Şimdi Ara

Lys matematik simetri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin . Bugun lys matematik icin simetri setini aldim . Ygs ye kadar ilk 2 kitabi bitirsem yeterli olur mu ? Tecrubeli arkadaslarin yardimini bekliyorum . Tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöz 3 e kadar hızlı bitiyo zaten

• Evet hocam 3 de biraz ygs konularindanda varmış ygs ye kadar yeterli olur kanisindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: bbojanqles

Evet hocam 3 de biraz ygs konularindanda varmış ygs ye kadar yeterli olur kanisindayim

1.kitabı 2 gün gibi kısa bir sürede bitirirsin. 2.kitapta trigonometri var korkma çöz oda 2-3 güne biter trigoda çok soru var 800 900 tane felan . 3.kitapta her konudan 100 120 tane var sadece sarı sorular ve ölçme testlerini sayarsak yani hızlı biter 4.kitapta da ötf limit bitirirsin keyfine kalmış yani 1-2 haftada 4ün limitine kadar rahat rahat çözersin zorda değil soruları öğretici geliştiricidir
  • 100 lira nedir abi ya sınavda bu kitaptan 50 soru var desinler yine almam

• Hocam o kadar kisa surede bitmez bence

• Hocam yapacak bisey yok aileyede mahcup oluyoruz ama iste şu sinavi kazanmam gerek 80 liraya aldım ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    5 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Geometri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben indirimle 65-70 gibi bir şeye almıştım . haklısın mahçup oluyor insan 70-80 vermek çok koyar ama bu kitapla hızlı hızlı mat2 yi öğrenip bitirebilirisn.Ben 1.kitabı eşitsizliğin son 2 testi dışında 2 gecede bitirdim ciddi diyorum bak kitap rahat bir kitap .(2gün üst üste çalışmadım bi gece oturup polinom çarp felan çözdüm 1 hafta sonra felanda oturdum parabol eşitsizlik felan çözdüm)
  • benim arkadaş 2.el setini 20 liraya aldı tertemizdi çoğu sadece 4.kitabın kapagı yırtıktı
    sıfıra o kadar para verceginize az 2.el filan bakın
  • bu set 4 kitaptan oluşuyor değil mi ?
  • Hocam simdi ben meslek lisesi mezunuyum sinava ilk defa giriyorum gecen sene direk.gecis yaparim diyordum ama yazin bi hirs ettim neyse yani ozetle hizli gidersem sorun olabilir sindirmem gerek tm yim zaten

• 7styx7 kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam da aklima gelmedi . Demekki kirtasiyenin rizki varmis . Hayirlisi olsun

• postapocalypticCOW kullanıcısına yanıt
    Evet kardesim 4 kitap

• bbojanqles B kullanıcısına yanıt
    sağlık olsun hocam
    hakkını vermeye çalış kitapların üstüne bide karekök lys soru bankası al konular bittikten sonra tekrar niyetine testlerini çöz
    önceligin simetri olsun
    başarılar
  • lys matematiğini detaylı bir şekilde anlatıyormuş bu kitap. bir de karekökün lys matematiğini tavsiye ediyorlar konu anlatım olarak. hangisini alacağıma karar veremedim 70 lira gidecek sonuçta
  • 7styx7 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardesim uygulamaya calisacam

Hocam bende o tereddute dustum iki kitabida aldim oturup inceledim kirtasiyede fem daha hosuma gitti . Tabi tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir

• bbojanqles B kullanıcısına yanıt
    kardeş bir sorum daha olacak. bu femin bi "Fem Lys Matematik Simetri" kitabı var bide sadece "Fem Lys Matematik" kitabı var. bunların arasındaki fark nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: postapocalypticCOW

kardeş bir sorum daha olacak. bu femin bi "Fem Lys Matematik Simetri" kitabı var bide sadece "Fem Lys Matematik" kitabı var. bunların arasındaki fark nedir ?

simetri konu anlatım+soru bankası 4 kitaptan oluşuyor beyaz kapaklı olanı ise sadece sb 1 kitap
    Arkadas aciklamis sagolsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.