambak, final çözmüşümdür.Geometriden de aynı şekilde. Son sene temelim iyiydi. Femsetler, fem1 kitapları dergilerden takip ettim. Özellikle bir şeyler bitirmedim

Lys Matematik için ;

Lys karekök mat

fem lys mat 2

simetri lysler

ayrıca deneme çözdüm bol bol dersanenin verrdği yaprak testler vs.

geometri

Lys karekök geo

Fem lys geo

final lys geo

yine dersanenin kaynakları.

Ygs türkçe için güvender konu anlatımlı güvender soru bankası kalın ve işlevlidir.

çalışma programımı daha çok şu şu konuları bitireceğim tarzında yapardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: obloo

Yazın ne calistin?

Yazın kendime 7 saat çalışma hedefi koydum ve hemen hemen er gün uyguladım. İlk olarak simetri lys mat 1 2 3 4 ün yarısını bitirdim lys final mavi kitabı çözdüm, lys mat femi çözdüm. Fizik lys simetriyi bitirdim.Final, ekstrem, fem soru bankalarını bitirdim. Coğrafya biyoloji özeti yazdım.
  • Allah bu sonucunu hayırlara vesile etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: laziko61

Allah bu sonucunu hayırlara vesile etsin.

Teşekkür ederim bütün arkadaşlar için inşallah.
  • Fizik kimya ve biyolojiye nasil calistin ozellikle fizige ?

• Hocam sen ne yapmışsın ya öyle bu nedir :( Ama mat ve kimyada seni geçmişim fiziktete aynıyız :))) Ama geo ve biyoda beni fena geçmişsin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: goldays

Fizik kimya ve biyolojiye nasil calistin ozellikle fizige ?

İşin mantığını anladıktan sonra çok iyi bilsem de yine de soru çözdüm. Çok soru çözmek gerçekten önemli. Zaten işlemli soruları genel olarak herkes yapıyor. BU sözel kısımları kitaplardan kestim tam karşımdaki duvara astım. Her gün okudum . Bilirsiniz leptondu kuarktı vs. Ayrıca hoşuma giden ince soruları bir deftere yapştırdım . O gerçekten çok çok şey kattı bana .Bir defter aldım hangi ders olursa olsun rastgele yapıştırdım.

Biyoloji olimpiyatı çalıştım ben. Çok fazla kaynaktan konu anlatımı okudum. Biyolojide en önemli şey tekrar. Her gün tekrar etmelisiniz. İster soru çözerek ister konuyu okuyarak ikisi aynı anda daha iyi olur tabi :)

Kimya sanırım en az çalıştığım derslerdendi.Organiği çok geç bitirdim ben.Ama organikte bence sorudan çok okumak önemli. Onun dışında Simetri tabiki ve fem dergiler çok şey kattı. Soru kitabı olarak fem lys kimyayı adam akıllı bitirdim.

• İnternetteki videolardan yararlandın mı?
    Konu mu çalıştın yoksa daha çok testlerle mi öğrendin?
    Deneme çözmenin önemini sen de vurguluyor musun?
    Kendini nasıl motive ettin?
    Cevap verirsen çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgknaks

quote:

Orijinalden alıntı: goldays

Fizik kimya ve biyolojiye nasil calistin ozellikle fizige ?

İşin mantığını anladıktan sonra çok iyi bilsem de yine de soru çözdüm. Çok soru çözmek gerçekten önemli. Zaten işlemli soruları genel olarak herkes yapıyor. BU sözel kısımları kitaplardan kestim tam karşımdaki duvara astım. Her gün okudum . Bilirsiniz leptondu kuarktı vs. Ayrıca hoşuma giden ince soruları bir deftere yapştırdım . O gerçekten çok çok şey kattı bana .Bir defter aldım hangi ders olursa olsun rastgele yapıştırdım.

Biyoloji olimpiyatı çalıştım ben. Çok fazla kaynaktan konu anlatımı okudum. Biyolojide en önemli şey tekrar. Her gün tekrar etmelisiniz. İster soru çözerek ister konuyu okuyarak ikisi aynı anda daha iyi olur tabi :)

Kimya sanırım en az çalıştığım derslerdendi.Organiği çok geç bitirdim ben.Ama organikte bence sorudan çok okumak önemli. Onun dışında Simetri tabiki ve fem dergiler çok şey kattı. Soru kitabı olarak fem lys kimyayı adam akıllı bitirdim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: galileoharezmi

Hocam sen ne yapmışsın ya öyle bu nedir :( Ama mat ve kimyada seni geçmişim fiziktete aynıyız :))) Ama geo ve biyoda beni fena geçmişsin :(

Tebrikler kardeşim gerçekten çok iyi yapmışsın. Mat 50 herkesin harcı değil :) Hedef neresi?

• Tebrik ederim, inşallah istediğiniz noktalara ulaşırsınız, merak ediyorum da geleceğinizle ilgili planlarınız nasıl, yurtdışında eğitim vs. planlıyor musunuz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.