Şimdi Ara

Lys matematikte 20 civari net yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tm'de siralamami 50 bine çekmek istiyorum,edebiyat çalışıyorum sıkı şekilde ama matematikte 20-25 net aralığında olmam gerekirken benim konularım oldukça eksik. 12. sinif konularım çok eksik, geçen senelerden temelim var ama unuttum. Neler önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bana da lazım bu. Bilen biri cevaplarsa güzel olur

• Ygs+polinom+karmaşık+logaritmayı kesin bil

• Bence polinom 2.denklem esitsizlik toplam carpim matris bide log atarsan ustune ygs ile yapabilirsin

• Ygs mat dan kaç soru çıkıyor?

• MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    10-15

ygs matematik , polinom,parabol,ikinci dereceden denk. ve eşit. logaritma ile 20 net olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    10-15 falan galiba bende tam bilmiyorum

• Teşekkürler. Başka önerisi olan var mi?

• Ygs mattan soru çıkmıyor mat1 den 12-15 soeu çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polinom parabol eşitsizlik toplam çarpım sembolü logaritma matrisler ve diziler toplam iki haftada bitiyor.

• Polinom parabol eşitsizlik toplam çarpım sembolü logaritma matrisler ve diziler toplam iki haftada bitirip bide ötf ve limit çalışırsan rahat 30 üstü gelir fakat türevide bilmen lazım
  • Bence zaman daha var. 4-5 konuya hakim olmak yerine her konuya yüzeysel bir şekilde bakmak daha mantıklı olacaktır. Çünkü az konuya bakarsanız sınav kolay olduğu takdirde feci şekilde mıçarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 11 Nisan 2016; 11:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Polinom parabol eşitsizlik toplam çarpım sembolü logaritma matrisler ve diziler toplam iki haftada bitiyor.

hocam kimden bitirdiniz ?
  • Tm sin şimdi bile en baştan başlasan yettiği yere kadar günde 2-3 saat fem simetriden çalış rahat 20-30 yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Aman Vermez

quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Polinom parabol eşitsizlik toplam çarpım sembolü logaritma matrisler ve diziler toplam iki haftada bitiyor.

hocam kimden bitirdiniz ?

Dediğim konularda bana göre kimseden yardım almana gerek yok. Herhangi bir konu anlatımlı kitapta dediğim konuları işaretle bitir iki haftada.
  • Türev integral işine girmek gerekir mi bu konularda da basit yapılabilecek 3/4 soru çıkabilir mi? Benim hedef de 25 max. 30...

• FEM simetri ve Körfez soru bankasından çözmeyi düşünüyorum o zaman söylenen konuları, bir de geçen senelerden karekokun mps serisi var. Umarım yapabilirim..

• sosyologos S kullanıcısına yanıt
    son 3 yılın türev sorularına bak, kolay gelirse demek ki onlara da bakabilirsin. Ancak kimse bilemez sınavdaki hangi konunun kolay geleceğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.