Şimdi Ara

Lys sınav sonucu geçerlilik süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar örnek veriyorum ben bu sene ygsyi kazandım ardından lysiyide kazandım . Ben şimdi tercih yapmasam Avrupada bir üniversitenin kış / sömestr döneminde kayıt yaptırmak istesem sorun çıkar mı ? Yani puanım yanmasın ?

• arkadaşlar bir bilgisi olan var mıydı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_R

Merhaba arkadaşlar örnek veriyorum ben bu sene ygsyi kazandım ardından lysiyide kazandım . Ben şimdi tercih yapmasam Avrupada bir üniversitenin kış / sömestr döneminde kayıt yaptırmak istesem sorun çıkar mı ? Yani puanım yanmasın ?

18ine kadar tercihlerini yapmassan yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Martín del Potro

quote:

Merhaba arkadaşlar örnek veriyorum ben bu sene ygsyi kazandım ardından lysiyide kazandım . Ben şimdi tercih yapmasam Avrupada bir üniversitenin kış / sömestr döneminde kayıt yaptırmak istesem sorun çıkar mı ? Yani puanım yanmasın ?

hangi ayın 18i hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

hangi ayın 18i hocam ?

bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

quote:

quote:

quote:

hangi ayın 18i hocam ?

bu

Hmm çok kötü oldu bu teşekkürler .

• Sistem Avrupa'da diye bahsettigin ulkelerde degiskenlik gosterebilir. Benim bildigim Almanya var mesela.
    Alman universitelerine basvurabilmen icin Turkiye'de herhangi bir yer kazanman yeterli. Tabi bunun icin once tercih yapip yerlesmen lazim. Sececegin ulkeye gore arastir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: havadakileylek

Sistem Avrupa'da diye bahsettigin ulkelerde degiskenlik gosterebilir. Benim bildigim Almanya var mesela.
    Alman universitelerine basvurabilmen icin Turkiye'de herhangi bir yer kazanman yeterli. Tabi bunun icin once tercih yapip yerlesmen lazim. Sececegin ulkeye gore arastir bence.

İşte hocam ben açık lise okuyorum eğer ki önümüzdeki sene mayıs sınavlarında mezun olamadım temmuz sınavlarında mezun olucam ama bu seferde kayıt tarihi geçmiş olucak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.