Şimdi Ara

LYS Mat ve Geo'nun birleştirilmesi TM3 e etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalcılar yerleşiyor diyerek tm2 puanıyla yerleşilen hukuk tm3 e alındı iyi oldu güzel oldu eyvallah da, bu lys matematiğinin ve geometrisinin birleştirilmesi tmcilere büyük darbe vurdu. Yine mat ve geo ayrıyken geonun etkisi az olduğu için çok fark yaratmıyordu lakin şuan her geo neti, mat neti gibi değerli, geo yapamayan tmcinin geo yapan sayısalcıyla lys1de yarışması çok zor, tmci arkadaşlar ne yapıyorlar bu konu hakkında ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ne yapalım ösym ile görüşmelerimiz sürüyor.

Napacaz hocam biz kimiz? Sence bizim şu sınavı düşündüğümüzün %1'i kadar düşünüyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnxüssüxintürevi

Valla ne yapalım ösym ile görüşmelerimiz sürüyor.

Napacaz hocam biz kimiz? Sence bizim şu sınavı düşündüğümüzün %1'i kadar düşünüyorlar mı

çalışmaları nasıl şekillendirdiniz, okullarda çok ağırlık verdiler mi geometriye ? çünkü duyduğum kadarıyla geometriye pek vakit kalmamış, çok az değinmişler çoğu lisede eğer böyleyse biraz daha kolay olur mat çalışmaktansa ona yönelmek daha mantıklı da ben üniversite okurken tekrar hazırlanacam bilmiyorum tam durumu, bunu görünce hevesim kırıldı biraz

• hocam herkes kolay sinavin yigilmasindan dertli ama artik yeni puan degeriyle 30 soruluk gayet eleyici geo var iste geoyu yapan zirveye yurusun artik ben de 10 net civari anca yapiyorum geo ama kasicam ygs sonrasi

• quote:

Orijinalden alıntı: WuPPeRS

hocam herkes kolay sinavin yigilmasindan dertli ama artik yeni puan degeriyle 30 soruluk gayet eleyici geo var iste geoyu yapan zirveye yurusun artik ben de 10 net civari anca yapiyorum geo ama kasicam ygs sonrasi

Valla edebiyat gibi mat gibi değil ki o da ya, çok tecrübe isteyen bi ders umarım hallolur

• practice kullanıcısına yanıt
    Valla hocam geometrim iyi diyebilirim baya emek verdim yani öyle hemen görme olayı yok fakat üçgen mantığını oturtup dörtgen çember falan öğrenince eksik konulardan korkma durumu oluşmuyor.

Ben kendimi idare ederim 20 yapabilirim ama yapamayan , yıllarca adam akıllı geometri görmemiş insanların bu sınava girip eşitsizliğe uğramasını içime sindiremiyorum.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A9E69EDA -- 23 Şubat 2017; 15:30:38 >
  • Hocam zaten sınavda(LYS-1) 80 soruya zaman kalmayacak buna adım gibi eminim sen kolay sınav olan MAT-1'de soru başına 2 dk ver zor olan Mat-2'de 1.5 dakika ver ilk 35 soru için 1.5 dk eyvallah ama sonrası adamı çileden çıkartır bırak 1.5

dk'yı 3 dk yetmez türev-integral için o bakımdan hedefiniz tüm konuları bitirmek olmasın yemin ediyorum 1 ayınızı vererek çalıştığınız konulara zaman yetmez, ağlarsınız onun için Geometride zor gördüğünüz zaman kaybı gördüğünüz konuları geçin üçgenler ve özel dörtgenlere kadar rahatsınız buraya kadar 8 soru garanti totalde 60-70 soru yapabilecek seviyeye ulaşıncaya kadar konu çalışın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geo yapamayanlara hayıflanmalar falan boş duyar kasıcam diye sekilden sekile girmissin .Cok uzuluyorsan birkac net az yap da geo yapamayanlar da senin onunde kendine yer bulsun o zaman.Firsat esitsizligi mat geo birlesince mi aklina geldi?BLOK

• WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    Siz buna bakmayın gereksiz özgüvensiz bi çocuk

Netleri iyi olsada bi yere gelemem diyor bence de haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: monoton dizi

Hocam zaten sınavda(LYS-1) 80 soruya zaman kalmayacak buna adım gibi eminim sen kolay sınav olan MAT-1'de soru başına 2 dk ver zor olan Mat-2'de 1.5 dakika ver ilk 35 soru için 1.5 dk eyvallah ama sonrası adamı çileden çıkartır bırak 1.5

dk'yı 3 dk yetmez türev-integral için o bakımdan hedefiniz tüm konuları bitirmek olmasın yemin ediyorum 1 ayınızı vererek çalıştığınız konulara zaman yetmez, ağlarsınız onun için Geometride zor gördüğünüz zaman kaybı gördüğünüz konuları geçin üçgenler ve özel dörtgenlere kadar rahatsınız buraya kadar 8 soru garanti totalde 60-70 soru yapabilecek seviyeye ulaşıncaya kadar konu çalışın

olum türev integralde konu mu kaldı ki hacim gitti lopital gitti. mat2 de konu yok desek yeridir toplam carpım gitti. geometrisi iyi olanlar üste cıkacaktır çünkü geosu iyi olan adam zaten göz ucuyla bi dikme indirir bi paralellik cizer ve olayı bitirir ama geosu zayıf olan adam zaten geometri ile 3dk ugrassa cozemez.

• 99 neslinin geometrisi pert hep ikinci dönemlere denk geldi gevşek bir şekilde işlendi.Geometri yapabilen bu sene 0dan başlayıp yapabilmiştir yapamayanlarda hiç başlamadı benim gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.